Altair Lusso
Banned
Extreme ήταν και η άλλη με το πρόβλημαΟ πυργιωτης εχει αφαιρέσει μεχρι κ την βαλβιδα εκτόνωσης . Σε καποια παρτίδα ειχε θεμα με τον εξολκεα κ λυνόταν με εξολκεα απο extreme
Extreme ήταν και η άλλη με το πρόβλημαΟ πυργιωτης εχει αφαιρέσει μεχρι κ την βαλβιδα εκτόνωσης . Σε καποια παρτίδα ειχε θεμα με τον εξολκεα κ λυνόταν με εξολκεα απο extreme
Ήσουν εξαιρετικά κατατοπιστικός αρι.... ευχαριστώ πολύ!
Ο πυργιωτης ειναι εργαλειο, κ γουσταρει τις customιες...Ο πυργιωτης εχει αφαιρέσει μεχρι κ την βαλβιδα εκτόνωσης . Σε καποια παρτίδα ειχε θεμα με τον εξολκεα κ λυνόταν με εξολκεα απο extreme
Beretta 1200f ξερει κανεις τπτ?
σωστός ο Ευριπίδης και συμφωνώ σε όλα,συμπληρώνω δε ότι ήταν αρκετά κλωτσηδερόν....τουλάχιστον 2 που είχα κυνηγήσει κοπάναγαν αρκετάπαραγωγης 1978-1981.μαυρη με συνθετικα μερη.συνηθως ειχε κανη φουλ η στανταρ 2 σε 71 ποντους και την προτιμουσαν οι λαγαδες η οι φασσαδες καρτεριτζηδες.ηταν απο τα πρωτα αν οχι το πρωτο οπλο beretta αδρανειας με περιστροφικο κλειστρο και ο αυλος ηταν 18,3 η 18,4.πολυ καλο και αξιοπιστο οπλο.την ακολουθησε η 1201f η οποια αν θυμαμαι καλα δεν ηρθε ελλαδα.το πρωτο μου οπλο στ οποιο εκοψα την κανη κι εβαλα breda εξωτερικα τσοκ.πολυ ωραιες τουφεκιες με αξιοπιστο μηχανισμο
Θα πάρουμε από μια;
Γιατί;Eγω ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.... ειμαι αλεργικος πλεον στις μπερετες.
Γιατί;
Η 302 Ηλία είναι το καλύτερο όπλο που έχει βγει από την beretta μέχρι και σήμερα!!Εμένα δύο beretta που πέρασαν από τα χέρια μου ήταν και είναι εξαιρετικά.η μια ήταν η es100 και τώρα η 302.Το ένα καλύτερο από το άλλο!
Ποιες beretta ειχες και τι προβλήματα σου έβγαλαν;;Γιατι εχω αλλαξει 3 απο δαυτες και οι τρεις ολο βλαβες και προβληματα...
κι ετσι ορκιστηκα ποτε ξανα μπερετα,
αλλα και καποιοι φιλοι μου που κυνηγαμε μαζι ειχαν τα ιδια προβληματα,
ασε εχουν δει πολλα τα ματια μου σ' αυτα τα οπλα,
Και σε καμια περιπτωση δεν θελω να κανω δισφημιση αλλα μιλαω παντα εκ πειρας.
Απο τοτε που πηγα σε browning εχω βρει την υγεια μου, ασε που βλητικα
καμια σχεση με μπερετα.
Αυτοι ειναι οι λογοι λοιπον που με εκαναν αλεργικο σ' αυτα τα οπλα.
Η 302 είναι η καλύτερηΗ 391 είναι το καλύτερη καραμπίνα που έχει βγάλει ever η beretta
Ετσι!!!! Η τελειοποίηση αυτου του μηχανισμούΗ 391 είναι το καλύτερη καραμπίνα που έχει βγάλει ever η beretta