Αν κερδίζει ένα λαχείο ξέρω που θα τα ξοδευες μέχρι τέλους.Όποιος έχει 686 με ατσάλινη βάση, με κάννες 71+, θαλάμες magnum, μονοσκάνδαλο με τσόκ και σκέφτεται ανταλλαγή με browning (425 waterfowl), ανάλογων προσόντων, ας ρίξει κανά σήμα. Εννοείται ότι μιλάμε για όπλα άριστης κατάστασης και ανταλλαγή χωρίς χρήματα. Το brow έχει το μαμά κοντάκι και δεύτερο από τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. με κλίσεις 40-60, καστ οφ και μήκος 36εκ. Μήκος και πίτς αλλάζουν εύκολα όπως γνωρίζετε.
Ο λόγος είναι ότι θέλω 686 απλά και ξεκάθαρα και δεν έχω λεφτά.
Δεν έχω χρόνο Παναγιώτη. Ο σκυλάκος θέλει πολύ. Είναι και η Αθήνα που μένω.Κριμα που δεν αχολειται και με σκυλακια.
Αυτός είσαι έχουμε την αρρώστια μας τι να κάνουμεΌποιος έχει 686 με ατσάλινη βάση, με κάννες 71+, θαλάμες magnum, μονοσκάνδαλο με τσόκ και σκέφτεται ανταλλαγή με browning (425 waterfowl), ανάλογων προσόντων, ας ρίξει κανά σήμα. Εννοείται ότι μιλάμε για όπλα άριστης κατάστασης και ανταλλαγή χωρίς χρήματα. Το brow έχει το μαμά κοντάκι και δεύτερο από τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. με κλίσεις 40-60, καστ οφ και μήκος 36εκ. Μήκος και πίτς αλλάζουν εύκολα όπως γνωρίζετε.
Που να το βρείς το 686s με ατσάλινη,τσοκ κ πάνω από 71?Όποιος έχει 686 με ατσάλινη, βάση, με κάννες 71+, θαλάμες magnum, μονοσκάνδαλο με τσόκ και σκέφτεται ανταλλαγή με browning (425 waterfowl), ανάλογων προσόντων, ας ρίξει κανά σήμα. Εννοείται ότι μιλάμε για όπλα άριστης κατάστασης και ανταλλαγή χωρίς χρήματα. Το brow έχει το μαμά κοντάκι και δεύτερο από τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. με κλίσεις 40-60, καστ οφ και μήκος 36εκ. Μήκος και πίτς αλλάζουν εύκολα όπως γνωρίζετε.
Είναι σπάνιο όντως. Και 71εκ να είναι δεν έχω θέμα. Η αλήθεια είναι ότι το brow είναι πάρα παλύ καλό και σε πραγματικά καλή κατάσταση και έχει και κοντάκι πλέον που είναι στα μέτρα μου. Δεν νομίζω όμως καταφέρω καμιά ανταλλαγή. Ίσως βρώ κανένα μεταχ. αργότερα μόλις μπορέσω οικονομικά να το πάρω, χωρίς να δώσω το brow. Thanks φίλε Άρη.Που να το βρείς το 686s με ατσάλινη,τσοκ κ πάνω από 71?
Σπάνιο πολύ.
Το δικό μ είναι 75 cm σταθερό κ μ κάννες 1330!γρ..magnum.
Ετος κατασκ.1983.
Βάση 1030γ βάρος!
Να στο φέρω να το ρίξεις 4-5 πούλες να τελειώνεις κ να κρατήσεις το εργαλείο που έχεις.
Τουφεκιές-θα δείς τρέλες αλλά το brow και ειδικά αυτό που έχεις είναι εργαλείο.
Αν ήταν 76άρι το δικό σου κ ψηνόσουν θα σου έδινα και 500€ διαφορά.
Μέτρον άριστο οι πολλοί συναισθηματισμοί βλάπτουν την ψυχική υγεία και λιγοστεύουν τις χαρές της ζωής,οι Ικαριώτες για να είναι ολίγον Ζαμάν φου κοντεύουν να φτάσουν το κοντέρ αυτοκινήτου κάποιοι σε χρόνιαΚαλά κάνει, δεν Κολλάει σε συναισθηματισμούς κτλπ το απολαμβάνει και το χαίρεται.
Πιστευω οτι η συμβουλη που σου εδωσε ο Αρης ειναι πολυ σωστη...Είναι σπάνιο όντως. Και 71εκ να είναι δεν έχω θέμα. Η αλήθεια είναι ότι το brow είναι πάρα παλύ καλό και σε πραγματικά καλή κατάσταση και έχει και κοντάκι πλέον που είναι στα μέτρα μου. Δεν νομίζω όμως καταφέρω καμιά ανταλλαγή. Ίσως βρώ κανένα μεταχ. αργότερα μόλις μπορέσω οικονομικά να το πάρω, χωρίς να δώσω το brow. Thanks φίλε Άρη.
Όχι άμα θέλετε τώρα πάρτε να γράφει δίπλα benelli να μην σκοτώνει, τώρα που γράφει Beretta να δείτε τί θα κάνει.View attachment 89357
Μόνο αισθητικές βλέπω να είναι οι αλλαγές στο 3ο της σειράς. Τιμή βρήκα στον Μανδηλαρά 1090€.
Ουτε σαν σκεψη...με αυτα τα χρηματα υπαρχουν ποιοτικοτερες επιλογες.View attachment 89357
Μόνο αισθητικές βλέπω να είναι οι αλλαγές στο 3ο της σειράς. Τιμή βρήκα στον Μανδηλαρά 1090€.
Σαν?Ουτε σαν σκεψη...με αυτα τα χρηματα υπαρχουν ποιοτικοτερες επιλογες.
Δεν το λες άσχημο.Μοιαζει με την παλιά rafaelloView attachment 89357
Α300Σαν?
Και πριν το παρεις ψαξε για στραβη ριγα, κανη η τσοκ.Δεν το λες άσχημο.Μοιαζει με την παλιά rafaello
Μπα είμαι κομπλέ.Εχω τον δεινόσαυρο την es 100 deluxeΚαι πριν το παρεις ψαξε για στραβη ριγα, κανη η τσοκ.
ότι να 'ναι...Και πριν το παρεις ψαξε για στραβη ριγα, κανη η τσοκ.
Η es 100 είναι και 100 φορές ποιοτικότερη.View attachment 89357