Μια χαρά είναι.Για πείτε ρε μάγκες, είναι φυσιολογικό το πιστόνι να έχει αυτά σαν ραγισματα-διαβρωσεις ανωμαλίες;View attachment 85556
Μια χαρά είναι.Για πείτε ρε μάγκες, είναι φυσιολογικό το πιστόνι να έχει αυτά σαν ραγισματα-διαβρωσεις ανωμαλίες;View attachment 85556
Εγώ που είχα 390 23 χρόνια το πιστόνι της ήταν τζάμι δεν είχε ίχνος ανωμαλίας σαν αυτό.βρηκα μια φωτογραφία πριν το δώσω.δεν φαίνεται κ πολύ καλά αλλά διάβρωση καμία.Για πείτε ρε μάγκες, είναι φυσιολογικό το πιστόνι να έχει αυτά σαν ραγισματα-διαβρωσεις ανωμαλίες;View attachment 85556
Πρόβλημα λογικά δεν θα έχει αλλά φυσιολογικό δεν είναιΓια πείτε ρε μάγκες, είναι φυσιολογικό το πιστόνι να έχει αυτά σαν ραγισματα-διαβρωσεις ανωμαλίες;View attachment 85556
Έτσι είναι στην 390 μην ανησυχείς δεν θα έχεις πρόβλημα για τα επόμενα 50 χρονιαΓια πείτε ρε μάγκες, είναι φυσιολογικό το πιστόνι να έχει αυτά σαν ραγισματα-διαβρωσεις ανωμαλίες;View attachment 85556
Μία είναι η λύση στην περίπτωσή σου, το car.gr!Για πείτε ρε μάγκες, είναι φυσιολογικό το πιστόνι να έχει αυτά σαν ραγισματα-διαβρωσεις ανωμαλίες;View attachment 85556
Σιγά το ακριβό ανταλλακτικό ΑΝ χαλάσει ,πες του Βαγγου να σου φέρει 4-5 να τα κάνεις κομπολόι ,ΜΗΝ αγχώνεσαι!Για πείτε ρε μάγκες, είναι φυσιολογικό το πιστόνι να έχει αυτά σαν ραγισματα-διαβρωσεις ανωμαλίες;View attachment 85556
Δεν αγχώθηκα Παναγιώτη, μου έκανε εντύπωση μιας και ο προηγούμενος ήταν λίγο σβαρνιάρης. Έχει κάτι ψιλομαλακιούλες το όπλο, από την άγνοια του.Σιγά το ακριβό ανταλλακτικό ΑΝ χαλάσει ,πες του Βαγγου να σου φέρει 4-5 να τα κάνεις κομπολόι ,ΜΗΝ αγχώνεσαι!
Πως κάνει το ελατήριο από όταν κλείνει το κλείστρο το άκουσα και από κοντά χθες
Ελα βρε απ το κοπτικο ειναι μια χαρα μη μασαςΔεν αγχώθηκα Παναγιώτη, μου έκανε εντύπωση μιας και ο προηγούμενος ήταν λίγο σβαρνιάρης. Έχει κάτι ψιλομαλακιούλες το όπλο, από την άγνοια του.
ακομα και ο @outlander την lite θα σου πρότεινε. Παρτην με κλειστά ματιαΚαλησπέρα!
Είμαι στην υπέροχη φάση αγοράς του πρώτου μου όπλου.
Μάλλον καταλήγω σε beretta και είμαι ανάμεσα στην α300 outlander και στην α400 lite . Λίγο καλύτερα μου έρχεται η α400 και είναι και πιο ελαφριά.Μου αρέσει και περισσότερο. Δυστυχώς δεν βρήκα πουθενά την outlander σε ξύλινη να την δω,μόνο πλαστική...
Επομισα και μια sx4 και μια bellmonte αλλά η α400 με ψήνει περισσότερο. Σε 66cm μήκος κάνης σκέφτομαι να κάνει για όλα τα κυνήγια.
Δεκτές όλες οι γνώμες και τυχόν άλλες προτάσεις.
Ευχαριστώ!
Ναι,ναι!!!ακομα και ο @outlander την lite θα σου πρότεινε. Παρτην με κλειστά ματια
Οπλαρα η lite, παρτην χθεςΚαλησπέρα!
Είμαι στην υπέροχη φάση αγοράς του πρώτου μου όπλου.
Μάλλον καταλήγω σε beretta και είμαι ανάμεσα στην α300 outlander και στην α400 lite . Λίγο καλύτερα μου έρχεται η α400 και είναι και πιο ελαφριά.Μου αρέσει και περισσότερο. Δυστυχώς δεν βρήκα πουθενά την outlander σε ξύλινη να την δω,μόνο πλαστική...
Επομισα και μια sx4 και μια bellmonte αλλά η α400 με ψήνει περισσότερο. Σε 66cm μήκος κάνης σκέφτομαι να κάνει για όλα τα κυνήγια.
Δεκτές όλες οι γνώμες και τυχόν άλλες προτάσεις.
Ευχαριστώ!
Όπως τα λέει ο Σπύρος.ακομα και ο @outlander την lite θα σου πρότεινε. Παρτην με κλειστά ματια
ακομα και ο @outlander την lite θα σου πρότεινε. Παρτην με κλειστά ματια
Ναι,ναι!!!
Οπλαρα η lite, παρτην χθες
Ευχαριστώ παιδιά ,και εγώ για εκεί είμαι...Έλεγα να παίξω στο 1000ικο αλλά νομίζω αξίζει η οικονομική διαφορά.Όπως τα λέει ο Σπύρος.
Ειδικα τωρα με την προσφορα κιαλια και αποθηκη δεν εχει αντίπαλοΕυχαριστώ παιδιά ,και εγώ για εκεί είμαι...Έλεγα να παίξω στο 1000ικο αλλά νομίζω αξίζει η οικονομική διαφορά.
Για λίγο παραπάνω αντέχετε, έχει φοβερό Κοντακι.Ευχαριστώ παιδιά ,και εγώ για εκεί είμαι...Έλεγα να παίξω στο 1000ικο αλλά νομίζω αξίζει η οικονομική διαφορά.