Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για τιμή μου είπε 500 και είναι 70 η Θαλάμη και εγώ με μιων15 βαθμούς στα γουρούνια που πάω τη φυσίγγια θα δείχνω ρε παλικάρια;
Η τιμή είναι σπέσιαλ. Τώρα για τη χρήση που το θέλεις δεν εχω εμπειρίες από τέτοια κυνήγια αλλά υποθέτω πως τα 70αρια φυσηγγια στα γουρούνια δε θα υστερούν και τόσο.

Τόσο καλό όπλο είναι ;Ντρανκ κάθετος!
Ολα σου φωνάζουν ΠΆΡΤΟ!!!
Απλουστατο,απροβληματιστο συστημα αερίων.
Ποιότητα Beretta,ΤΟΤΕ.
Καννη που μπορεις να κυνηγησεις τα πάντα.
Καλή καννη!!!
Καινουριο οπλο,στην ουσία.
Τιμή, δελεαστικοτατη!
Μονο η πάπια δεν μου αρεσει! :)
Θα εβαζα μια απο 302....sarcastic.
Ααα ξεχασα,ειναι Beretta!!;)

Ποιότητα Beretta,ΤΟΤΕ.
Καλή καννη!!!
Τιμή, δελεαστικοτατη!
Ευχαριστώ πολύ ναι από κάτω έχει το κουμπί για τα φυσίγγια να μη κατεβαίνουν από την αποθήκη

Καλησπέρα κύριοι θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής όπλο p.Beretta A303 με κάνη 26 σταθερό 3 τσοκ και άυλο 18,4 είναι ενός φίλου την είχε για φύλαξη και τώρα σκέφτεται να τη πουλήσει

Ποιότητα Beretta,ΤΟΤΕ.
Καλή καννη!!!
Τιμή, δελεαστικοτατη!
πάρτο Δημήτρη είναι ευκαιρία και άριστο όπλο όπως λένε τα παιδιά και ο Γιάννης στα είπε όλα συνοπτικά :)

Για τιμή μου είπε 500 και είναι 70 η Θαλάμη και εγώ με μιων15 βαθμούς στα γουρούνια που πάω τη φυσίγγια θα δείχνω ρε παλικάρια;
Δεν χρειάζεται magnum με απλό μονοβολο κανεις μια χαρά τη δουλειά σου εγώ δουλεύω τα super kill του Καραμανίδη 4+1 απλό 2 3/4 τα τελευταία 2 χρονια εχω παρει 7 χωρίς να χάσω κανένα με θερμοκρασίες από 15 μέχρι -10 δεν χρειάζεσαι magnum στο μυαλό μας ειναι ολα

Καλησπέρα κύριοι θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής όπλο p.Beretta A303 με κάνη 26 σταθερό 3 τσοκ και άυλο 18,4 είναι ενός φίλου την είχε για φύλαξη και τώρα σκέφτεται να τη πουλήσει
Εξαρτατε για τη το θελεις, στο μολυβη το ντεμι δεν παρουσιαζει προβληματα ριχνει με αξιοπρεπεια ψιλα και χοντρα σκαγια,δοκιμασε το αν βγαζει ντεμι μονο .

Καλημερα πρωτη μερα τρυγονια και μετα 15 σεμπτεμβρη γουρουνια και οταν τελιωνη το γουρ καμια φασσα που φετος επεσαν πολλες εδω πανω
Αφού κυνηγάς ουσιαστικά μόνο γουρούνι, δεν θα σου πρότεινα αυτό το αναμφισβητητης αξίας όπλο. Δεν κυνηγάω γουρούνι αλλά θα σου πω το εξής. Κάποια στιγμή θα σου μπουν ιδέες και το πιο άσχημο πράγμα είναι να επηρεάζεται η ψυχολογία σου. Θα σου βγει η ανάγκη να ρίξεις ένα βαρύ φυσίγγι, θα σου βγει η ανάγκη να ρίξεις ένα μονόβολο που μπορεί να μην είναι συμβατό με 3* τσοκ κτλ, κτλ.
Είναι άσχημο πράγμα να σε δεσμεύει το όπλο στις επιλογές σου. Το έχω βιώσει στον βάλτο, η ερώτηση μου ήταν πάντα, αυτό το ρίχνει; Ναι, μπορεί να ρίξει μέχρι 42 γρ. φυσίγγι αλλά δεν είναι φτιαγμένο για την δουλειά αυτή.
Σκέψου τις ανάγκες σου, σκέψου τις εμπειρίες σου και προσάρμοσε αυτές στο όπλο που θα επιλέξεις και όχι το όπλο.
Αν τουφεκάς το γουρούνι στα 10 μέτρα, αν το τουφεκάς στα 40, τι μέγεθος είναι τα ζώα, πόσο σκληρή είναι η χρήση του όπλου (χιόνια, λάσπες, βροχές...πλαστικό), για γουρούνι μιλάμε, δεν είναι κρίμα να μην μπορείς να ρίξεις ένα magnum reminghton ενιάβολο αν νοιώσεις την ανάγκη;
Βάλτα κάτω και αποφάσισε :)

Και για να σου κάνω και μια πρόταση, σου προτείνω την Beretta 391 που πουλάει ο χρήστης Samgunner62, κατά κόσμον Σαράντος. Κατάσταση καινουργή, από ότι φαίνεται, με τσοκ της αρεσκείας σου για μονόβολα και δραμιάρες, π.χ. μουφα και 2* αντίστοιχα και να πω και για πουλιά, δεν χρειάζεται νομίζω...:)
Αν είναι ακόμα διαθέσιμο πρόκειται για διαμάντι ;)
Τον άνθρωπο τον γνωρίζω μόνο ηλεκτρονικά, για να μην παρεξηγηθώ. Απλά σου προτείνω κάτι, που θα πρότεινα σε έναν φίλο μου :)

Καλημερα πρωτη μερα τρυγονια και μετα 15 σεμπτεμβρη γουρουνια και οταν τελιωνη το γουρ καμια φασσα που φετος επεσαν πολλες εδω πανω
θα συνθονησω με το Γιωργο στο να σκεφτεις τι αναγκες εχεις στο συγκεκριμενο κυνηγι του αγριοχοιρου,αν πας παγανα η αν καθεσαι καρτερι θα θες διαφορετικα πραγματα τωρα για τα φυσυγγια πιστεω οτι υπαρχουν πολλες λυσεις κ αφου ειναι φιλου σου το οπλο μπορεις να κανεις καποιες δοκιμες,να βρεις τι δικοι σου λυση,
επισης μην ξεχνας οτι το οπλο πρεπει να ριχνει 50-50 εφοσων ειναι εδαφοβιος στοχος

Status
Not open for further replies.
Back