την δικια μου την εκανα να χαμηλοτουφεκαηΑν ψηλοτουφεκαει το όπλο, όπως και να το στήσει το ίδιο πράγμα είναι
την δικια μου την εκανα να χαμηλοτουφεκαηΑν ψηλοτουφεκαει το όπλο, όπως και να το στήσει το ίδιο πράγμα είναι
Την έχω με 71Καλησπέρα , η Benelli εβγαζε οπλα με αυλους 18.5 & 18.6 ειχα και απο τους δυο
Υ.Γ Α) Ψάχνω για αγορά κάνη 76 πόντους για Beretta ultra lite
Β) Αυτάκι για το κλυστρο ρώτησε στον Πάνας Περιστέρι
Ψάχνω κάνη & με 71Την έχω με 71
Από εκεί και πάνω επειδή είναι ελαφρύ όπλο δεν το συνιστώ θα είναι πολύ μπροστοβαρη
Εκτός αν το ζυγίσεις αλλιώς πίσω
μέχρι τέλους Μαρτίου θα έχει γίνει η κίνηση .θα πας σε εναν που φτιαχνει κοντακια να στο φερει στα μετρα σου Κρατα την χ3 θα με θυμηθεις Στο θεμα βαρους η α400 εχει προβαδισμα,γενικα και τα δυο οπλα βλητικα ειναι εξαιρετικα Εαν εχεις πολλα οπλα πουλα καποιο αλλο και παρε την α400 να σου φυγει η καψα
τσουθελεις μια 3901 duck unlimited ?
Κατά αρχας σε ευχαριστώ πολύ για της ευχές και Για τον κόπο που μπήκες και για τις πληροφορίες που μου έδωσες. Εύχομαι να αγοράσεις κάτι καλύτερο από αυτό που έδωσες και να το χαρείς. Εμένα το βάρος του όπλου μου είναι 3480, Αν και είχα να ρίξω με δωδεκάρι πολλά χρόνια εχτές στο σκοπευτήριο έριξα τρεις πουλες και κατάλαβα ότι κάτι το διαφορετικό έχει.Steelium είναι! Αναγράφει επάνω στις κάννες τα αρχικά hp (high performance)!Το συγκεκριμένο όπλο έχει 80 mm διπλό κώνο και μετά 18,6 αυλό όπως και το 686 που είχα!!!
Καλόριχτο φίλε μου οπλάρα πήρες!!!Το δικό μου δεν το χάρηκα αλλά το έδωσα για καλό σκοπό... Έριξα όταν το έδωσα δύο τουφεκιές και έπαθα πλάκα από το πόσο μαλακιά ανάκρουση είχε!!!Η πιο μαλακιά τουφεκιά που έχω ρίξει με δίκανο! Βέβαια το δικό μου λόγο ρυθμιζόμενου κοντακιού ήταν 3600gr!!!
Είναι turbo λέμε.Κατά αρχας σε ευχαριστώ πολύ για της ευχές και Για τον κόπο που μπήκες και για τις πληροφορίες που μου έδωσες. Εύχομαι να αγοράσεις κάτι καλύτερο από αυτό που έδωσες και να το χαρείς. Εμένα το βάρος του όπλου μου είναι 3480, Αν και είχα να ρίξω με δωδεκάρι πολλά χρόνια εχτές στο σκοπευτήριο έριξα τρεις πουλες και κατάλαβα ότι κάτι το διαφορετικό έχει.
Που την βρήκες αυτή ρε θηρίο; Μόνο Αμερική κυκλοφορούν αυτές.θελεις μια 3901 duck unlimited ?
Tην εχει φιλος συλλεκτης μεγαλοδικηγορος που ηρθε απο αμερικη εχει καμια 35 οπλα ολα ειναι duck unlimitedΠου την βρήκες αυτή ρε θηρίο; Μόνο Αμερική κυκλοφορούν αυτές.
Επιδη ειμαι λιγο ασχετος, μπορεις να μου πεις το λόγο;;;γ
γιατι απλα δεν ειναι καλυτερα
Τι αλλά καλά είχε μέσα το πακέτοTην εχει φιλος συλλεκτης μεγαλοδικηγορος που ηρθε απο αμερικη εχει καμια 35 οπλα ολα ειναι duck unlimited
Αστα Νικο αρωστησα Exei μεσα ενα ithaca σπανιοτατο να φανταστεις φτιαχτηκαν 30 κομματια και εχει το νο 14Τι αλλά καλά είχε μέσα το πακέτο
Μην μου πεις κάνα ase 20αρι μπαίνω αεροπλάνοΑστα Νικο αρωστησα
Exει μια gold brow Exει μονο 2 δικαννα ,εαν θυμαμαι καλα πρεπει το ενα να ειναι citoriΜην μου πεις κάνα ase 20αρι μπαίνω αεροπλάνο
Κι εγώ άσχετος είμαι, αλλά επειδή έχω την Α400 λέω ότι είναι η καλυτερηΕπιδη ειμαι λιγο ασχετος, μπορεις να μου πεις το λόγο;;;
Μια χαρα οπλο ειναι η Α400...εμενα μου αρεσει αν κ γουσταρω Fabarm & Winchester/Browning.Κι εγώ άσχετος είμαι, αλλά επειδή έχω την Α400 λέω ότι είναι η καλυτερη
Υπάρχει μήπως στο πακέτο και καμιά sbe 2 American flyway?Tην εχει φιλος συλλεκτης μεγαλοδικηγορος που ηρθε απο αμερικη εχει καμια 35 οπλα ολα ειναι duck unlimited
Νικολα αυριο εχω συναντηση για καφε στο σπιτι του Πιστευω να με αφησει να τραβηξω φωτο γιατι ειναι λιγο δυσκολος με αυτο το κομματιΥπάρχει μήπως στο πακέτο και καμιά sbe 2 American flyway?