Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Χαιρετω τους συμφουριτες μου κατοπιν μιας μικρης απουσιας μου και επανερχομαι στο post αυτο με την ευκαιρια να ανακοινωσω οτι εχω πλεον και ενα SILVER PIGEON 1 SPORTING με 76 cm κανες στην κατοχη μου και προσδοκω να μου δωσει ευχαριστες και ξεχωριστες εμπειριες.
Καλοριχτο!
Ωραίο όπλο από την εξαιρετική σειρά 68..!

Χτες πήγα σκοπευτήριο με την 390. Μου έρχεται καλά. Πολύ εύκολο τουφέκι (τουλάχιστον σε μένα), πολύ γλυκό ρίξιμο και φιλικό στο χειρισμό. Η χοντρή πάπια με βόλεψε πολύ. Μετά στο καθάρισμα διαπίστωσα για άλλη μια φορά πόσο καλοκατασκευασμένο και στιβαρό είναι. Δεν έχει πλαστικό πουθενά εκτός από πέλμα, το καπάκι στην πιστολοειδή λαβή και τις φλάντζες των κλίσεων. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι που είναι δύσκολο στο καθάρισμα στο εσωτερικό της πάπιας μπροστά στις γρίλιες που έχει. Εκεί είναι fuck. Είναι και πριτσινωμένη αυτή η μακακία και μαμιέται

Χτες πήγα σκοπευτήριο με την 390. Μου έρχεται καλά. Πολύ εύκολο τουφέκι (τουλάχιστον σε μένα), πολύ γλυκό ρίξιμο και φιλικό στο χειρισμό. Η χοντρή πάπια με βόλεψε πολύ. Μετά στο καθάρισμα διαπίστωσα για άλλη μια φορά πόσο καλοκατασκευασμένο και στιβαρό είναι. Δεν έχει πλαστικό πουθενά εκτός από πέλμα, το καπάκι στην πιστολοειδή λαβή και τις φλάντζες των κλίσεων. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι που είναι δύσκολο στο καθάρισμα στο εσωτερικό της πάπιας μπροστά στις γρίλιες που έχει. Εκεί είναι fuck. Είναι και πριτσινωμένη αυτή η μακακία και μαμιέται
Ρε φίλε το θέμα είναι γούσταρες που έριξες; ;;
Η οχι;;; με το beretta σου;;;
Και όταν γ@μ@ς μετά πας για μπάνιο έτσι είναι και ας βαριέσαι..

Αν χαλάσεις τα πριτσίνια θα το βγάζεις και θα το βάζεις οπότε θέλεις .

οχι τι προβλημα να εχει.Εαν δεν μπορεις να καθαρισεις καλα τον μαστο της καννης ξηλωστον και μετα τον πιανεις επανω στην καννη με λιγο κοτετσοσυρμα
Μάστορα η αλευροκολλα κάνει ; Γιατί το κοτετσοσυρμα σκουριάζει.

οχι τι προβλημα να εχει.Εαν δεν μπορεις να καθαρισεις καλα τον μαστο της καννης ξηλωστον και μετα τον πιανεις επανω στην καννη με λιγο κοτετσοσυρμα
Καμία σχέση το ένα με το άλλο μιλάς για μια μεταλλική μαλακιά προσαρμοσμένη στη πάπια .Να σου δείξω τη 302 που είναι έτσι χρόνια ξεβιδωνεις τη βίδα βγάζεις τη πάπια και βγάζεις και το μεταλο αν θες από πάνω το πρόβλημα που το βλέπεις και μη ξεχνάς ότι η πάπια στα αυτογεμη είναι άχρηστη δεν προσφέρει κάτι πλην προστασίας μη σε χτυπήσει το πιστόνι και στα αδράνειας παντελώς άχρηστη εάν φτιάξεις μια πατούρα για την βίδα μεγαλύτερη για να πατάει και να σφίγγει σωστά.Μερικες φορές γινόμαστε υπερβολικοί.Στην προσπάθεια να ελαφρύνει την ήδη ελάφρυμενη 302 της είχα φτιάξει πλαστική πάπια με μεταλλική φλάντζα στο πάνω μέρος για να σφίγγει και ήταν η όλα έξω μόνο όσο χρειαζόταν η παλάμη μου είχε πλαστικό..

Μα σε τι κυνηγια χρειαζεστε τοσο ελαφρια οπλα ; Που βγαζετε ακομα και τις παπιες ; Σας εχω λυση !! Δεν περνετε καθολου οπλο μαζι σας ,σηκωνετε τα χερια σαν να κρατατε οπλο και κανετε με το στομα : μπαμ,μπαμ !! Ρε κοιτατε κατι κυνηγους μια το βαρος του οπλου μια το κλωτσιμα της τουφεκιας !! Πηγενετε για ψαρεμα ουτε βαρια ειναι τα καλαμια ουτε περπατιμα ουτε κλωτσο απο την τουφεκια !!

Μερικες φορές γινόμαστε υπερβολικοί
και μη ξεχνάς ότι η πάπια στα αυτογεμη είναι άχρηστη δεν προσφέρει κάτι πλην προστασίας μη σε χτυπήσει το πιστόνι
και ήταν η όλα έξω μόνο όσο χρειαζόταν η παλάμη μου είχε πλαστικό..
Γιάννη μάλλον εσύ γίνεσαι υπερβολικός
Τα σκαλίσματα και οι πατέντες που σου αρέσει να κάνεις είναι υπερβολή
Φυσικά είναι δικαίωμα σου να κάνεις ότι θες στο όπλο σου αλλά το να αφήσουμε το όπλο όπως το αγοράσαμε είναι κάτι φυσιολογικό

Γιάννη μάλλον εσύ γίνεσαι υπερβολικός
Τα σκαλίσματα και οι πατέντες που σου αρέσει να κάνεις είναι υπερβολή
Φυσικά είναι δικαίωμα σου να κάνεις ότι θες στο όπλο σου αλλά το να αφήσουμε το όπλο όπως το αγοράσαμε είναι κάτι φυσιολογικό
Δεν είπα το αντίθετο αλλά επειδή έχω γίνει υπερβολικός μέχρι ορίων πολλές φορές γνωρίζω τι ρόλο παίζει το κάθε τι και τι λειτουργείες και σοβαρότητα επικινδυνότητα έχει .Έχω αναφέρει πάλι έχω δει όλων των ειδών τα πειράγματα και τις επισκευές να γίνονται μπροστά μου από όλων των ειδών τα κολήματα ,στεαβωματα σε σωληνάκια επανάστασης ,τους κώνους τα τσοκ μέχρι και τις κατασκευές κοντακιων και παπιών αλλά με μια διαφορά όχι το δύσκολο της υπόθεσης την εφαρμογή στη βάση αυτό ήταν μυστικό του κάθε τεχνίτη γιατί αν σου τρυπήσει και εφαρμόσει το κοντάκι μετά και μόνος τα φτιάχνεις σιγά σιγά αν στροφαφεις .Ελάχιστοι τα ξέρουν όλα πλέον ίσως κανένας μάλλον μπορεί να έκανα παρέα με τον τελευταίο ..Που έφτιαχνε τα πάντα κυριολεκτικά ακόμη και εξαρτήματακια μέχρι και τους παθολόγους του μόνος.Δε βαριέσαι πάμε για άλλα.Οσο ζούμε μαθαινουμε .

Με τη μανία που έχετε ορισμένοι με το καθάρισμα απορώ γιατί επιλέγετε αερίων και μετά παραπονιέστε ότι δεν καθαρίζουν εύκολα. Κώστα ή θα αλλάξεις νοοτροποία στο θέμα καθάρισμα (χλωμό το βλέπω .yel.) ή πάρε αδρανείας να τελειώνουμε .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back