Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
12-70 - 1.80 Psb2 - UEE - 34g - No5 - Dragon20 - 57.9 - 35μ.
686S - 3*
No5_34g_35m.jpg

Bellmonte 2
30m. 3* lambro sporting 28gr no 8

Μου εφυγε λιγο κατω και αριστερα.
Μου αρεσε η συγκεντρωση, δεν μου αρεσε η κατανομη. Αν και οι συσσωματωσεις κανουν ωραια σκοτωματα.
Εριξα δυο πουλες με κενταυρος sporting,cheditte sporting και μερικα φυσιγγια lambro sporting. Κανενα προβλημα δεν παρουσιαστηκε.

Πρεπει να το φερω πανω μου και να βελτιωσω την επωμιση μιας και τα "εντονα" σπασιματα δεν ηταν πολλα.
Τα περισσοτερα ηταν απο την περιφερια. :/
Μου αρεσει πολυ η μακρυτερη σκοπευτικη γραμμη.Ζουμαρεις στον στοχο...

Δεν ειναι ασχημη, καλη συγκέντρωση μέτρια κατανομή οπως το πες!
Τασο, θα του δωσω ευκαιρια στο κυνηγι .πολλα φυσιγγια με χαλια κατανομες,στο κυνηγι γαζωναν. Εναρξη με τριαρι θα καμω λογικα και sporting 9 και 8.
Το 9αρι θα γεμισει πιστευω ολα τα κενα.. Αλατιερα ;)

Τασο, θα του δωσω ευκαιρια στο κυνηγι .πολλα φυσιγγια με χαλια κατανομες,στο κυνηγι γαζωναν. Εναρξη με τριαρι θα καμω λογικα και sporting 9 και 8.
Το 9αρι θα γεμισει πιστευω ολα τα κενα.. Αλατιερα ;)
Ναι σε αυτά τα μέτρα θα ναι πιο καλό το 9 αρακι! Βγάζει 9 αρακι σπορτινκ η Λαμπρο;

σας παρουσιαζω χειροποιητο στοπ για το ελατηριο αποθηκης της 391.ο ανθρωπος μου το εστειλε για δοκιμη οταν πηρα τα τσοκ gemini.φαινεται πολυ καλη κατασκευη και αν καποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει π.μ
spLpAeL.jpg

σας παρουσιαζω χειροποιητο στοπ για το ελατηριο αποθηκης της 391.ο ανθρωπος μου το εστειλε για δοκιμη οταν πηρα τα τσοκ gemini.φαινεται πολυ καλη κατασκευη και αν καποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει π.μ
spLpAeL.jpg
Δηλαδη τι κανει αυτο το στοπ?

Λοιπόν σε σχέση με την Tenkys stonecoat και το prevail θα σου πω πως για εμένα βγάζει καλύτερες τουφεκιές το δίκαννο σε σχέση με την καραμπίνα και ας έχω και after market τσοκ πάνω για τα κυνήγια που κάνω σε φασσα παπί και γουρούνι της briley έσω έξω +2cm lm ενώ στο δίκαννο έχω της μάνας του και σε αντιστοιχία τσοκ έχει καλύτερη συγκέντρωση βέβαια είναι μεγάλο πλεονέκτημα σε κάποια κυνήγια που κανω το παραπάνω φυσίγγι της καραμπίνας και ότι μπορείς να την γεμίσεις πιο γρήγορα,βέβαια έκανα φέτος σε κυνήγι πάπιας από της πιο μακρινές ντουφεκιες που έχω κάνει με το δίκαννο και φυσίγγι εμπορίου στα 36γρ μετρημένα βήματα σε κανάλι με νερό 65 μέτρα με νο4 σκάγια σε τραβέρσα και την πήραν 6 σκάγια με 2 άστρα τσοκ,πολύ καλύτερη σκοπευτική γραμμή από την teknys βέβαια και το δίδυμο αδερφάκι του το perennia είναι καλό αλλά εμένα δεν μου έδινε την αίσθηση που έχει το prevail βέβαια αυτό ίσως είναι και γούστο,τώρα δεν ξέρω που μένεις αν είσαι Αθήνα και θέλεις έλα το χειμώνα να πάμε για ένα περπατητο τσίχλας και πάρε το να το κυνηγήσεις εσυ για να δεις πως σου έρχεται και αν σου κάνει σαν όπλο..hunter..hunter.1
ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ
Ευγε για τα ωραία posts και τις φωτογραφίες.
Ιδιαίτερα την περίοδο αυτη που μετράμε ανάποδα, ιδιαίτερα όσοι Στερηθήκαμε το κυνήγι, για διάφορους λόγους ο καθένας, τα τελευταία χρόνια.
Συνέχισε έτσι και πάντα επιτυχίες

spLpAeL.jpg

Eυρυπιδη κατα 99.5% αυτος ειναι ο Low Drag Follower της Nordic Components

Καλησπέρα κύριοι θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής όπλο p.Beretta A303 με κάνη 26 σταθερό 3 τσοκ και άυλο 18,4 είναι ενός φίλου την είχε για φύλαξη και τώρα σκέφτεται να τη πουλήσει
παρα πολυ καλο οπλο με κανη διαμαντι και το τελειο τσοκαρισμα. ουτε ξαναψαχνεσε

Καλησπέρα κύριοι θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής όπλο p.Beretta A303 με κάνη 26 σταθερό 3 τσοκ και άυλο 18,4 είναι ενός φίλου την είχε για φύλαξη και τώρα σκέφτεται να τη πουλήσει
Η ποιότητα αυτών των όπλων δεν υπάρχει σήμερα. Κάνη 66 και σταθερό 3αρι, τέλειος συνδυασμός για γενικό κυνήγι , αν έχει και 70αρα θαλαμη ακόμα καλύτερα. Αν μπορείς πάρτη και αν ξέρεις για πες και τη τιμή της.

Η ποιότητα αυτών των όπλων δεν υπάρχει σήμερα. Κάνη 66 και σταθερό 3αρι, τέλειος συνδυασμός για γενικό κυνήγι , αν έχει και 70αρα θαλαμη ακόμα καλύτερα. Αν μπορείς πάρτη και αν ξέρεις για πες και τη τιμή της.
Για τιμή μου είπε 500 και είναι 70 η Θαλάμη και εγώ με μιων15 βαθμούς στα γουρούνια που πάω τη φυσίγγια θα δείχνω ρε παλικάρια;

Status
Not open for further replies.
Back