Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ταπεινη μου γνωμη είναι ότι ολες οι κανες είναι σχεδόν οι ιιδιες , η Περαζι είναι η τουρκικο σχεδόν ιδια είναι ,
Ιδιες καννες ίδιες τουφεκιες λοιπον..
Μεχρι περσι εγραφες για την τρομερη βλητικη υπεροχη των perazzi και kriegoff..
Και οτι κ καλα αυτα τα οπλα θα δωσουν τον ενα παραπανω δισκο στον σκοπευτη..
Τι εγινε κ αλλαξες γνωμη?

BERETTA BELLMONTE DUE!!
.RESPECT.

Ισχυει. Στα παλια αμαξια τσιπουρο ρίχνεις και το καινε.
Toyota hilux 74' παροπλισμενες πινακιδες, μαχιμο ωστοσο. Τα παντα μαμα. Αλλαγη, καρβουνακια, μπουζι, λαστιχα μπαταρια, λαμπες.
Αλλη ποιοτητα παλιοτερα.

Που το διαβασες αυτο. Με ενδιαφερει.
Τι κινδυνο να εχει αραγε το παλιο καλο με το κλειδι;

Δροσερός και μυροσταλακτος οπως παντα. .yelling..sarcastic.
.yelling..crying smile..vert funny..love1.

γομωσεις, και πολύ ταλαιπωρία γενικά. Πολύ πλαστικό αλλά γιατί για το βάλτο φυσικά, σαν όπλο έχω να πω τα καλύτερα τόσο βλητκαι σαν αξιοπιστία.
Έχω ρίξει τρία κουτια 3 1/2" σε μια μέρα όπως και ο Manos gr που ήτανε δίπλα μου, αν ήταν με άλλο όπλο πιστεύω ακόμα θα είχαμε πονοκέφαλο και μελανιές στους ώμους και θα ψάχναμε τα δοντια μας στον πάτο του Ατλαντικού . Έχω δει την καναδεζα να τρώει τουφεκιά στα 40+ και να μένει ακαριαία στο αέρα και μιλάμε για πολύ σκληρό θήραμα (φτέρωμα κτλ) . Σκοπευτήριο με το όπλο ακαθάριστο για βδομάδες το πιστονι είχε γίνει αραπης και ρίχναμε και μπόλικο πράμα τότε εκεί αυτή σκυλί με ότι φυσίγγια και να ρίξαμε.[/QUOTE]
Καταρχήν δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα παρεξηγήσεων όλοι μας λίγο πολύ γνωριζόμαστε αρκετό καιρό και αυτά τα έχουμε λύσει.
Προσωπικά τις εταιρείες όπλων τις βλέπω όπως και τις αυτοκινητοβιομηχανιες σε θέμα εξέλιξης και υλικών, άλλωστε δανείζονται πολλά από
Καταρχήν δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα παρεξηγήσεων όλοι μας λίγο πολύ γνωριζόμαστε αρκετό καιρό και αυτά τα έχουμε λύσει.
Προσωπικά τις εταιρείες όπλων τις βλέπω όπως και τις αυτοκινητοβιομηχανιες σε θέμα εξέλιξης και υλικών, άλλωστε δανείζονται πολλά από εκεί. Σε κουβέντες θα ακούσεις για τις λαμαρίνες των παλιών αμαξιων τα καλύτερα λόγια (το ίδιο ισχύει και για τα όπλα) ήταν όμως καλύτερα των καινούργιων στα αλλά σημεία,ποιο ασφαλή, άνετα και να απολαμβάνεις την οδήγηση τούς?
Εξέλιξη λοιπόν και μαζί με αυτή αλλάζουν και τα υλικά τώρα αν είναι καλύτερα η χειρότερα θα δείξει. Ας πάμε και στην 400 γιατί φτιάχτηκε αυτό το όπλο?για τον βάλτο, κακουχίες, παλιοκαιρος,ισχυρές γομωσεις, και πολύ ταλαιπωρία γενικά. Πολύ πλαστικό αλλά γιατί για το βάλτο φυσικά, σαν όπλο έχω να πω τα καλύτερα τόσο βλητικα όσο και σαν αξιοπιστία.
Έχω ρίξει τρία κουτια 3 1/2" σε μια μέρα όπως και ο Manos gr που ήτανε δίπλα μου, αν ήταν με άλλο όπλο πιστεύω ακόμα θα είχαμε πονοκέφαλο και μελανιές στους ώμους και θα ψάχναμε τα δοντια μας στον πάτο του Ατλαντικού . Έχω δει την καναδεζα να τρώει τουφεκιά στα 40+ και να μένει ακαριαία στο αέρα και μιλάμε για πολύ σκληρό θήραμα (φτέρωμα κτλ) . Σκοπευτήριο με το όπλο ακαθάριστο για βδομάδες το πιστονι είχε γίνει αραπης και ρίχναμε και μπόλικο πράμα τότε εκεί αυτή σκυλί με ότι φυσίγγια και να ρίξαμε.
Giasas , mia sintomi anafora kai apo emena
Apo mikro paidi apo oso thimame ton eafto mou eimai me opla, mikra se diametrima h megala den pezi rolo. Kapia stigmi h zoi den sta ferni opos ta thes, emena me vrike osteoathritida stin lekani stous omous kai sta daxtila tou deksiou xeriou, den eimai tou krevatiou alla me pafsipona tin palevo.
Tha mou pite esis gia pio logo sas ta leo afta
O logos einai h anafora tou konstantinou gia tin A400 enos oplou pou einai to A kai to Ω sta semi automatic einai to apolito oplo , milao panta me prosopiki empiria , ena oplo pou me ekane na asxolitho ksana me kinigi kai perisotero me skopovoli gia ton logo oti exei midamino kick ston omomou meta apo kathe 50 kai pano voles . Den tha asxolitho me tin kani kontaki h ta ipolipa parts
Ena pragma tha po . Se euxaristo beretta pou eniosa ksana pedi

προσωπικά δεν το έχω ακούσει ποτέ είναι η 1η φορά
αυτό που έχω ακούσει και είναι παραδεκτό από πάαααρα πολλούς είναι ότι <<η ξαδερφούλα>> της breda altair με κάννη από ατσάλι breda θεωρήθηκε και θεωρείται ακόμα καλύτερη ποιοτικά και βλητικά :)
Να προσθέσω την Benelli 121, Franchi την τότε εποχή

Το περιστροφικο με κλειδωμα στην καννη το έβαλαν καθαρα για λογους τεχνικους μιας κ ολο το σύστημα μπηκε σρ
Την πάπια ελευθερονοντας χωρο στο κοντακι για τα αλλα συστηματα που εχει
Αντωνη,το εξηγεις αυτο?
Αν καταλαβα,λες πως επειδη μπηκε μπροστα το επανατατικο ελλατηριο,εκαναν περιστροφικο το κλειστρο?
Ποια συστήματα δεν χωρουσαν πριν?
Ρωταω γιατι εχω μια Mossberg με το ελλατηριο στην αποθήκη και ειχα FABARM,με την ιδια διαταξη...
Και οι δύο κλειδωνουν με αναδυόμενο κλειδί.
Πισω ,υπαρχει μονο η τζαβετα...

Πιθανόν θελανε να κανουν σιδιροδρομο και κλειστρο ενιαία φιξ που λεμε μαζί και το επαναστατικό ελατήριο. Το λυσιμο του όπλου έτσι είναι παιχνιδάκι. Με αυτην την διάταξη δεν γίνεται αναδυόμενο κλειδί

Πως αλιως θα κλειδωνε; Αν βάζανε το κλειδωμα του κλείστρου στην ουρα της κάνης το σύνολο σιδιροδρομος κλειστρο δεν θα ηταν φιξ ετσι δεν ειναι;

Αντωνη,το εξηγεις αυτο?
Αν καταλαβα,λες πως επειδη μπηκε μπροστα το επανατατικο ελλατηριο,εκαναν περιστροφικο το κλειστρο?
Ποια συστήματα δεν χωρουσαν πριν?
Ρωταω γιατι εχω μια Mossberg με το ελλατηριο στην αποθήκη και ειχα FABARM,με την ιδια διαταξη...
Και οι δύο κλειδωνουν με αναδυόμενο κλειδί.
Πισω ,υπαρχει μονο η τζαβετα...
Ναι αλλα σε κανεννα απο τα δυο ο συδιροδρομος δεν ειναι ενα με το κλειστρο γιατι πρεπει πρωτα να ανοίξει το κλειδί κ μετα να τραβήξει ολο το κλειστρο

γομωσεις, και πολύ ταλαιπωρία γενικά. Πολύ πλαστικό αλλά γιατί για το βάλτο φυσικά, σαν όπλο έχω να πω τα καλύτερα τόσο βλητκαι σαν αξιοπιστία.
Έχω ρίξει τρία κουτια 3 1/2" σε μια μέρα όπως και ο Manos gr που ήτανε δίπλα μου, αν ήταν με άλλο όπλο πιστεύω ακόμα θα είχαμε πονοκέφαλο και μελανιές στους ώμους και θα ψάχναμε τα δοντια μας στον πάτο του Ατλαντικού . Έχω δει την καναδεζα να τρώει τουφεκιά στα 40+ και να μένει ακαριαία στο αέρα και μιλάμε για πολύ σκληρό θήραμα (φτέρωμα κτλ) . Σκοπευτήριο με το όπλο ακαθάριστο για βδομάδες το πιστονι είχε γίνει αραπης και ρίχναμε και μπόλικο πράμα τότε εκεί αυτή σκυλί με ότι φυσίγγια και να ρίξαμε.

Giasas , mia sintomi anafora kai apo emena
Apo mikro paidi apo oso thimame ton eafto mou eimai me opla, mikra se diametrima h megala den pezi rolo. Kapia stigmi h zoi den sta ferni opos ta thes, emena me vrike osteoathritida stin lekani stous omous kai sta daxtila tou deksiou xeriou, den eimai tou krevatiou alla me pafsipona tin palevo.
Tha mou pite esis gia pio logo sas ta leo afta
O logos einai h anafora tou konstantinou gia tin A400 enos oplou pou einai to A kai to Ω sta semi automatic einai to apolito oplo , milao panta me prosopiki empiria , ena oplo pou me ekane na asxolitho ksana me kinigi kai perisotero me skopovoli gia ton logo oti exei midamino kick ston omomou meta apo kathe 50 kai pano voles . Den tha asxolitho me tin kani kontaki h ta ipolipa parts
Ena pragma tha po . Se euxaristo beretta pou eniosa ksana pedi[/QUOTE]

Γειά σου κολλητέ θα κανονίσουμε τίποτα φέτος? Ωραία έτσι βαρκάδα και να περνάνε τα παπάκια.
ΥΓ . Φαίνονται και τα κουτιά από τα φυσίγγια, μέχρι και remington nitro turkey 3 1/2 έριξα εκεινη την ημέρα για χάρη των δοκιμών.

Για πήγαινε και στο θέμα ένδυση να μας πεις και για τα ρούχα τής.

τρομερη βλητικη υπεροχη των perazzi και kriegoff..
Μια φορα και ενα καιρο πριν εξελιχθουν τα τσοκ και η καννες να δουλευουν το ψιλο σκαι προς το καλυτερο καποια οπλα μονοπωλουσαν.Γιατι χωρις τις σχετικες βελτιωσεις σιγουρα η βελτιωμενη ανεβαζει τις πιθανοτητες,ως προς μια απλη συμβατικη καννη.Μετα στο σκοπευτηριο η καννες ριχνουν σε αλλες θερμοκρασιες,μπορει καποιες να κανουν τι διαφορα,και γενικα σε υψιλη συχνοτητα βολων.

η παγκοσμια υπερδυναμη στην σκοποβολή που λεγεται Κυπρος υποστηριζει ότι η Βερεττα δεν σκοτωνει , η ταπεινη μου γνωμη είναι ότι ολες οι κανες είναι σχεδόν οι ιιδιες , η Περαζι είναι η τουρκικο σχεδόν ιδια είναι , στο κοντακι είναι το μυστικο και στην τεχνικη της τουφεκιας
Δεν σκοτωνει η πιατακια δεν χτυπαει? Δεν ξερω τι σκοποιμοτητες εχουν και προσωπικά δεν ακουω κανεναν επαγγελματία σκοπευτή που ειναι υποκοινουμενος απο εταιριες

Οσο για το κοντάκι ειμαι απόλυτα σύμφωνος αρκει να υπαρχει κ η τεχνικη σκοπευσης ;). Παραδειγμα ενω το cal 20 είναι θεωρητικά κατώτερο απο το 12 εγω εχω περισσότερες επιτυχίες με το 20 . Οχι οτι τα αλλα μου ντουφεκια δεν μου πεφτουν αλλα αυτο ειναι απολυτα πανω μου λες και ειναι φτιαχμενο για μενα. Οσον αφορα την Beretta a 400 xplor εχει τα ιδια λεφτα με την Sbe2 τωρα ποιο απο τα δυο ειναι υπερτιμημένο είναι μεγάλη κουβέντα πως το βλεπει ο καθε ενας

Το κοντακι ευθυνται για το κακο ονομα σε καποια οπλα.αυτο ειναι ντεφακτο,το 20αρι δεν το εχω κυνηγισει,αλλα σε αριθμους ευκολα αποδεικνιεται η κατωτεροτητα του ως μπρος το 12αρι.Αρκει να γινει με ιδιογομομενα φυσσιγκια φυσικα.Και τουλαχιστον σε μετρησεις δεν ειναι θεωριτικο,πρακτικα δεν εχω εμπειρια.Αυτο που εγραψε ο Γιωργος ο Αλταιρ βρισκει και μενα συμφωνο,καλη τουφεκια και να κανει μπαμ,ουτε και μενα με ενδιαφερει αν η εμφανισει του δεν ειναι η καλυτερη.Και η Μπενελλι τη στιγμη που σου πλασαρει ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ τη στεννη καννη ειναι υπερτιμημενη.

Δεν σκοτωνει η πιατακια δεν χτυπαει? Δεν ξερω τι σκοποιμοτητες εχουν και προσωπικά δεν ακουω κανεναν επαγγελματία σκοπευτή που ειναι υποκοινουμενος απο εταιριες
σε όλα τα κυπριακα φορουμ γινονται παραπονα για την βλητικη αποδοση των βερετα οπλων ειδικα των 682 , εγω επειδή είμαι κατοχος τετοιου οπλου ξερω ακριβως τι κανει και τι δεν κανει , ποτε δεν ακουσα τι λεει ο κοσμος η τα φορουμ , παντα ακουω φιλε τι λεει ο πινακας πρωτα και μετα τι λεει η πιστα

Kαι καποτε ειχαν πει οτι για να δουλεψει η αδρανεια θελει στεννο αυλο,και τη δεκαετια του 80 υπηρχαν Μπενελλι με καννες 18,4-18,6,που δεν ηξεραν τη λεξη εμπλοκη,αργοτερα ενω η αλλοι ανοιξαν τους αυλους αυτοι της στεννεψαν.Οπλα ποιοτικο με παλιας τεχνολογιας καννη.

σε όλα τα κυπριακα φορουμ γινονται παραπονα για την βλητικη αποδοση των βερετα οπλων ειδικα των 682 , εγω επειδή είμαι κατοχος τετοιου οπλου ξερω ακριβως τι κανει και τι δεν κανει , ποτε δεν ακουσα τι λεει ο κοσμος η τα φορουμ , παντα ακουω φιλε τι λεει ο πινακας πρωτα και μετα τι λεει η πιστα

Status
Not open for further replies.
Back