Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μου εκανε εντυπωση η εντονη αναπηδηση της καννης κατα την τουφεκια και ακομη μεγαλυτερη εντυπωση η συνεχιση της πορειας του οπλου ακομη και οταν το πουλι επεφτε μεχρι το εδαφος...

Το δευτερο δεν θα επρεπε να σου κανει εντυπωση Χρηστο. Ειναι σωστη κινηση

Να κάνει porting!!!:D
Το "σβήσιμο " της κίνησης παραπέμπει σε σωστή σκοπευτικη παιδεία! ;)
Ναι αυτό με εντυπωσίασε, η αρμονία της κίνησης ακόμη και με σίγουρο το πουλί. Μέχρι πτώσης. Το σβήσιμο όπως έγραψε ο Γιάννης. Αλήθεια, κάνει το ίδιο όταν πετούν δυο ή τρία πουλιά μαζί ή όταν σιγουρευτεί ότι πέφτει το ένα, πάει για δεύτερο;

τωρα ειπες το μαγικο.και για να τελειωνουμε ο σαλαβαντακης με τετοια κυνηγαει και φασσα.ουτε κωνους ουτε porting τιποτα.τυχαιο???πειτε του πρωταθλητη σκητ ελλαδας οτι κυνηγαει με λαθος οπλο
Αναφερης οτι ειναι σκοπευτης και πρωταθλητης, και αυτο τι σημαινει?Οτι γνωσεις και να εχεις γυρω απο το κυν. οπλο,αν δεν πας για δοκιμες και δεν μετρας βλητικη δεν μαθαινεις!Ανετα σε οποιονδηποτε ανεξαρτητου με το τι ασχολειται γυρω απο τα οπλα,και υποστηριζε τον στενο αυλο,του λεω οτι τουλαχιστον δεν κυνηγαει με το καλυτερο οπλο.Και οτι οριακα εχει εστω και περισσοτερες πιθανοτητες να τραυματισει ενα θηραμα απο οτι ο διευρημενος αυλος!

Αναφερης οτι ειναι σκοπευτης και πρωταθλητης, και αυτο τι σημαινει?Οτι γνωσεις και να εχεις γυρω απο το κυν. οπλο,αν δεν πας για δοκιμες και δεν μετρας βλητικη δεν μαθαινεις!Ανετα σε οποιονδηποτε ανεξαρτητου με το τι ασχολειται γυρω απο τα οπλα,και υποστηριζε τον στενο αυλο,του λεω οτι τουλαχιστον δεν κυνηγαει με το καλυτερο οπλο.Και οτι οριακα εχει εστω και περισσοτερες πιθανοτητες να τραυματισει ενα θηραμα απο οτι ο διευρημενος αυλος!
μπορει σαραντο αλλα καμμια φορα οι αριθμοι σφαλουν οικτρα. επειδη πολλες φορες εχω βρεθει διπλα του σε μπασιματα και γενικα καρτερια τσιχλας συνηθως τραυματισμενα δεν βλεπω. βλεπω να κατεβαινουν απο κει που οι αλλοι απλα δεν σηκωνουν ειτε με οπτιμα ειτε οχι

μπορει σαραντο αλλα καμμια φορα οι αριθμοι σφαλουν οικτρα. επειδη πολλες φορες εχω βρεθει διπλα του σε μπασιματα και γενικα καρτερια τσιχλας συνηθως τραυματισμενα δεν βλεπω. βλεπω να κατεβαινουν απο κει που οι αλλοι απλα δεν σηκωνουν ειτε με οπτιμα ειτε οχι
ο χειριστης φιλε είναι παγκοσμιου επιπεδου τεχνικα , η κανη και ο αυλος κανουν αυτά τα εργα ??

ο χειριστης φιλε είναι παγκοσμιου επιπεδου τεχνικα , η κανη και ο αυλος κανουν αυτά τα εργα ??
το ιδιο λεμε δημητρη. αμα εχεις χερια αυτα γινονται. εμενα αν μου τη δωσεις δεν ξερω αν θα βρω το γαιδαρο στα 10 μετρα

Οι αριθμοι δεν σφαλλουν ποτε,ειναι ψυχροι και ειλκρινεις,αν αυτο το ποσοστο υπεροχης δεν ειναι αρκετο να δεις πρακτικα διαφορα,η δεν εχεις την ικανοτητα να την εκμετταλευτης,εμενα μου ειναι αδιαφορο.Το ποιος αυλος ειναι καλυτερος αναφερω,η βελτιωσεις ανεβαζουν τις πιθανοτητες,και εως εκει.

Μάγκες όταν στον τίτλο του θέματος γράφει beretta μιλάμε για beretta. Μετέφερα κάποια από τα άσχετα μηνύματα σε νέο θέμα. Σας παρακαλώ όταν κάποιος διαχειριστής γράφει κάτι αντικειμενικά σωστό να μην τον αγνοείτε!! Φιλικά πάντα. Ευχαριστώ πολύ και συνεχίζουμε με beretta :)

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω....τα σκοτωματα...και τα σπασίματα που μου έχει χαρίσει η 302 δεν τα έχω δει ούτε από το skb που διαθέτω...σίγουρα οι αριθμοί και η αποτύπωση στο χαρτί μιας ντουφεκιας εχουν κάποιο νόημα αλλά πιστεύω πως τα καλύτερα συμπεράσματα βγαίνουν εντός γηπεδου;)

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω....τα σκοτωματα...και τα σπασίματα που μου έχει χαρίσει η 302 δεν τα έχω δει ούτε από το skb που διαθέτω...σίγουρα οι αριθμοί και η αποτύπωση στο χαρτί μιας ντουφεκιας εχουν κάποιο νόημα αλλά πιστεύω πως τα καλύτερα συμπεράσματα βγαίνουν εντός γηπεδου;)
εισαι εκτος μοδας και αιρετικος. υποστηριζεις τετοια αποψη για την 302?? τστσ. αυτα ειναι κατωτερα οπλα και ειναι εκτος της συγχρονης εποχης. μαλλον δεν διαβαζεις τους προφεσορες
.pop.

εισαι εκτος μοδας και αιρετικος. υποστηριζεις τετοια αποψη για την 302?? τστσ. αυτα ειναι κατωτερα οπλα και ειναι εκτος της συγχρονης εποχης. μαλλον δεν διαβαζεις τους προφεσορες
.pop.
Καλό το διάβασμα ρε Ευρυπίδη αλλά όπως ξαναειπα για μένα μέτρα πιο πολύ το γήπεδο!

μεχρι και η cosmi που κατα κοσμον ειναι το καλυτερο αυτογεμες ασε που ειναι ελατηριοιυ για να μην ανοιξουμε αλλο θεμα τωρα και να τελειωνουμε με αερια και αδρανειες εχει παρει τον μεσο ορο και ειναι στο 18,5.γιατι αραγε δεν το πανε παραπανω??φοβουνται?? αλλα ειπαμε οι ιταλοι ειναι τουβλα λαλακες και αχρηστοι. και οποιος ετυχε παλια να εχει οπλο ελατηριου μπορει να καταλαβει τι εννοω απο δυναμη

μεχρι και η cosmi που κατα κοσμον ειναι το καλυτερο αυτογεμες ασε που ειναι ελατηριοιυ για να μην ανοιξουμε αλλο θεμα τωρα και να τελειωνουμε με αερια και αδρανειες εχει παρει τον μεσο ορο και ειναι στο 18,5.γιατι αραγε δεν το πανε παραπανω??φοβουνται?? αλλα ειπαμε οι ιταλοι ειναι τουβλα λαλακες και αχρηστοι
Ίσως είναι μια μίξη αποτελεσμάτων και φιλοσοφίας,έχουν καταλήξει πως δεν γουστάρουν τον διευρυμένο αυλό για τον έναν ή τον άλλο λογο

ας ήταν καλά επάνω σου το SKB και θα σου έλεγα μετά τι θα έγραφες ........παλιο νυφίτσα .yelling..yelling..yelling.

Status
Not open for further replies.
Back