Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α=σειρά Α
ΑL= A Light, όχι κάποια μεγάλη διαφορά αλλά λίγο πιο ελαφριά από την Α.
Me την 390 κην. ενα φιλαρακι. Απο τα λιγα οπλα που εχω ζηλεψει. Εχει 3+ποντους κονο μαμα και οτι και να βαλει απο ψυλα γαζονη.Χοντρα δεν ρηχνει κην. μονο τσιχλα. ποοοολη μαντεμενο οπλο.

δεν κανουμε κοντρα Μακη :).ha ha..threat..threat..shoot..shoot.
αυτό είπα κι εγώ Γιάννη κόντρα σε σκοπευτήρια και κυνηγότοπους δεν τα έκανα ποτέ :)

υ.σ. ο Γιάννης που τα ήπιαμε στο Γαλάτσι όταν κέρασε ο Σταύρος είσαι έτσι;;;; η κάνω λάθος;;;;

Κατοχος οπως ξερετε της a400 2 χρονια με την μικρη μου πειρα εχω να πω πως το οπλο "μαμαει" δεν ξερω αν ειναι οι αυλοι και οι καννες αλλα στα καρτερια φετος καποιοι μου φοναζαν με τι ντουφεκαω......και παρεπιπτοντως και με ευρομικτες...:)

Κατοχος οπως ξερετε της a400 2 χρονια με την μικρη μου πειρα εχω να πω πως το οπλο "μαμαει" δεν ξερω αν ειναι οι αυλοι και οι καννες αλλα στα καρτερια φετος καποιοι μου φοναζαν με τι ντουφεκαω......και παρεπιπτοντως και με ευρομικτες...:)
για πες στο αναλογο θεμα για τους περυσινους ευρωμικτες γιατι μαλλον μονο εσυ ο γιος κι εγω τους ειδαμε για καλους.αλλα πες σε παρακαλω τι ειδες οχι εδω ομως

η παγκοσμια υπερδυναμη στην σκοποβολή που λεγεται Κυπρος υποστηριζει ότι η Βερεττα δεν σκοτωνει , η ταπεινη μου γνωμη είναι ότι ολες οι κανες είναι σχεδόν οι ιιδιες , η Περαζι είναι η τουρκικο σχεδόν ιδια είναι , στο κοντακι είναι το μυστικο και στην τεχνικη της τουφεκιας

Λοιπον παλιοαδελφες.yelling.ha haaaδεν ξερω αυλους,τσοκακια α@@@ιδια,μυδια αλλα ειχα την μπερετα την 303 με την χρυση σκανδαλη ,φουλ τσοκ, καπου διαβασα για κρυο,εχω κυνηγιση με αυτο το οπλο 3 φορες στο νευροκοπι αν σας λεει τιποτα,οτι φυσιγγια νουμερο 7 εριχνα στο χαρτονι ηταν ιδια ντουφεκια,γ@@@τη το οπλο ακομα και σημερα κυνηγαει το εχει ενας πολυ καλος μου φιλος για παπια και φασες,το ειχα αγοραση αν θυμαμε καλα το 1990-1991 εχει ριξει τα κερατατου δεν εχει παει ακομα σε μαστορα.RESPECT..victory.

Λοιπον παλιοαδελφες.yelling.ha haaaδεν ξερω αυλους,τσοκακια α@@@ιδια,μυδια αλλα ειχα την μπερετα την 303 με την χρυση σκανδαλη ,φουλ τσοκ, καπου διαβασα για κρυο,εχω κυνηγιση με αυτο το οπλο 3 φορες στο νευροκοπι αν σας λεει τιποτα,οτι φυσιγγια νουμερο 7 εριχνα στο χαρτονι ηταν ιδια ντουφεκια,γ@@@τη το οπλο ακομα και σημερα κυνηγαει το εχει ενας πολυ καλος μου φιλος για παπια και φασες,το ειχα αγοραση αν θυμαμε καλα το 1990-1991 εχει ριξει τα κερατατου δεν εχει παει ακομα σε μαστορα.RESPECT..victory.
μ αυτα τα μυαλα που κουβαλας εσυ πρεπει να πας στο μαστορα
.yelling..banana..banana..banana.

η παγκοσμια υπερδυναμη στην σκοποβολή που λεγεται Κυπρος υποστηριζει ότι η Βερεττα δεν σκοτωνει , η ταπεινη μου γνωμη είναι ότι ολες οι κανες είναι σχεδόν οι ιιδιες , η Περαζι είναι η τουρκικο σχεδόν ιδια είναι , στο κοντακι είναι το μυστικο και στην τεχνικη της τουφεκιας

Ετσι δημητρη απλα καπια σε βοηθουν να το πετυχεις

προσωπικά δεν το έχω ακούσει ποτέ είναι η 1η φορά
αυτό που έχω ακούσει και είναι παραδεκτό από πάαααρα πολλούς είναι ότι <<η ξαδερφούλα>> της breda altair με κάννη από ατσάλι breda θεωρήθηκε και θεωρείται ακόμα καλύτερη ποιοτικά και βλητικά :)
Έχεις απόλυτο δίκιο Μάκη,η altair special και altair lusso θεωρούνται οι κάννες τους ανώτερες βλητικά από τις αντίστοιχες beretta Α 300-304..well done.

Τι μανία τους εχει πιασει μ'αυτα τα περιστροφικα?????
Τι προβληματα ειδαν στο παλιό, με το κλειδί??
Οσο για τα υπολοιπα...
BERETTA BELLMONTE DUE!!
.RESPECT.

Σε κουβέντες θα ακούσεις για τις λαμαρίνες των παλιών αμαξιων τα καλύτερα λόγια (
Ισχυει. Στα παλια αμαξια τσιπουρο ρίχνεις και το καινε.
Toyota hilux 74' παροπλισμενες πινακιδες, μαχιμο ωστοσο. Τα παντα μαμα. Αλλαγη, καρβουνακια, μπουζι, λαστιχα μπαταρια, λαμπες.
Αλλη ποιοτητα παλιοτερα.

περιστροφικο το εχουν βαλει για ασφαλεια ειχα διαβασει
Που το διαβασες αυτο. Με ενδιαφερει.
Τι κινδυνο να εχει αραγε το παλιο καλο με το κλειδι;

Λοιπον παλιοαδελφες
Δροσερός και μυροσταλακτος οπως παντα. .yelling..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back