Καλόριχτο Βασίλη!Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
Πάντα με υγεία να το χαίρεσαι!
Καλόριχτο Βασίλη!Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
Με γειές. Καλορίζικο! Τέλειο όπλο.Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
A400 xcel sporting blackΠοιο μοντέλο είναι αυτό ρε παιδιά ( το όπλο του βασηλι)
Καλορίζικο!!!Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
Καλορίζικο το εργαλείο!Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
Τα μαμά τσοκάκια είναι έσω έξω. Φοράει τα optima hp και έρχεται με τα 2, 3 και 4 άστρα.Καλορίζικη φίλε! Να είσαι καλά να τη χαρείς!
Το τσοκακι είναι της beretta το έσω έξω;
Να την χαρείς Βασίλη!Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
Την ίδια τεχνική χρησιμοποιεί και η Benelli.Δε ξέρω κ. Γιάννη αλλά νομίζω όχι, δεν είναι φιλμ, καίνε τα νερά και φαίνονται πιο έντονα.
Ωραίο τουφέκι αυτό! Να το χαρείς καλορίζικο!Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Ναι 71 είναι, δοκίμασα και σε 76 και μου κάθοταν και αυτή πολύ καλά αλλά τελικά επέλεξα 71 για να είναι λίγο πιο ελαφρυά.
Αυτό που γραφεις το σκεφτηκες...Παλικάρια σας ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχές σας. Να είστε πάντα καλά! Ανυπομονώ να την ρίξω. Σήμερα θα βγάλω τη γυναίκα μου από το κρεβατι για να κοιμηθώ με την κούκλα μου
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣΠαλικάρια σας ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχές σας. Να είστε πάντα καλά! Ανυπομονώ να την ρίξω. Σήμερα θα βγάλω τη γυναίκα μου από το κρεβατι για να κοιμηθώ με την κούκλα μου
κάτι μου λεει οτι την πληρωσες αλλες 2 φορες στην γυναίκα σουΠαλικάρια σας ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχές σας. Να είστε πάντα καλά! Ανυπομονώ να την ρίξω. Σήμερα θα βγάλω τη γυναίκα μου από το κρεβατι για να κοιμηθώ με την κούκλα μου
Κρυφομπερετακιας είσαι αλλά όλο σκόρπια παίρνεις.που θα πάει κάποια στιγμή θα καταλάβεις τα λάθη σου και θα έρθεις στη μεγάλη οικογένεια της Μπερέτα.σα το φίλο σου είσαι κι εσύ που όλο για γεωτρύπανα μας σκοτίζει και τελικά όλο με μονοκανο πάει στο κυνηγιΚαλά σμπαρα... Ωραίο όπλο, το γουστάρω κ εγώ...
Είπε ο Ιουρι ο mono...,....,....,.....,.........Κρυφομπερετακιας είσαι αλλά όλο σκόρπια παίρνεις.που θα πάει κάποια στιγμή θα καταλάβεις τα λάθη σου και θα έρθεις στη μεγάλη οικογένεια της Μπερέτα.σα το φίλο σου είσαι κι εσύ που όλο για γεωτρύπανα μας σκοτίζει και τελικά όλο με μονοκανο πάει στο κυνηγι
Ένταξη και εσύ μην γινεσε σκλυροσ με το παιδι!!!μια πουλησια εκανεΕίπε ο Ιουρι ο mono...,....,....,.....,.........
Δεν πρέπει να έχει αφήσει moderator που δεν του έχει σκοτισει τα ουμπαλα να του αλλάξει το nickname ο σταθερόςΕίπε ο Ιουρι ο mono...,....,....,.....,.........