Last edited:
Επιλεγμένη αφρικανική σανιδιάΗ bellmonte 2 γνωρίζουμε τι κατηγορία ξύλων έχει?
Καλά σε αυτή την χρηματική κατηγορία μην περιμένεις κάτι σίγουρα θα έχει τα ποιο φθηνά χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι αντοχήςΗ bellmonte 2 γνωρίζουμε τι κατηγορία ξύλων έχει?
Αν σκέφτεσαι να την πάρεις, πήγαινε στην vitoria es 100Η bellmonte 2 γνωρίζουμε τι κατηγορία ξύλων έχει?
ποτε βγηκε αυτο το μοντελο? ποσο εκανε?Αν σκέφτεσαι να την πάρεις, πήγαινε στην vitoria es 100
Έχω Vittoria, την deluxe κιόλας. Απλά μ'αρέσει σχεδιαστικά, είναι πολύ κοντά σε αυτήν που έχω και σκεφτόμουν να πάρω και ένα να ρίχνει ατσάλινα. Είμαι ανάμεσα στην bellmonte 2 και την sl80 pasion.Αν σκέφτεσαι να την πάρεις, πήγαινε στην vitoria es 100
Η es100 είναι κατά πολύ ανώτερη ποιοτικά από την bellmonde.Έχω Vittoria, την deluxe κιόλας. Απλά μ'αρέσει σχεδιαστικά, είναι πολύ κοντά σε αυτήν που έχω και σκεφτόμουν να πάρω και ένα να ρίχνει ατσάλινα. Είμαι ανάμεσα στην bellmonte 2 και την sl80 pasion.
H Vittoria/ es100 πλέον δεν βγαίνουν σαν όπλα, μόνο μεταχειρισμένα ή κανένα ξεχασμένο από τον Θεό αν βρεις σε κατάστημα.
Οι deluxe έχουν τον κρίνο στην κάννη,αν όχι όλες,τα τελευταία μοντέλα σίγουρα....Έχω Vittoria, την deluxe κιόλας. Απλά μ'αρέσει σχεδιαστικά, είναι πολύ κοντά σε αυτήν που έχω και σκεφτόμουν να πάρω και ένα να ρίχνει ατσάλινα. Είμαι ανάμεσα στην bellmonte 2 και την sl80 pasion.
H Vittoria/ es100 πλέον δεν βγαίνουν σαν όπλα, μόνο μεταχειρισμένα ή κανένα ξεχασμένο από τον Θεό αν βρεις σε κατάστημα.
Μύρο, η δικιά μου είναι από τις πρώτες. Είναι με την μεταλλική σκανδαλοθήκη, 1320 μπαρ δοκιμή και δεν έχει τον κρίνο. Γιαυτό και σκέφτομαι να πάρω ένα ακόμα.Οι
Οι deluxe έχουν τον κρίνο στην κάννη,αν όχι όλες,τα τελευταία μοντέλα σίγουρα....
Δεν διαφωνώ. Η sl80 όμως? Είναι στην ίδια μοίρα?Η es100 είναι κατά πολύ ανώτερη ποιοτικά από την bellmonde.
Δεν έχει πέσει στα χέρια μου κάποια για να έχω γνώμη.Δεν διαφωνώ. Η sl80 όμως? Είναι στην ίδια μοίρα?
Εγώ έχω με την πλαστική σκανδαλοθηκη αλλά κρίνο δεν βλεπωΜύρο, η δικιά μου είναι από τις πρώτες. Είναι με την μεταλλική σκανδαλοθήκη, 1320 μπαρ δοκιμή και δεν έχει τον κρίνο. Γιαυτό και σκέφτομαι να πάρω ένα ακόμα.
Στα πόσα μπαρ είναι δοκιμασμένη?Εγώ έχω με την πλαστική σκανδαλοθηκη αλλά κρίνο δεν βλεπω
Νομίζω 1200 ή 1300 κάτι.Στα πόσα μπαρ είναι δοκιμασμένη?
1300φευγαΣτα πόσα μπαρ είναι δοκιμασμένη?
Το θέμα είναι πως θέλω να ρίξω ''καλά'' ατσάλινα (high performance) για πάπιες και δεν μπορώ.Τώρα αν πώ εγώ (που έφαγα τα λυσσακά μου με τον κρίνο και έχω πουλήσει και όπλο για αυτό), ότι τελικά ο κρίνος δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία θα με βρίσετε;
Μάλλον, οπότε το βουλώνω.
Νομίζω 1200 ή 1300 κάτι.
Και μένα 1300 φεύγα είναι , για την ακρίβεια 1320 όπως προανέφερα. Ως συνήθως αυτές που είναι δοκιμασμένες στα 1370 bar έχουν χτυπημένο πάνω και τον κρίνο.1300φευγα
Άμα έχεις es100 ξέχνα την μπελμοντεΈχω Vittoria, την deluxe κιόλας. Απλά μ'αρέσει σχεδιαστικά, είναι πολύ κοντά σε αυτήν που έχω και σκεφτόμουν να πάρω και ένα να ρίχνει ατσάλινα. Είμαι ανάμεσα στην bellmonte 2 και την sl80 pasion.
Αυτό που λες δεν παίζει. Είναι στην καύλα, πρέπει να πάρει τώρα.Αναμονή και αποταμίευση να πάρεις ένα καλύτερο
Αναμονή και αποταμίευση να πάρεις ένα καλύτερο
Το οικονομικό μου δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα μου (όντας λιγάκι κολλημένος) είναι στο ντιζάιν-σιλουέτα όπως θέλετε πείτε το του sl80-vittoria-bellmonte. Μ' αρέσει πάρα πολύ η σχεδίαση τους, η ίσορροπία του σε 71εκ κάνη και το εύκολο λύσε-δέσε-καθάρισε. Εξού και οι προτάσεις μου ανάμεσα σε sl80 και bellmonte. Βλέπετε, η es100 deluxe ήταν και το πρώτο μου όπλο...Βάλε κάτι ακόμα και πάρε μια m2.η μην βάλεις κάτι ακόμα και πάρε μια affinity
Σε αναμμένα κάρβουνα είμαι άσε Τώρα που έχω κασέρι...Αυτό που λες δεν παίζει. Είναι στην καύλα, πρέπει να πάρει τώρα.
@Nick M. i feel you bro