Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιώργο πολύ πιθανόν και στα ατσάλια να υπερτερεί η 302....ξέχωρα από τον χαβαλε που κάνουμε!
Τι εννοείς Ηλία; Να τα νικάει στο μπράντεφερ; .big smile.
Ένα γρήγορο μειονέκτημα είναι το πολύ περισσότερο χρώμιο στις παλιές κάννες.

Σε όλα, Τάκη :).
Βλητική
Εργονομία (ζυγισμα κτλ)
Μόνο στις βαφές των καννων μπορεί να ήταν καλύτερα τότε.
Ήταν καλύτερα τα μέταλλα,οι εφαρμογές και κυρίως η απλότητα του συστήματος της 302 !!ποιοτικά δεν συγκρίνονται Γιώργο,βλητικά μπορεί να υπερέχει η optima!!

Είναι 30 χρονών όπλα οι 302, και ενώ κάποιες ταλαιπωρημένες και άλλες κακοσυντηρημενες δουλεύουν ακόμα αριστα χωρίς εμπλοκή!!!αυτό δύσκολα να συμβεί με 391κι εκεί είναι η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής στις 302.και όσο για το βλητικά μην είσαι σίγουρος,μπορεί να παιζει και το αντίθετο!!!

Είναι 30 χρονών όπλα οι 302, και ενώ κάποιες ταλαιπωρημένες και άλλες κακοσυντηρημενες δουλεύουν ακόμα αριστα χωρίς εμπλοκή!!!αυτό δύσκολα να συμβεί με 391κι εκεί είναι η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής στις 302.και όσο για το βλητικά μην είσαι σίγουρος,μπορεί να παιζει και το αντίθετο!!!
η δικια μου 302 ειναι του 81 και η βαση εχει ξεφτισει μονο εκει που τη χτυπησα περυσι ο βλακας. για κανη δεν το συζηταω οτι δεν εχει τιποτα. η 391 σαφως και υπερεχει βλητικα αλλα πολλα ξεφτισματα σε βασεις ξεκινωντας απο την teknys. 3 μου αλλαξε η beretta και τελικα μου εστειλε την gold.οπως επισης ξεφτισματα βασης ειχα και στην 391 light. τι να πω να ημουν εγω ο ατυχος?? μπορει. μονο η urika δεν μου παρουσιασε προβλημα απο τις 391.ουτε ξεφτισματα ουτε εμπλοκες

Μην ξεχναμε ομως οτι η 391 εχει να διαχειριστεί μεγαλητερη γκάμα γομωσεων με μεγαλητερες πιθανότητες καπου να εχεις εμπλοκή. Δεν νομιζω οτι κρινει την ποιοτητα οπως και καποια εμπλοκή μπορει να ειναι τυχαίο γεγονος που να οφείλεται σε πολους παράγοντες. Και εγω να βηξω παει να πει οτι κατι εχω; ;)

Μην ξεχναμε ομως οτι η 391 εχει να διαχειριστεί μεγαλητερη γκάμα γομωσεων με μεγαλητερες πιθανότητες καπου να εχεις εμπλοκή. Δεν νομιζω οτι κρινει την ποιοτητα οπως και καποια εμπλοκή μπορει να ειναι τυχαίο γεγονος που να οφείλεται σε πολους παράγοντες. Και εγω να βηξω παει να πει οτι κατι εχω; ;)
το εχω ξαναπει. δεν ξερω γιατι η 302 που εχω τα 28αρια απλα δεν
ελεγχος στα ελατηρια γινεται καθε χρονο. δεν μπορω να καταλαβω και οι τρυπες στις κανες καθαρες παντα

ελεγχος στα ελατηρια γινεται καθε χρονο. δεν μπορω να καταλαβω και οι τρυπες στις κανες καθαρες παντα
Να τα βγάλετε να τα μετρήσετε με κάποιου που δεν κάνει εμπλοκές, σίγουρα κάτι παίζει, δεν μπορεί να είναι μαύρη μαγεία..xm.

Βαλε το πιστονι μεσα στο ποτιρι και κοίτα αν εχει τζογο. Με τα χρόνια κ την χρήση τρώγεται περιμετρικά το πιστονι

Αυτο που κρινει,κατα βαση ,τα αυτογεμη ειναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!!
Το να ειναι καποιο λιγο καλύτερο η λιγο χειροτερο βλητικα, δεν ειναι μεγαλο κακό και διορθώνεται!
Η εφεση στα "δαγκωματα "ομως....
Τι να το κανεις,αν εχει την σουπερ καννη και στην κρισιμη στιγμη....σεκος???
Η σειρα 300 εβγαλε καλα όπλα!!
Απλο ,αξιόπιστο, προσβάσιμο και ευκολοσυντηρητο,συστημα αεριων!
Στο θεμα απλοτητας,οι υπολοιποι βλεπουν με το κυαλι!
Κατα κανονα ,αξιοπιστα οπλα με φιλικη για τους ωμους,συμπεριφορα!
Καλη ποιοτητα κατασκευης!
Ακομη ειναι σε χερια και ακομη συνεχιζουν να προσφερουν αυτο για το οποιο φτιάχτηκαν! ;)

Ποιες beretta ειχες και τι προβλήματα σου έβγαλαν;;

Τα προβληματα ηταν μηχανικα πολλων ειδων.... αλλα Kαλυτερα να μην αναφερθω συγκεκριμενα γιατι ισως απο πολλους θεωρηθη δισφημιση και δεν θελω να υπονοηθει κατι τετοιο, τωρα ο καθενας απο τις εμπειριες που εχει κρινει
και αναλογος βγαζει τα συμπερασματα του.
Η δικες μου εμπειριες ξεκινανε απο το 1982 εως σημερα, κι εχω ουκ ολιγες, κι αναφερομε
βεβαια παντα σε κυνηγητικες, γιατι απο σκοπευτικες εκει ειναι ενα αλλο κεφαλαιο μιας και ασχολιουμουν
απο το 1996 εως το 2008 στο αθλημα του SKEET.

Αυτο που κρινει,κατα βαση ,τα αυτογεμη ειναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!!
Το να ειναι καποιο λιγο καλύτερο η λιγο χειροτερο βλητικα, δεν ειναι μεγαλο κακό και διορθώνεται!
Η εφεση στα "δαγκωματα "ομως....
Τι να το κανεις,αν εχει την σουπερ καννη και στην κρισιμη στιγμη....σεκος???
Η σειρα 300 εβγαλε καλα όπλα!!
Απλο ,αξιόπιστο, προσβάσιμο και ευκολοσυντηρητο,συστημα αεριων!
Στο θεμα απλοτητας,οι υπολοιποι βλεπουν με το κυαλι!
Κατα κανονα ,αξιοπιστα οπλα με φιλικη για τους ωμους,συμπεριφορα!
Καλη ποιοτητα κατασκευης!
Ακομη ειναι σε χερια και ακομη συνεχιζουν να προσφερουν αυτο για το οποιο φτιάχτηκαν! ;)
Γιάννη τα είπες όλα!!!.congrats.

Kαλυτερα να μην αναφερθω συγκεκριμενα γιατι ισως απο πολλους θεωρηθη δισφημιση
και δεν θελω να υπονοηθει κατι τετοιο, τωρα ο καθενας απο τις εμπειριες που εχει κρινει
και αναλογος βγαζει τα συμπερασματα του.
Η δικες μου εμπειριες ξεκινανε απο το 1982 εως σημερα, κι εχω ουκ ολιγες, κι αναφερομε
βεβαια παντα σε κυνηγητικες, γιατι απο σκοπευτικες εκει ειναι ενα αλλο κεφαλαιο μιας και ασχολιουμουν
απο το 1996 εως το 2008 στο αθλημα του SKEET.
αν σου εβγαλαν προβληματα δεν ειναι δυσφημιση. κι εγω παραπανω εγραψα για εμπλοκες και ξεφτισματα. αφου εγιναν. δυσφημισα τιποτα?? αντιθετα το 687 0 προβληματα. την γνωμη σου καταθετεις

αν σου εβγαλαν προβληματα δεν ειναι δυσφημιση. κι εγω παραπανω εγραψα για εμπλοκες και ξεφτισματα. αφου εγιναν. δυσφημισα τιποτα?? αντιθετα το 687 0 προβληματα. την γνωμη σου καταθετεις

Συμφωνω απολυτα μ' αυτο, αλλα πολλοι το βλεπουν διαφορετικα, τελος παντων.
οι βλαβες ηταν μηχανικες οπως 3 σπασιματα κλειστρων (2 φορες στο ιδιο οπλο, και 1 σε αλλο)
μετα στον τριτο χρονο η θαλαμη της κανης ψωριασε ολη μεσα σαν σουρωτηρη φαινοταν,
ευτυχως τοτε θυμαμαι παρολο που ειχει ληξει η εγγυηση του οπλου για τρεις μηνες η μπερετα
μου την αλλαξε με καινουρια, αλλα μετα παλι το δευτερο χρονο ξερναγε σκουριες πισω στο ποτηρακι
που βγαινουν τα αερια.
μετα θυμαμε αλλη φαση ειμουν σε απογευματινο καρτερι και με το που ριχνω ενα τουμπλε σε μια τσιχλα
το οπλο χωρισε στο δυο στα χερια μου ( εκει τα επαιξα) εσπασε σαν αγγουρι η αποθηκη φυσιγγιων και χωρισε το οπλο στα δυο.....
τι αλλα να θυμηθω... σπασιματα 4 φορες το διχαλο πισω απο το κληστρο, σπασιματα εξωλκεων, σπασιματα στην γλωσσα τις σκανδαλης
κι αλλα τι να προτοθυμηθω.... σε 3 διαφορετικα οπλα καραμπινες φυσικα ολο προβληματα, πολλες φορες εφευγα απο το κυνηγι λογο βλαβης.
τελευταια θυμαμαι πανω που ειχε αρχισει το περασμα κατι της 5 η ωρα μου εσπασε ο πειρος τις σκανδαλης, και το οπλο ολο μπλοκαριζε, εφυγα απ, το κυνηγι αναγκαστικα.
Απο φυσιγγια παντα δουλευα 32 γραμμαρια και σπανια κανα 34αρι, δεν εβαζα ποτε βαρια φυσιγγια στα οπλα μου.
Τωρα απο βλητικη αποψη δεν μπορω να πω ευχαριστημενος ειμουν, αλλα τι να το κανεις οταν τα οπλα δεν εχουν αξιοπιστια και ολο σπαζουν?
Και να πεις οτι δεν τα συντηρουσα? καθε φορα οταν ερχομουν απο κυνηγι παντα καθαριζα σχολαστικα τα οπλα.
Κι ετσι μπερετα δεν προκειτε να ξαναβαλω ποτε παλι στα χερια μου....

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back