Όλες ( a400 excel)Μια ερωτηση προς τους μπερατακηδες,ποια ειναι η καλυτερη καραμπινα της μπερετα αυτη τη στιγμη?εννοω απο αυτες που κυκλοφορουν τωρα.
Από την lite ποιες οι διαφορές? Θυμάσαι?Όλες ( a400 excel)
Είναι Πίο ελαφριά η lite , δεν είναι σκοπευτική Πίο μανιτζεβελο όπλο κάνεις τα πάντα από κυνήγια, το άλλο είναι πιο καρτερισιο, κλείστρα, κουμπιά σκοπευτικά είναι δυνατό πολύ.δεν την έχεις δει σκοπευτήριο?Από την lite ποιες οι διαφορές? Θυμάσαι?
Η καλύτερη είναι η δικιά μουΗ καλυτερη απο τις Α400 ειναι η upland?
Τώρα κατάλαβα.Είναι Πίο ελαφριά η lite , δεν είναι σκοπευτική Πίο μανιτζεβελο όπλο κάνεις τα πάντα από κυνήγια, το άλλο είναι πιο καρτερισιο, κλείστρα, κουμπιά σκοπευτικά είναι δυνατό πολύ.δεν την έχεις δει σκοπευτήριο?
Ποια εχεις?Η καλύτερη είναι η δικιά μου
Όντως έτσι είναι, την πήρε πριν λίγους μήνες ο αδελφός μου,όπλο για όλα τα κυνήγια και με πολύ καλής ποιότητας πλαστικά μέρη .Τώρα κατάλαβα.
Είναι η sporting.
Την έχω ρίξει μία μπλέ ηλεκτρικ.
Ωραία αλλά όπως το είπες-καρτερίσια.
Γλυκοκοιτάω την lite με τα πλαστικά κ το kick off.
Ποιό all around όπλο νομίζω.
Την Action χωρίς το gun pod, μόνο αυτή έβγαινε σε αριστερή όταν την πήρα,όχι ότι με χαλάει βέβαια, ίσα ίσα, μου αρέσει το χρώμα της, απλά θα ήθελα να έχω επιλογές.Ποια εχεις?
Έτσι ακριβώς είναι, έχει φοβερό κοντάκι.Τώρα κατάλαβα.
Είναι η sporting.
Αν μας πεις και τι κυνηγάς εννοώ καρτέρι η περπατητο θα σου δώσω απαντησηΜια ερωτηση προς τους μπερατακηδες,ποια ειναι η καλυτερη καραμπινα της μπερετα αυτη τη στιγμη?εννοω απο αυτες που κυκλοφορουν τωρα.
Άι ρεΌλες ( a400 excel)
Η upland είναι ένα πολύ όμορφο κόντρα πλακέ ούτε θαλάσσης και κάνει 1800 ευραΗ καλυτερη απο τις Α400 ειναι η upland?
Αν θες πάντως να ριξεις την δικη μου sporting το κανονιζουμε και ήμουν Σχιστο σημερα... Δεν εχει σχεση με την μπλε ηλεκτρικ σε βαρος και ζυγισμα παντωςΤώρα κατάλαβα.
Είναι η sporting.
Σκανδαλίζεις αλλά δεν πουλάς.Αν θες πάντως να ριξεις την δικη μου sporting το κανονιζουμε και ήμουν Σχιστο σημερα... Δεν εχει σχεση με την μπλε ηλεκτρικ σε βαρος και ζυγισμα παντως
Χειρότερος από μένα κατάντησες.spyrosbrowning meberetta.ω ρε φίλε μουΑν θες πάντως να ριξεις την δικη μου sporting το κανονιζουμε και ήμουν Σχιστο σημερα... Δεν εχει σχεση με την μπλε ηλεκτρικ σε βαρος και ζυγισμα παντως
Άστον τώρα που θυμίζει Digweed.Σκανδαλίζεις αλλά δεν πουλάς.
Είστε όλοι.....Χειρότερος από μένα κατάντησες.spyrosbrowning meberetta.ω ρε φίλε μου