Μονο στις πρωτες 302 το εχω ακουσει αυτοΤι θέμα έχουν φίλε οι beretta; Σπάνε τα κλείστρα;
Μονο στις πρωτες 302 το εχω ακουσει αυτοΤι θέμα έχουν φίλε οι beretta; Σπάνε τα κλείστρα;
μην το χαλάς ας μείνουμε στην 390Εργονομικα οπλα οι σειρα 300. Απλα δε μπηκε μεσα η 390 και ξεχαστηκε η 304... Τεσπα.τετοια οπλα δεν ξαναβγαινουν αυτο ειναι σιγουρο κι ας λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του. Δεν ξερω για τις 303 λενε καποιοι πως δεν σκοτωνουν στο κρυο
γιατι??παθαινουν κρυοπαγηματα?? μα που τ ακουτε αυτα τα πραγματα?? και καλα τ ακουτε μετα τα ψαχνετε πριν τα ξαναγραψετε???? κατ αρχην η 304 δεν πουλησε γιατι δεν ηταν μαγκνουμ και δεν επιασε στην αμερικαν. αγορα.αν η 303 δεν σκοτωνει στο κρυο ε κι εμεις που εχουμε 302 να τις πεταξουμε.λοιπον για να τελειωνουμε μ αυτα και συγγνωμη για το υφος μου αλλα δεν μπορω ν ακουω τετοια οι κανες της 302,303 ,304 και δεν ειμαι σιγουρος για την 301 ειναι φτιαγμενες απο σουηδικο ατσαλι κι εχει τετοια κατεργασια ωστε να πετυχαινει την απολυτη συστολη και διαστολη της κανης. σημερινα οπλα δεν το εχουν αυτο. τωρα ας μου εξηγησει καποιος γιατι δεν σκοτωνει στο κρυοΕργονομικα οπλα οι σειρα 300. Απλα δε μπηκε μεσα η 390 και ξεχαστηκε η 304... Τεσπα.τετοια οπλα δεν ξαναβγαινουν αυτο ειναι σιγουρο κι ας λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του. Δεν ξερω για τις 303 λενε καποιοι πως δεν σκοτωνουν στο κρυο
Η δικιά σου είναι χαλασμένη...δεν ρίχνει 24αρια!μπορει να πασχουν καπου οι μπερετα παντως οχι στο κλειστρο. αν εννοεις το κλειστρο της 302 ειναι φυσικο οταν εκεινη την επιχη να εβαζες μεσα επανειλημενα φυσιγγια υψηλων πιεσεων σ ενα οπλο που πρωτοπαρ. κατι να παθει. η δικια μου παντως που ειναι του 81 και ειναι μαγκνουμ και ο πατερας μου εχει ριξει τα κερατα του απο μαγκουμ φυσιγγια δεν εσπασε πιτε κλειστρο. να ετυχε?? ναι σιγουρα μπορει
Από όσα φυσίγγια έχω ρίξει με την 302 το μόνο που δεν σκοτώνε ήταν το euromix το περσινό....δεν μου διαλέγει καθούμενα φυσίγγια....τα πάει όλα!γιατι??παθαινουν κρυοπαγηματα?? μα που τ ακουτε αυτα τα πραγματα?? και καλα τ ακουτε μετα τα ψαχνετε πριν τα ξαναγραψετε???? κατ αρχην η 304 δεν πουλησε γιατι δεν ηταν μαγκνουμ και δεν επιασε στην αμερικαν. αγορα.αν η 303 δεν σκοτωνει στο κρυο ε κι εμεις που εχουμε 302 να τις πεταξουμε.λοιπον για να τελειωνουμε μ αυτα και συγγνωμη για το υφος μου αλλα δεν μπορω ν ακουω τετοια οι κανες της 302,303 ,304 και δεν ειμαι σιγουρος για την 301 ειναι φτιαγμενες απο σουηδικο ατσαλι κι εχει τετοια κατεργασια ωστε να πετυχαινει την απολυτη συστολη και διαστολη της κανης. σημερινα οπλα δεν το εχουν αυτο. τωρα ας μου εξηγησει καποιος γιατι δεν σκοτωνει στο κρυο
ειδες τωρα που η δικια μου ειναι καλυτερη?? μαμιωντας τον πηγαινε τον ευρωμικτη περυσιΑπό όσα φυσίγγια έχω ρίξει με την 302 το μόνο που δεν σκοτώνε ήταν το euromix το περσινό....δεν μου διαλέγει καθούμενα φυσίγγια....τα πάει όλα!
Α=σειρά ΑΜε την πρωτη ευκαιρια θα στην βγαλω φωτο και θα σου την στειλω. Επισης,περα απο τον αυλο,ποιες οι υπολοιπες διαφορες της α με την αλ?
Το περσινό είχε μεγάλη αστάθεια Ηλία, κάποιες μέρες γάζωνε, κάποιες γονάτιζε.Από όσα φυσίγγια έχω ρίξει με την 302 το μόνο που δεν σκοτώνε ήταν το euromix το περσινό....δεν μου διαλέγει καθούμενα φυσίγγια....τα πάει όλα!
Από όσα φυσίγγια έχω ρίξει με την 302 το μόνο που δεν σκοτώνε ήταν το euromix το περσινό....δεν μου διαλέγει καθούμενα φυσίγγια....τα πάει όλα!
αορτήρες έχουν οι 302;;;;για να σας δέσω και τους δύο ha haaaειδες τωρα που η δικια μου ειναι καλυτερη?? μαμιωντας τον πηγαινε τον ευρωμικτη περυσι
ha haaa
αορτήρες έχουν οι 302;;;;για να σας δέσω και τους δύο ha haaa
σε μερες μονο με εντονη υγρασια πολλες ζωντανες με αρκετο αιμα. σε ολες τις αλλες συνθηκες γαζωνε και το τσεκαρα συνεχως γιατι 1ον δεν το γουσταρα με τιποτα αυτο το φυσιγγι και 2ον ο γιος πηρε 2 κιβωτια και το ειχα ευκαιρο να το δοκιμαζω συνεχεια απι οκτωβριο στα μπασιματα μεχρι τελοςΤο περσινό είχε μεγάλη αστάθεια Ηλία, κάποιες μέρες γάζωνε, κάποιες γονάτιζε.
To arxiko alfa mi mou peis oti simainei auto!Α=σειρά Α
ΑL= A Light, όχι κάποια μεγάλη διαφορά αλλά λίγο πιο ελαφριά από την Α.
Το περσινό το Euromix δεν θα σκότωνε ούτε σε PurdeyΑπό όσα φυσίγγια έχω ρίξει με την 302 το μόνο που δεν σκοτώνε ήταν το euromix το περσινό....δεν μου διαλέγει καθούμενα φυσίγγια....τα πάει όλα!
λαθος εγραψα το πυρακι που τραβας το κληστρο!Το κοντακι το καταλαβαινω να σπασει απο πεσιμο ,αλλα το κλειστρο?μηπως ειχε σπασει ποιο παλια,γιατι απο οτι ξερω εχουν ενα θεμα εκει οι beretta
Εικαζεται πως μονο η Α302 εχει σουηδικα ατσαλια,ετσι εχω ακουσει,δεν ξερω καν αν ισχυει κατι τετοιο,δηλαδη να εβαζαν σουηδικο ατσαλι σε καραμπινα παραγωγης,τι να πω!!!.xm.γιατι??παθαινουν κρυοπαγηματα?? μα που τ ακουτε αυτα τα πραγματα?? και καλα τ ακουτε μετα τα ψαχνετε πριν τα ξαναγραψετε???? κατ αρχην η 304 δεν πουλησε γιατι δεν ηταν μαγκνουμ και δεν επιασε στην αμερικαν. αγορα.αν η 303 δεν σκοτωνει στο κρυο ε κι εμεις που εχουμε 302 να τις πεταξουμε.λοιπον για να τελειωνουμε μ αυτα και συγγνωμη για το υφος μου αλλα δεν μπορω ν ακουω τετοια οι κανες της 302,303 ,304 και δεν ειμαι σιγουρος για την 301 ειναι φτιαγμενες απο σουηδικο ατσαλι κι εχει τετοια κατεργασια ωστε να πετυχαινει την απολυτη συστολη και διαστολη της κανης. σημερινα οπλα δεν το εχουν αυτο. τωρα ας μου εξηγησει καποιος γιατι δεν σκοτωνει στο κρυο