Εξαίρεση στο οτι πληρώσεις παίρνεις αυτό το όπλο. Δίνεις λίγα παίρνεις πολλά!ES 100...
Ισως,το πιο τιμιο αυτογεμες που αποκτησα κι εχω ακομη στην κατοχη μου!
Αριστη σχεση τιμής και αξιας σαν οπλο...
Απροβληματιστη λειτουργια,αξιολογοτατη βλητικη απόδοση!
Δεν εχει και πολλα να ζηλέψει ...
Σωστος!!Αχ αυτή η benelli να ναι καλά!!!
Ε οκ δεν πατανε και ολοι στην benelli, πατανε αυτοι που θελουν να κατασκευασουν οπλα με αδρανεια!Αφού όλοι πάνω στην benelli πατάνε Γιάννη,για μένα δεν υπάρχει ποιοτικότερο όπλο κατασκευαστικά,εμφανισιακά και μ ένα κλείστρο χρυσάφι!!!
Γι αυτούς μιλαω,εννοείται!!Ε οκ δεν πατανε και ολοι στην benelli, πατανε αυτοι που θελουν να κατασκευασουν οπλα με αδρανεια!
παραγωγης 1978-1981.μαυρη με συνθετικα μερη.συνηθως ειχε κανη φουλ η στανταρ 2 σε 71 ποντους και την προτιμουσαν οι λαγαδες η οι φασσαδες καρτεριτζηδες.ηταν απο τα πρωτα αν οχι το πρωτο οπλο beretta αδρανειας με περιστροφικο κλειστρο και ο αυλος ηταν 18,3 η 18,4.πολυ καλο και αξιοπιστο οπλο.την ακολουθησε η 1201f η οποια αν θυμαμαι καλα δεν ηρθε ελλαδα.το πρωτο μου οπλο στ οποιο εκοψα την κανη κι εβαλα breda εξωτερικα τσοκ.πολυ ωραιες τουφεκιες με αξιοπιστο μηχανισμοBeretta 1200f ξερει κανεις τπτ?
Θα πάρουμε από μια;A400 Xcel Black Edition
http://www.beretta.com/en-us/a400-xcel-sporting-black-edition/
Την μπλε την εχει ενας πολυ φιλος μου κ την εχω κυνηγησει... Πολυ ωραια κ δυνατη τουφεκια εχει...Συμπαθητικο κοντακι... Αλλα κατι με χαλαει στην ολη λειτουργια προσωπικα, δεν μπορω να το προσδιορισω... Με ξενιζει λιγο... Βεβαια αυτα ειναι γουστα προσωπικα, σαν οπλο αξιζει...A400 Xcel Black Edition
http://www.beretta.com/en-us/a400-xcel-sporting-black-edition/
Για πες λίγα λόγια αρι για το συγκεκριμένο.... ακούγεται ενδιαφέρον όπλο!
παραγωγης 1978-1981.μαυρη με συνθετικα μερη.συνηθως ειχε κανη φουλ η στανταρ 2 σε 71 ποντους και την προτιμουσαν οι λαγαδες η οι φασσαδες καρτεριτζηδες.ηταν απο τα πρωτα αν οχι το πρωτο οπλο beretta αδρανειας με περιστροφικο κλειστρο και ο αυλος ηταν 18,3 η 18,4.πολυ καλο και αξιοπιστο οπλο.την ακολουθησε η 1201f η οποια αν θυμαμαι καλα δεν ηρθε ελλαδα.το πρωτο μου οπλο στ οποιο εκοψα την κανη κι εβαλα breda εξωτερικα τσοκ.πολυ ωραιες τουφεκιες με αξιοπιστο μηχανισμο
Ήσουν εξαιρετικά κατατοπιστικός αρι.... ευχαριστώ πολύ!Hλια μια Α400 ειναι με μπλε βαση κατα κανονα... Μια Action με μπλε βαση συγκεκριμενα...
Εχει μια οπη για τα αερια κ οχι δυο κ για καποιους αυτο οδειγει σε πιο δυνατες τουφεκιες, δεν ξερω αν ισχυει...
Εχει φαρδια ριγα 10 χιλιοστων....
Κανη optima HP Steelium με τρια εξωτερικα τσοκ...
Ειναι βαρια, καπου 3,3 αν θυμαμαι καλα me 71 εκ καννη...
Ο φιλος την πηρε χωρις Kick Off Και χωρις GUn Pod...
Eχει μερικα εξαρτηματα με διαφορετικο υλικο απο οτι οι απλες Α400, νομιζω στην αποθηκη, και γι αυτο το αυξημενο βαρος...
Τα κοκκινα "ψιψιψινια" ειναι προσθετα, δεν βγαινει ετσι το οπλο...
Στον φιλο μου το μονο προβλημα που του εβγαλε απο την αρχη, ηταν με τον εξωλκεα που δεν του επιανε καλα ολα τα φυσιγγια... Ηταν η δευτερη στην παρεα που ειχε αυτο το θεμα κ ετσι διορθωθηκε σε γνωστο μαστορα-γατα των Αθηνων...
Εγω που την εχω χρησιμοποιησει εχει οντως πολυ δυνατες κ ωραιες τουφεκιες στο κυνηγι, κ σφιχτες...
Την εχω δει κ σε 81 ποντους με πολυ καλο ζυγισμα για το μηκος της καννης... Αργοτερα το ιδιο οπλο, που ειναι φιλου απο τον ΠΥργο, πηρε αρκετο πειραγμα ως προς το ζυγισμα, κ κατεβηκε κοντα στα 3 κιλα... Ονειρο ηταν...