Altair Lusso
Banned
Σε όλα, Τάκη .Βλητικά εννοείς Γιώργο
Βλητική
Εργονομία (ζυγισμα κτλ)
Μόνο στις βαφές των καννων μπορεί να ήταν καλύτερα τότε.
Σε όλα, Τάκη .Βλητικά εννοείς Γιώργο
δεν απαντω....
θα ελεγα την Α 400 γιατι ειναι το δικο μου οπλο και μου κανει τα γουστα ,αν ειχα αλλο οπλο που μου κανει τα γουστα θα ελεγα αυτο οτι (μαρκα η μοντελο) και να ηταν
Όνομα μεγαλο και η ποιο εμπορική για την εποχη τηςΗ 302 είναι η καλύτερη
Γιώργο πολύ πιθανόν και στα ατσάλια να υπερτερεί η 302....ξέχωρα από τον χαβαλε που κάνουμε!Σε όλα, Τάκη .
Βλητική
Εργονομία (ζυγισμα κτλ)
Τι εννοείς Ηλία; Να τα νικάει στο μπράντεφερ;Γιώργο πολύ πιθανόν και στα ατσάλια να υπερτερεί η 302....ξέχωρα από τον χαβαλε που κάνουμε!
Ήταν καλύτερα τα μέταλλα,οι εφαρμογές και κυρίως η απλότητα του συστήματος της 302 !!ποιοτικά δεν συγκρίνονται Γιώργο,βλητικά μπορεί να υπερέχει η optima!!Σε όλα, Τάκη .
Βλητική
Εργονομία (ζυγισμα κτλ)
η δικια μου 302 ειναι του 81 και η βαση εχει ξεφτισει μονο εκει που τη χτυπησα περυσι ο βλακας. για κανη δεν το συζηταω οτι δεν εχει τιποτα. η 391 σαφως και υπερεχει βλητικα αλλα πολλα ξεφτισματα σε βασεις ξεκινωντας απο την teknys. 3 μου αλλαξε η beretta και τελικα μου εστειλε την gold.οπως επισης ξεφτισματα βασης ειχα και στην 391 light. τι να πω να ημουν εγω ο ατυχος?? μπορει. μονο η urika δεν μου παρουσιασε προβλημα απο τις 391.ουτε ξεφτισματα ουτε εμπλοκεςΕίναι 30 χρονών όπλα οι 302, και ενώ κάποιες ταλαιπωρημένες και άλλες κακοσυντηρημενες δουλεύουν ακόμα αριστα χωρίς εμπλοκή!!!αυτό δύσκολα να συμβεί με 391κι εκεί είναι η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής στις 302.και όσο για το βλητικά μην είσαι σίγουρος,μπορεί να παιζει και το αντίθετο!!!
Μην ξεχναμε ομως οτι η 391 εχει να διαχειριστεί μεγαλητερη γκάμα γομωσεων με μεγαλητερες πιθανότητες καπου να εχεις εμπλοκή. Δεν νομιζω οτι κρινει την ποιοτητα οπως και καποια εμπλοκή μπορει να ειναι τυχαίο γεγονος που να οφείλεται σε πολους παράγοντες. Και εγω να βηξω παει να πει οτι κατι εχω;Είναι 30 χρονών όπλα οι 302, και ενώ κάποιες ταλαιπωρημένες και άλλες κακοσυντηρημενες δουλεύουν ακόμα αριστα χωρίς εμπλοκή!!!αυτό δύσκολα να συμβεί με 391κι εκεί είναι η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής στις 302.και όσο για το βλητικά μην είσαι σίγουρος,μπορεί να παιζει και το αντίθετο!!!
το εχω ξαναπει. δεν ξερω γιατι η 302 που εχω τα 28αρια απλα δενΜην ξεχναμε ομως οτι η 391 εχει να διαχειριστεί μεγαλητερη γκάμα γομωσεων με μεγαλητερες πιθανότητες καπου να εχεις εμπλοκή. Δεν νομιζω οτι κρινει την ποιοτητα οπως και καποια εμπλοκή μπορει να ειναι τυχαίο γεγονος που να οφείλεται σε πολους παράγοντες. Και εγω να βηξω παει να πει οτι κατι εχω;
Να τα βγάλετε να τα μετρήσετε με κάποιου που δεν κάνει εμπλοκές, σίγουρα κάτι παίζει, δεν μπορεί να είναι μαύρη μαγεία..xm.το εχω ξαναπει. δεν ξερω γιατι η 302 που εχω τα 28αρια απλα δεν
ελεγχος στα ελατηρια γινεται καθε χρονο. δεν μπορω να καταλαβω και οι τρυπες στις κανες καθαρες παντα
Βαλε το πιστονι μεσα στο ποτιρι και κοίτα αν εχει τζογο. Με τα χρόνια κ την χρήση τρώγεται περιμετρικά το πιστονιτο εχω ξαναπει. δεν ξερω γιατι η 302 που εχω τα 28αρια απλα δεν
ελεγχος στα ελατηρια γινεται καθε χρονο. δεν μπορω να καταλαβω και οι τρυπες στις κανες καθαρες παντα
Ποιες beretta ειχες και τι προβλήματα σου έβγαλαν;;
Γιάννη τα είπες όλα!!!Αυτο που κρινει,κατα βαση ,τα αυτογεμη ειναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!!
Το να ειναι καποιο λιγο καλύτερο η λιγο χειροτερο βλητικα, δεν ειναι μεγαλο κακό και διορθώνεται!
Η εφεση στα "δαγκωματα "ομως....
Τι να το κανεις,αν εχει την σουπερ καννη και στην κρισιμη στιγμη....σεκος???
Η σειρα 300 εβγαλε καλα όπλα!!
Απλο ,αξιόπιστο, προσβάσιμο και ευκολοσυντηρητο,συστημα αεριων!
Στο θεμα απλοτητας,οι υπολοιποι βλεπουν με το κυαλι!
Κατα κανονα ,αξιοπιστα οπλα με φιλικη για τους ωμους,συμπεριφορα!
Καλη ποιοτητα κατασκευης!
Ακομη ειναι σε χερια και ακομη συνεχιζουν να προσφερουν αυτο για το οποιο φτιάχτηκαν!
αν σου εβγαλαν προβληματα δεν ειναι δυσφημιση. κι εγω παραπανω εγραψα για εμπλοκες και ξεφτισματα. αφου εγιναν. δυσφημισα τιποτα?? αντιθετα το 687 0 προβληματα. την γνωμη σου καταθετειςKαλυτερα να μην αναφερθω συγκεκριμενα γιατι ισως απο πολλους θεωρηθη δισφημιση
και δεν θελω να υπονοηθει κατι τετοιο, τωρα ο καθενας απο τις εμπειριες που εχει κρινει
και αναλογος βγαζει τα συμπερασματα του.
Η δικες μου εμπειριες ξεκινανε απο το 1982 εως σημερα, κι εχω ουκ ολιγες, κι αναφερομε
βεβαια παντα σε κυνηγητικες, γιατι απο σκοπευτικες εκει ειναι ενα αλλο κεφαλαιο μιας και ασχολιουμουν
απο το 1996 εως το 2008 στο αθλημα του SKEET.
αν σου εβγαλαν προβληματα δεν ειναι δυσφημιση. κι εγω παραπανω εγραψα για εμπλοκες και ξεφτισματα. αφου εγιναν. δυσφημισα τιποτα?? αντιθετα το 687 0 προβληματα. την γνωμη σου καταθετεις