Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
η Greystone με 18,2 αυλο και 70 χιλ θαλαμη φτιαχτηκε για τσιχλα και τρυγονι όπως λεει η μαμα βερετα , πολύ στενος αυλος = λιγα γραμμαρια = πολύ πυκνα κεντρα , και παλι η γνωμη μου είναι ο οπτιμα αυλος της 391 είναι ο κορυφαιος της εταιριας

Eγω σαν" παλαιομοδιτης" που ειμαι θα θα ήθελα πολυ να εριχνα ενα κουτι φυσιγγια τον Οκτώβρη με μια greystone..:)
τωρα ειπες το μαγικο.και για να τελειωνουμε ο σαλαβαντακης με τετοια κυνηγαει και φασσα.ουτε κωνους ουτε porting τιποτα.τυχαιο???πειτε του πρωταθλητη σκητ ελλαδας οτι κυνηγαει με λαθος οπλο

τωρα ειπες το μαγικο.και για να τελειωνουμε ο σαλαβαντακης με τετοια κυνηγαει και φασσα.ουτε κωνους ουτε porting τιποτα.τυχαιο???πειτε του πρωταθλητη σκητ ελλαδας οτι κυνηγαει με λαθος οπλο
ουτε κωνους ?? 7 εκατοστα κωνο εχει φιλε , και στο φιναλε ο Σαλαβαντακης με κλειστα τα ματια και δεμενα τα χερια σκοτωνει , τι σημαινει αυτό ? ότι ειμαστε ολοι σκοπευτικα στο επιπεδο παγκοσμιου πρωταθλητη ??

Γιούρι για τον συγκεκριμένο δεν ξέρω αλλά όσους ξέρω είναι φουλ στην μοντίφα... ;)

στα ψιλα σκαγια δουλευει ο μακρυς κωνος τα μακρια οπτιμα τσοκακια και το πορτινγκ , στα χοντρα σκαγια και στα ατσαλια παιζει καθοριστικο ρολο η βυσματωση , και πανω από όλα , το κοντακι να ριχνει εκει που κοιταμε , αν το χωνεψουμε αυτό ολοι θα γλυτώσουμε και πολύ χρημα και πολύ μουρλια

τυχαιο???
Oxι δεν ειναι,τίποτα δεν ειναι τυχαιο σε τουτη την ζωη..
Δεν παλαβωσαν στην beretta και αποφασισαν να γυρισουν στην 70αρα θαλαμη κ στον 18,2 παρουσιαζοντας ενα καρτεροτουφεκο..θα εγιναν οι απαραιτητες δοκιμες κ αυτες η δοκιμες καπου οδηγησαν τους υπεύθυνους της εταιριας..

θα ηθελα να εριχνα ένα κουτι φυσίγγια εγραψε παραπανω ένας φιλος με μια Greystone , αριστεροχειρας με αριστερο κυριαρχο ματι να ριξει με οπλο φτιαγμενο για δεξιοχειρα σε κλισεις , τι επιτυχια και τι πρόκειται να δει αυτος ο ανθρωπος στο κυνυγι ??? πως θα μπορεσει να εκτιμησει βλητικα ένα οπλο ενας κυνηγος όταν το οπλο που ριχνει δυο μετρα δεξια και μπορει και ένα μετρο κατω ????? όλα είναι θεμα σκοπευτικης παιδειας τελικα , μπαινει σε καλο δρομο η νεολαια , παλια αν ελεγες την λεξη κοντακι μπορει να έτρωγες και ξυλο , αν δε το βερνικι ειχε γρατζουνια επρεπε να ειχες θειο γιατρο

Ακου να δεις Δημητρη,το τι θα εκανα εγω κ πως θα κυνηγουσα ειναι καθαρα δικο μου θεμα..Για πρωταθλητισμο δεν παω,ετσι οπως κυνηγαω ειμαι ευχαριστημενος εστω κ με λαθος οπλα(για δεξειοχειρες)..Ας γλιτωσει κ κανα θηραμα,κ οσα μου φευγουν θα στα στελνω συστημενα σε σενα που εχεις κοντακια στα μετρα σου..

Οταν μιλαμε για βλητικη εννοειται οτι η τουφεκια παει εκει που βλεπουμε και δεν υπαρχουν θεματα με το σημεο κρουσεις,οσο για την greystone,που ειναι η νεα?Στη Μπερεττα επειδη ακριβως κανουν δοκιμες γιαυτο και την τελειωσαν.

Δείτε πόσο γλυκά και ήρεμα επωμιζει ο Μάικ
Τετοιες ηρεμες επωμισεις μου βγενουν κ εμενα στην τσιχλα στα μπασιματα κ στα απογευματινα που πηγενα παλια γιατι υπαρχει χρονος για σκοπευση αρα κ ψυχραιμια..Σε αλλες περιπτωσεις ειμαι νευρικος..
Στα τρυγονια όποιος επωμιζει τοσο γλυκα τον παραδεχομαι...RESPECT.

Μου εκανε εντυπωση η εντονη αναπηδηση της καννης κατα την τουφεκια και ακομη μεγαλυτερη εντυπωση η συνεχιση της πορειας του οπλου ακομη και οταν το πουλι επεφτε μεχρι το εδαφος...
Να κάνει porting!!!:D
Το "σβήσιμο " της κίνησης παραπέμπει σε σωστή σκοπευτικη παιδεία! ;)

Status
Not open for further replies.
Back