Μονοβολα 30 γραμμαρίων!Για τιμή μου είπε 500 και είναι 70 η Θαλάμη και εγώ με μιων15 βαθμούς στα γουρούνια που πάω τη φυσίγγια θα δείχνω ρε παλικάρια;
Μονοβολα 30 γραμμαρίων!Για τιμή μου είπε 500 και είναι 70 η Θαλάμη και εγώ με μιων15 βαθμούς στα γουρούνια που πάω τη φυσίγγια θα δείχνω ρε παλικάρια;
Τόσο καλό όπλο είναι ;Ντρανκ κάθετος!Καλοριχτο!!!!
Η τιμή είναι σπέσιαλ. Τώρα για τη χρήση που το θέλεις δεν εχω εμπειρίες από τέτοια κυνήγια αλλά υποθέτω πως τα 70αρια φυσηγγια στα γουρούνια δε θα υστερούν και τόσο.Για τιμή μου είπε 500 και είναι 70 η Θαλάμη και εγώ με μιων15 βαθμούς στα γουρούνια που πάω τη φυσίγγια θα δείχνω ρε παλικάρια;
Θα είναι ευθύβολο γιατί με τη Μπενέκου που έχω τα μονοβοΤόσο καλό όπλο είναι ;Ντρανκ κάθετος!
Ολα σου φωνάζουν ΠΆΡΤΟ!!!Τόσο καλό όπλο είναι ;Ντρανκ κάθετος!
Ευχαριστώ πολύ ναι από κάτω έχει το κουμπί για τα φυσίγγια να μη κατεβαίνουν από την αποθήκηΟλα σου φωνάζουν ΠΆΡΤΟ!!!
Απλουστατο,απροβληματιστο συστημα αερίων.
Ποιότητα Beretta,ΤΟΤΕ.
Καννη που μπορεις να κυνηγησεις τα πάντα.
Καλή καννη!!!
Καινουριο οπλο,στην ουσία.
Τιμή, δελεαστικοτατη!
Μονο η πάπια δεν μου αρεσει!
Θα εβαζα μια απο 302...
Ααα ξεχασα,ειναι Beretta!!
Καλησπέρα κύριοι θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής όπλο p.Beretta A303 με κάνη 26 σταθερό 3 τσοκ και άυλο 18,4 είναι ενός φίλου την είχε για φύλαξη και τώρα σκέφτεται να τη πουλήσει
πάρτο Δημήτρη είναι ευκαιρία και άριστο όπλο όπως λένε τα παιδιά και ο Γιάννης στα είπε όλα συνοπτικάΟλα σου φωνάζουν ΠΆΡΤΟ!!!
Απλουστατο,απροβληματιστο συστημα αερίων.
Ποιότητα Beretta,ΤΟΤΕ.
Καννη που μπορεις να κυνηγησεις τα πάντα.
Καλή καννη!!!
Καινουριο οπλο,στην ουσία.
Τιμή, δελεαστικοτατη!
Μονο η πάπια δεν μου αρεσει!
Θα εβαζα μια απο 302...
Ααα ξεχασα,ειναι Beretta!!
Το βασικό σου κυνήγι είναι το γουρούνι;Για τιμή μου είπε 500 και είναι 70 η Θαλάμη και εγώ με μιων15 βαθμούς στα γουρούνια που πάω τη φυσίγγια θα δείχνω ρε παλικάρια;
Δεν χρειάζεται magnum με απλό μονοβολο κανεις μια χαρά τη δουλειά σου εγώ δουλεύω τα super kill του Καραμανίδη 4+1 απλό 2 3/4 τα τελευταία 2 χρονια εχω παρει 7 χωρίς να χάσω κανένα με θερμοκρασίες από 15 μέχρι -10 δεν χρειάζεσαι magnum στο μυαλό μας ειναι ολαΓια τιμή μου είπε 500 και είναι 70 η Θαλάμη και εγώ με μιων15 βαθμούς στα γουρούνια που πάω τη φυσίγγια θα δείχνω ρε παλικάρια;
Καλημερα πρωτη μερα τρυγονια και μετα 15 σεμπτεμβρη γουρουνια και οταν τελιωνη το γουρ καμια φασσα που φετος επεσαν πολλες εδω πανωΤο βασικό σου κυνήγι είναι το γουρούνι;
Καλημερα πρωτη μερα τρυγονια και μετα 15 σεμπτεμβρη γουρουνια και οταν τελιωνη το γουρ καμια φασσα που φετος επεσαν πολλες εδω πανω
Εξαρτατε για τη το θελεις, στο μολυβη το ντεμι δεν παρουσιαζει προβληματα ριχνει με αξιοπρεπεια ψιλα και χοντρα σκαγια,δοκιμασε το αν βγαζει ντεμι μονο .Καλησπέρα κύριοι θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής όπλο p.Beretta A303 με κάνη 26 σταθερό 3 τσοκ και άυλο 18,4 είναι ενός φίλου την είχε για φύλαξη και τώρα σκέφτεται να τη πουλήσει
Αφού κυνηγάς ουσιαστικά μόνο γουρούνι, δεν θα σου πρότεινα αυτό το αναμφισβητητης αξίας όπλο. Δεν κυνηγάω γουρούνι αλλά θα σου πω το εξής. Κάποια στιγμή θα σου μπουν ιδέες και το πιο άσχημο πράγμα είναι να επηρεάζεται η ψυχολογία σου. Θα σου βγει η ανάγκη να ρίξεις ένα βαρύ φυσίγγι, θα σου βγει η ανάγκη να ρίξεις ένα μονόβολο που μπορεί να μην είναι συμβατό με 3* τσοκ κτλ, κτλ.Καλημερα πρωτη μερα τρυγονια και μετα 15 σεμπτεμβρη γουρουνια και οταν τελιωνη το γουρ καμια φασσα που φετος επεσαν πολλες εδω πανω
θα συνθονησω με το Γιωργο στο να σκεφτεις τι αναγκες εχεις στο συγκεκριμενο κυνηγι του αγριοχοιρου,αν πας παγανα η αν καθεσαι καρτερι θα θες διαφορετικα πραγματα τωρα για τα φυσυγγια πιστεω οτι υπαρχουν πολλες λυσεις κ αφου ειναι φιλου σου το οπλο μπορεις να κανεις καποιες δοκιμες,να βρεις τι δικοι σου λυση,Καλημερα πρωτη μερα τρυγονια και μετα 15 σεμπτεμβρη γουρουνια και οταν τελιωνη το γουρ καμια φασσα που φετος επεσαν πολλες εδω πανω