Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ετσι οπως το λες το ενιωσα και εγω,οταν επιασα του Γερασιμου! Ωραιο το 81cm δεν λεω,ειδικα σκοπευτηριο αλλα το 76cm,πιστευω ειμαι πιο βολικο πιο κυνηγετικο για να κανεις πιο πολλα ειδη κυνηγιου και στο σκοπευτηριο μια χαρα κανεις τη δουλεια σου και στο sporting,skeet και trap..ειναι καλα ζυγισμενο δεν νιωθεις τα 3500gr!
Εγώ έχω και δεύτερη κάνη στα 71cm και μπορείς να κανείς όλα τα κυνήγια αλλά νομίζω ότι δεν βγαίνει πλέον καινούργιο μόνο αν το βρεις μεταχειρισμένο πλέον!

Επειδη ρωτησα για κανη σε ενα beretta 686 που εχω το οποιο ειναι 67cm με σταθερα τσοκ 4 και 2,και μολις μου ειπαν τιμη απογοητευτηκα.εσυ που τις βρηκες τις 71; τις αγορασες καινουριες; Η μεταχειρισμενες απο ιδιωτη και ποσο τις βρηκες;
Με δυο κανες 71 και 76 κανεις τα παντα συμφωνω!

Τ
Επειδη ρωτησα για κανη σε ενα beretta 686 που εχω το οποιο ειναι 67cm με σταθερα τσοκ 4 και 2,και μολις μου ειπαν τιμη απογοητευτηκα.εσυ που τις βρηκες τις 71; τις αγορασες καινουριες; Η μεταχειρισμενες απο ιδιωτη και ποσο τις βρηκες;
Με δυο κανες 71 και 76 κανεις τα παντα συμφωνω!
Το αγόρασα καινουργιο το 2014 με 76 cm κάνη στα 2300 (γιατί όταν είχε πρώτο βγει είχε στα 3200)είχε βγάλει η beretta τότε προσφορά τα τελευταία 10 κομμάτια όταν έβγαλε το 690 field,και βρήκα μετά από έναν γνωστό που το είχε πάρει με 71cm κάνη και την πουλούσε (γιατί ήθελε να πάρει μακρυά κάνη 81cm )και την αγόρασα από αυτόν ελαφρώς μεταχειρισμένη στα 350€ και έτσι το έχω με 2 κάνες!!

Τ

Το αγόρασα καινουργιο το 2014 με 76 cm κάνη στα 2300 (γιατί όταν είχε πρώτο βγει είχε στα 3200)είχε βγάλει η beretta τότε προσφορά τα τελευταία 10 κομμάτια όταν έβγαλε το 690 field,και βρήκα μετά από έναν γνωστό που το είχε πάρει με 71cm κάνη και την πουλούσε (γιατί ήθελε να πάρει μακρυά κάνη 81cm )και την αγόρασα από αυτόν ελαφρώς μεταχειρισμένη στα 350€ και έτσι το έχω με 2 κάνες!!
Πολυ καλη τιμη το πηρες το οπλο 2300!! Οσο για τις κανες τις πηρες τσαμπα κατα την γνωμη μου..στην beretta μου ειπαν 1500 ευρω για να επαιρνα 76αρες κανες για το 686.

Πολυ καλη τιμη το πηρες το οπλο 2300!! Οσο για τις κανες τις πηρες τσαμπα κατα την γνωμη μου..στην beretta μου ειπαν 1500 ευρω για να επαιρνα 76αρες κανες για το 686.
Ναι το ξέρω αν παραγγείλεις καινούργια κάνη τόσο έχει μόνο αν μπορέσεις να βρεις μεταχειρισμένες κάνες,δεν σε συμφέρει να παραγγείλεις καινούργιες,από τιμή είναι πιο ακριβές από καινούργιο όπλο όποτε μόνο έτσι από κάποιον γνωστό!!Παντως από ντουφεκιες και σκοπευτική γραμμή που έριχνα και με την stonecoat πριν μου φαινόταν η μέρα με τη νύχτα και με αλλά δίκαννα που έχουν ο αδερφός μου και ο πατέρας μου αισθάνεσαι πως ρίχνεις με άλλο όπλο,τώρα δεν μπορώ να σου πω αν είναι υπερεκτιμημένα σαν όπλα είναι πάντως ο καθένας τι του ταιριάζει,για τα λεφτά του και αν θέλεις να έχεις ένα σκοπευτικο και για το κυνήγι για εμένα ήταν μέσα στα μπατζετ μου και το έψαχνα και αρκετό καιρό σαν όπλο είχα πάει 2-3 φορές στον καλκατζακο και το επομησα βρήκα και μια φορά έναν στο σκοπευτήριο που το είχε και μια μέρα αποφάσισα να πάω να το πάρω είχε τότε τιμή στα σάιτ 3200 πηγαίνω σε έναν φίλο στο Αγρίνιο που έχει κατάστημα όπλων και λέω θέλω αυτό πήρε τηλ στη beretta και του λέω ποσό έχει;μου λέει 2300 λέω μήπως κανείς λάθος,και τελικά μου εξηγεί πως έχει 10 κομμάτια και τα δίνει για να ξεστοκαρει έτσι και εγώ το πήρα με κλειστά μάτια!!

Και για τις κάνες τώρα έκανα παρέα με ένα συνταξιούχο καπετάνιο που ήταν παιδικός φίλος με τον πατέρα μου αυτός όταν πήγα και πήρα το δίκαννο και του το είπα πηγε και το πήρε και αυτός καινούργιο τότε αλλά στο στοκ είχαν μείνει όπλα με 71 εκατοστά κάνη και μόνο ένα perennia ήταν με 76cm όποτε το πήρε με 71 και αυτός,μετά από λίγο καιρό επειδή και αυτός πήγαινε στο σκοπευτήριο με κάτι άλλους berettaκηδες τον έψησαν να αγορασει καινούργια κάνη στα 81cm.Ετσι με πιάνει μια μέρα και μου λέει θέλεις την 71 cm κάνη να στην δώσω και του λέω οκ την παίρνω εγώ δεν ήθελε να πάρει λεφτά και χαριστικά του έδωσα 350€ και την πήρα εγώ,την καινούργια που την έκανε παραγγελία την πήρε 1400€!!!!!

Last edited:
Χαχαχχαχαχχαχα και εγώ αυτά λέω αλλά δεν με ακούνε πολλοί,δεν θέλω ούτε να εκθείασω τη μάρκα αλλά τα καψίματα που έχω κάνει με τα beretta δεν τα είχα κάνει με αλλά όπλα που κυνηγούσα πολύ περισσότερα χρόνια αγόρασα την teknys stonecoat το 2012 και νόμιζα πως έριχνα με κανόνι σε σχέση με πριν και κυνήγια από τσίχλα φάσσα μέχρι γουρούνι και παπί σε όσα μέρη έχω πάει πάντως από Λήμνο για κουνέλια στο χωριό για φασσα τσίχλα γουρούνι Αθήνα για τσιχλοκοτσυφα μέχρι Σέρρες που είναι η γυναίκα για παπί φασσα και τρυγόνια δεν με απογοήτευσαν καθόλου και τώρα έψησα και τον αδερφό μου να πάρει beretta και αυτός να δει άσπρη μέρα!!!!.hunter..hunter.1

Χαχαχχαχαχχαχα και εγώ αυτά λέω αλλά δεν με ακούνε πολλοί,δεν θέλω ούτε να εκθείασω τη μάρκα αλλά τα καψίματα που έχω κάνει με τα beretta δεν τα είχα κάνει με αλλά όπλα που κυνηγούσα πολύ περισσότερα χρόνια αγόρασα την teknys stonecoat το 2012 και νόμιζα πως έριχνα με κανόνι σε σχέση με πριν και κυνήγια από τσίχλα φάσσα μέχρι γουρούνι και παπί σε όσα μέρη έχω πάει πάντως από Λήμνο για κουνέλια στο χωριό για φασσα τσίχλα γουρούνι Αθήνα για τσιχλοκοτσυφα μέχρι Σέρρες που είναι η γυναίκα για παπί φασσα και τρυγόνια δεν με απογοήτευσαν καθόλου και τώρα έψησα και τον αδερφό μου να πάρει beretta και αυτός να δει άσπρη μέρα!!!!.hunter..hunter.1
Όλα καλά είναι φίλε μου, αλλά κάθε σπίτι κυνηγου πρέπει να χει και ένα beretta μέσα.

.hunter.1Δ
Όλα καλά είναι φίλε μου, αλλά κάθε σπίτι κυνηγου πρέπει να χει και ένα beretta μέσα.
Ακριβώς και με το baikal με 1 άστρο στοκ στα 35 μέτρα και συγκέντρωση 55% σκότωνα και έκανα πουλιά και κυνήγια το θέμα είναι πως σκότωνα.!!!Γι'αυτο μόλις πήρα την Teknys αισθανόμουν πως έριχνα με κανόνι...!!!.hunter.

Να και δες εδώ καψίματα με το δίκαννο image uploadimage uploadimage uploadimage upload συγνώμη για το off topic
Κωστα τρομερες οι φωτο σου!! Μας αναβεις φωτιες!! Εχεις τετοιο υλικο και δεν μας το δειχνεις!! Σε σχεση με την beretta teknys stonecoat και το perennia εχεις δει διαφορα στο κυνηγι σε σκοτωματα αλλα και γενικα σαν αισθηση; Σε ευχαριστω για τις απαντησεις ειναι ολα πολυ ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις!

Λοιπόν σε σχέση με την Tenkys stonecoat και το prevail θα σου πω πως για εμένα βγάζει καλύτερες τουφεκιές το δίκαννο σε σχέση με την καραμπίνα και ας έχω και after market τσοκ πάνω για τα κυνήγια που κάνω σε φασσα παπί και γουρούνι της briley έσω έξω +2cm lm ενώ στο δίκαννο έχω της μάνας του και σε αντιστοιχία τσοκ έχει καλύτερη συγκέντρωση βέβαια είναι μεγάλο πλεονέκτημα σε κάποια κυνήγια που κανω το παραπάνω φυσίγγι της καραμπίνας και ότι μπορείς να την γεμίσεις πιο γρήγορα,βέβαια έκανα φέτος σε κυνήγι πάπιας από της πιο μακρινές ντουφεκιες που έχω κάνει με το δίκαννο και φυσίγγι εμπορίου στα 36γρ μετρημένα βήματα σε κανάλι με νερό 65 μέτρα με νο4 σκάγια σε τραβέρσα και την πήραν 6 σκάγια με 2 άστρα τσοκ,πολύ καλύτερη σκοπευτική γραμμή από την teknys βέβαια και το δίδυμο αδερφάκι του το perennia είναι καλό αλλά εμένα δεν μου έδινε την αίσθηση που έχει το prevail βέβαια αυτό ίσως είναι και γούστο,τώρα δεν ξέρω που μένεις αν είσαι Αθήνα και θέλεις έλα το χειμώνα να πάμε για ένα περπατητο τσίχλας και πάρε το να το κυνηγήσεις εσυ για να δεις πως σου έρχεται και αν σου κάνει σαν όπλο..hunter..hunter.1

Πραγματι αυτα τα δικαννα με τις optima καννες επιβεβαιώνω οτι βγάζουν θαυμάσιες τουφεκιές και με τα μαμά τσοκ! Εψαχνα κι εγω την αγορα ενος perennia καποτε δεν εγινε τοτε για διαφορους λογους τελικα ομως καταφερα περυσι και πηρα κατι αντιστοιχο το 690

Πραγματι αυτα τα δικαννα με τις optima καννες επιβεβαιώνω οτι βγάζουν θαυμάσιες τουφεκιές και με τα μαμά τσοκ! Εψαχνα κι εγω την αγορα ενος perennia καποτε δεν εγινε τοτε για διαφορους λογους τελικα ομως καταφερα περυσι και πηρα κατι αντιστοιχο το 690
Πολύ ωραίο όπλο και αυτό φίλε και εμένα αν είχε βγει τότε που πήρα το prevail θα ήταν στα σχέδια για να το αγοράσω!!

Καλησπέρα! Ναι
Λοιπόν σε σχέση με την Tenkys stonecoat και το prevail θα σου πω πως για εμένα βγάζει καλύτερες τουφεκιές το δίκαννο σε σχέση με την καραμπίνα και ας έχω και after market τσοκ πάνω για τα κυνήγια που κάνω σε φασσα παπί και γουρούνι της briley έσω έξω +2cm lm ενώ στο δίκαννο έχω της μάνας του και σε αντιστοιχία τσοκ έχει καλύτερη συγκέντρωση βέβαια είναι μεγάλο πλεονέκτημα σε κάποια κυνήγια που κανω το παραπάνω φυσίγγι της καραμπίνας και ότι μπορείς να την γεμίσεις πιο γρήγορα,βέβαια έκανα φέτος σε κυνήγι πάπιας από της πιο μακρινές ντουφεκιες που έχω κάνει με το δίκαννο και φυσίγγι εμπορίου στα 36γρ μετρημένα βήματα σε κανάλι με νερό 65 μέτρα με νο4 σκάγια σε τραβέρσα και την πήραν 6 σκάγια με 2 άστρα τσοκ,πολύ καλύτερη σκοπευτική γραμμή από την teknys βέβαια και το δίδυμο αδερφάκι του το perennia είναι καλό αλλά εμένα δεν μου έδινε την αίσθηση που έχει το prevail βέβαια αυτό ίσως είναι και γούστο,τώρα δεν ξέρω που μένεις αν είσαι Αθήνα και θέλεις έλα το χειμώνα να πάμε για ένα περπατητο τσίχλας και πάρε το να το κυνηγήσεις εσυ για να δεις πως σου έρχεται και αν σου κάνει σαν όπλο..hunter..hunter.1
καλησπέρα! Ναι Κώστα για το prevail ήθελα να ρωτήσω μπερδεύτηκα και το είπα perennia..το έπιασα το όπλο χθες,το ίδιο έχει ο Γεράσιμος και αυτό με 76cm κανες
και βγήκε πρώτος στον αγώνας που έγινε εδώ σημερα και χθες με 182/200..ήταν αγώνας compak sporting και μετρούσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του compak sporting.μου άρεσε παρά πολύ οπως το έπιασα.Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση αλλά μένω Κρήτη..

12-70 - 1.85 Psb2 - cx2000 - 33g - No4 - Θώδη - 57.4 - 35μ.
686S - 3*
no4_33g_35m.jpg

Status
Not open for further replies.
Back