Α και εγώ χάρηκα λέω ώπα μπερετα θα βάλω φιτίλια αλλά τσουΕίδα κίνηση και με κοψοχόλιασες,είπα και εγώ τι έγινε
Πάμε στο benelli που έχει ντζέρντζελο
Α και εγώ χάρηκα λέω ώπα μπερετα θα βάλω φιτίλια αλλά τσουΕίδα κίνηση και με κοψοχόλιασες,είπα και εγώ τι έγινε
Πάμε στο benelli που έχει ντζέρντζελο
Υπάρχει και BERETTA αρχείο μην ξυνεσται στους τσοπανιδες τις κλιτσες γιατί θα πέσει βουρδουλαςΚαλησπέρα μάγκες!Έτσι πέρασα να ξεσκονισω λίγο το θέμα,γιατί με 43 σελίδες και 855 ποστ,αισθάνομαι λες κι έχω κανά μαχίντρα τουφεκ....
Τουφεκος...View attachment 68467
390-76-18.3- full σταθερό
Από δω και πέρα θα πάμε browning team.Απογοητευμενοι πενέλοι και καλά παιδιά...Υπάρχει και BERETTA αρχείο μην ξυνεσται στους τσοπανιδες τις κλιτσες γιατί θα πέσει βουρδουλας
Να φανταστείς ότι το the best there is που λέει η browning δεν το λέει για τα όπλα αλλά για εμάς που τα έχουμεΑπό δω και πέρα θα πάμε browning team.Απογοητευμενοι πενέλοι και καλά παιδιά...
Αποχρωμιωσέτην να γίνει 18.5 και ένα κωνακι 3 εκ και kicks μαζί να κόβει πέτρες στα 50 να σπρώχνει τα πουλιά στον Άδη καθώς θα τα διαπερνάνε οι ντουφεκιες της.View attachment 68467
390-76-18.3- full σταθερό
Όλοι ψάχνονται να κλείσουν τις τουφεκιές,η beretta τις ανοίγει....Βeretta 1200f ανοιγμα σταθερου τσοκαρισματος 17.90View attachment 68470View attachment 68471
Α Παρη εκεί θα γίνει τις κόντρας το κάγκελο αν αρχίσετε ποια κάνη τα παει καλύτεραΑπό δω και πέρα θα πάμε browning team.Απογοητευμενοι πενέλοι και καλά παιδιά...
Όλοι ψάχνονται να κλείσουν τις τουφεκιές,η beretta τις ανοίγει....
[/QUOTE
Οοοοοο τι είπες τώρα..........
Πραγματικά φίλε πειρα ένα ic briley για να είναι ποιο ανοιχτό 4τσοκ.Όλοι ψάχνονται να κλείσουν τις τουφεκιές,η beretta τις ανοίγει....
Αν δε μείνεις ικανοποιημένος με αρνητική,πάρε πενελι 76 φουλ..Μέχρι τα 20μ .,σκούπα...Πραγματικά φίλε πειρα ένα ic briley για να είναι ποιο ανοιχτό 4τσοκ.
Και θα παρω και ένα αρνητική σύσφιξη
Μην λές έτσι ρε, τέτοια έχωΑν δε μείνεις ικανοποιημένος με αρνητική,πάρε πενελι 76 φουλ..Μέχρι τα 20μ .,σκούπα...
Μην αγχώνεσαι ... οι πενέλες των άλλων δεν σκοτώνουν, οι δικές μας πάντα είναι η εξαίρεση.Μην λές έτσι ρε, τέτοια έχω
Κόψε την κάνη στην μέση εσύ, έχεις υπερβολικά μεγάλη ισχύ πυρός ...Πραγματικά φίλε πειρα ένα ic briley για να είναι ποιο ανοιχτό 4τσοκ.
Και θα παρω και ένα αρνητική σύσφιξη
Ποιά μέση! Στους 50 πόντους!Κόψε την κάνη στην μέση εσύ, έχεις υπερβολικά μεγάλη ισχύ πυρός ...
Έχω 76αρα φουλ στην sl, με το ζόρι σκοτώνει στα 40 μέτρα.Αν δε μείνεις ικανοποιημένος με αρνητική,πάρε πενελι 76 φουλ..Μέχρι τα 20μ .,σκούπα...
Υπονοείς κάτι φίλεΠοιά μέση! Στους 50 πόντους!
Ποτέ δεν τα συμπάθησα αυτά τα τσοκ.