Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εικαζεται πως μονο η Α302 εχει σουηδικα ατσαλια,ετσι εχω ακουσει,δεν ξερω καν αν ισχυει κατι τετοιο,δηλαδη να εβαζαν σουηδικο ατσαλι σε καραμπινα παραγωγης,τι να πω!!!.xm.
καπου ισχυει γιατι περυσι ειχε ερθει πωλητης της beretta σε κυνηγετικο μαγαζι για παραγγελια και τον ρωτησαμε γιατι πια η μπερετα δεν βγαζει ενα οπλο οπως η 302 απαντησε οτι τα υλικα για ενα οπλο οπως η 302 θα κοστισουν σημερα στην εταιρεια περι τα 2000 ευρω μπορει και παραπανω. οποτε κατι ισχυει

Εικαζεται πως μονο η Α302 εχει σουηδικα ατσαλια,ετσι εχω ακουσει,δεν ξερω καν αν ισχυει κατι τετοιο,δηλαδη να εβαζαν σουηδικο ατσαλι σε καραμπινα παραγωγης,τι να πω!!!.xm.

καπου ισχυει γιατι περυσι ειχε ερθει πωλητης της beretta σε κυνηγετικο μαγαζι για παραγγελια και τον ρωτησαμε γιατι πια η μπερετα δεν βγαζει ενα οπλο οπως η 302 απαντησε οτι τα υλικα για ενα οπλο οπως η 302 θα κοστισουν σημερα στην εταιρεια περι τα 2000 ευρω μπορει και παραπανω. οποτε κατι ισχυει
προσωπικά δεν το έχω ακούσει ποτέ είναι η 1η φορά
αυτό που έχω ακούσει και είναι παραδεκτό από πάαααρα πολλούς είναι ότι <<η ξαδερφούλα>> της breda altair με κάννη από ατσάλι breda θεωρήθηκε και θεωρείται ακόμα καλύτερη ποιοτικά και βλητικά :)

εγω θελω ενα σκοπευτη καλο να του δωσω την δικια μου βερρετα και καπιος αλλος να του δωσει μια παλια 302-304 με φυσιγκια ιδια να δουμε τι θα μας πει... και να δουμε σπασιματα στο σκοπευτηριο η στο κυνηγη
αλλιως δεν με πειθετε.shake hands.mornin cof

εγω θελω ενα σκοπευτη καλο να του δωσω την δικια μου βερρετα και καπιος αλλος να του δωσει μια παλια 302-304 με φυσιγκια ιδια να δουμε τι θα μας πει... και να δουμε σπασιματα στο σκοπευτηριο η στο κυνηγη
αλλιως δεν με πειθετε.shake hands.mornin cof
λαθος συγκριση. αλλο το εργκαλ αλλο το ατσαλι. κατασκευαστικα αστα τα σημερινα.χανουν παντου και σε ολες τις εταιρειες. βλεπεις η ζητηση εχει ριξει πολυ την ποιοτητα κατασκευης. οσο και να μην μου αρεσει η μπερετα πλεον τα περισσοτερα δεν ξερω πως να το πω εξαρτηματα ισως τα κατασκευαζει σε τουρκια. λιγα ειναι αυτουσια ιταλικα. οι ιδιοι οι ιταλοι στα φορουμ τους εχουν σταυρωσει την μπερετα η οποια κατα τα λεγομενα τα δικα τους την εχουν τελειωσει.οι περισσοτεροι ψαχνουν παλιες μπερετα μεχρι το πολυ την 391.μετα δεν θελουν ν ακουν για μπερετα

νομιζω οτι τις αποψεις μας εκθετουμε απλα και ομορφα
αυτό πιστεύω κι αυτό θέλω και μ αρέσει :)
μακη συζητηση κανουμε. τουλαχιστον αυτο πιστευω. κοντρα γιατι??
μπορεί να κάνω λάθος.....συγγνώμη :)

και για να το ξαναπω για την 400 για να μην παρεξηγηθω. εχω δει αυτο τ οπλο πολυ αναλυτικα γιατι ημουν υποψηφιος αγοραστης.πολυ καλη τουφεκια τσοκ πολυ καλα μαμισια. τι δεν μου αρεσε. ο ηχος του κλειστρου που ειναι καθαρα προσωπικο και ο σιδηροδρομος μπροστα που παραπεμπει σε franchi. τωρα ξαναλεω οτι ο φιλος που την εχει της εχει πιει το αιμα μιλαω για τη light και δεν εχει κανενα προβλημα
αλλοι που την πηραν περυσι ειχαν θεματα απο εμπλοκες μεχρι φαγωματα στα δοντακια του σιδηροδρομου. μπορει καποιος να βγαλει ασφαλη συμπερασματα?? το ιδιο δε γινεται σε ολες τις εταιρειες?? να κοντραριστω με ποιον και γιατι??

Ειχα beretta 303 με ** και 71 εκ καννη επι της ουσιας ηταν το πρωτο οπλο που εμαθα να σκοπευω σωστα περιπου στα 19 μου. Ειχα δουλεψει κανα χρονο νωριτερα το βαικαλ.Για 5 χρονια ηταν το οπλο μου το βασικο.Το πιο ωραιο συστημα αεριων ειχε πολυ απλο με ελαχιστο κλοτσημα. Σαν τουφεκια ειχε πολυ καλη, αλλα οχι και να τρελαινομαστε. Θεωρω πως μια συγχρονη beretta , με 18,6 αυλο ειναι ανωτερη.

Σε μια συγκριση με μετρησεις η Οπτιμα-πλας θα καθαρησει τις παλιες αυτο ειναι ντεφακτο,πρακτικα δεν θα επερνα ορκο οτι θα δεις διαφορες.Με ατσαλια δεν ασχολουμε,πρωσωπικα με την καταγωγη της η πως λεγεται μπορει κατω απο ειδικες συνθηκες να εχει καποια αξια.

παιδια εγω με μια 391 urika 1 που εχει το φιλαρακι που κυνηγαμε παρεα οσες φορες εχω ριξει μου εχει αρεση παρα πολυ σε συγκριση που ετυχε μια μερα εριξα κ με μια A300 wild boar μου φανηκε πολυ κατωτερη απο 391 αλλα πρωσοπηκη αποψη

μα αυτο δε λεμε? οτι τα οπλα ειναι προσωπικο γουστο?? συμφωνω με σαραντο στο βλητικο κοματι απολυτα γιατι κατι που ειναι δεδομενο δεν αμφισβητειται. βασικος παραγων ομως ειναι και το γουστο. οπως προειπα η 400 απλα δεν με τραβηξε.

Μην τρελενομαστε ρε παιδια!!
Οπλα μαζικης παραγωγης ειναι!
Τι ζητάμε, την Αρτα και τα Γιαννενα?
Οσο αφορα την σειρα 300,έβγαλε απροβλημάτιστα λειτουργικα,πολυ καλα βλητικα και ανθεκτικά οπλα....
Το πιο απλο συστημα αεριων!
Κατα πολλους,οτι πιο αξιοπιστο!
Συμφωνω στην πιο προσεγμένη, στη λεπτομέρεια, altair...
Περασε απο τα χερια μου καννη breda και μου ΦΆΝΗΚΕ, ανώτερη βλητικα...
Μετανοιωνω ακομη που την έδωσα !
Οσο αφορά την 400,προσωπικα δεν!!
Διαφωνω στην εμφανιση της και στο κλειστρο της...
Βλητικα ,ακουω τα καλυτερα!!
Λειτουργικα.....xm.
Τι μανία τους εχει πιασει μ'αυτα τα περιστροφικα?????
Τι προβληματα ειδαν στο παλιό, με το κλειδί??
Οσο για τα υπολοιπα....
Οσο παμε παλιότερα, βρησκουμε πιο ποιοτικα όπλα ....
Το σιγουρο ειναι,πως πρεπει κι εμεις να υποστηριξουμε ενα οπλο για να δείξει αυτο που έχει...
Μονο του, δεν κανει ΤΊΠΟΤΑ! ;)

γιαννη ξερεις ποια ειναι η διαφορα?? οτι η σειρα 300 ειναι πανω απο40 χρονια λειτουργικες κι εμπορευσιμες. υπαρχει στο site του χατζιωτη 302 ατουφεκιστη στανταρ 3 αριγη απο αμερικη στα 1700 ευρω. οταν μετα απο αλλα τοσα χρονια που ισως δεν ζω κιολας ο κοσμος ζηταει την 400 τοτε θα δουμε. αλλα μεχρι τοτε ποσα μοντελα θα εχει αλλαξει η μπερετα???? αυτο ειναι το θεμα. δυστυχως ο νομος της προσφορας και της ζητησης εχει ριξει πολυ την ποιοτητα απο οπλα μεχρι αυτοκινητα

Καταρχήν δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα παρεξηγήσεων όλοι μας λίγο πολύ γνωριζόμαστε αρκετό καιρό και αυτά τα έχουμε λύσει.
Προσωπικά τις εταιρείες όπλων τις βλέπω όπως και τις αυτοκινητοβιομηχανιες σε θέμα εξέλιξης και υλικών, άλλωστε δανείζονται πολλά από εκεί. Σε κουβέντες θα ακούσεις για τις λαμαρίνες των παλιών αμαξιων τα καλύτερα λόγια (το ίδιο ισχύει και για τα όπλα) ήταν όμως καλύτερα των καινούργιων στα αλλά σημεία,ποιο ασφαλή, άνετα και να απολαμβάνεις την οδήγηση τούς?
Εξέλιξη λοιπόν και μαζί με αυτή αλλάζουν και τα υλικά τώρα αν είναι καλύτερα η χειρότερα θα δείξει. Ας πάμε και στην 400 γιατί φτιάχτηκε αυτό το όπλο?για τον βάλτο, κακουχίες, παλιοκαιρος,ισχυρές γομωσεις, και πολύ ταλαιπωρία γενικά. Πολύ πλαστικό αλλά γιατί για το βάλτο φυσικά, σαν όπλο έχω να πω τα καλύτερα τόσο βλητικα όσο και σαν αξιοπιστία.
Έχω ρίξει τρία κουτια 3 1/2" σε μια μέρα όπως και ο Manos gr που ήτανε δίπλα μου, αν ήταν με άλλο όπλο πιστεύω ακόμα θα είχαμε πονοκέφαλο και μελανιές στους ώμους και θα ψάχναμε τα δοντια μας στον πάτο του Ατλαντικού . Έχω δει την καναδεζα να τρώει τουφεκιά στα 40+ και να μένει ακαριαία στο αέρα και μιλάμε για πολύ σκληρό θήραμα (φτέρωμα κτλ) . Σκοπευτήριο με το όπλο ακαθάριστο για βδομάδες το πιστονι είχε γίνει αραπης και ρίχναμε και μπόλικο πράμα τότε εκεί αυτή σκυλί με ότι φυσίγγια και να ρίξαμε.

γιαννη ξερεις ποια ειναι η διαφορα?? οτι η σειρα 300 ειναι πανω απο40 χρονια λειτουργικες κι εμπορευσιμες. υπαρχει στο site του χατζιωτη 302 ατουφεκιστη στανταρ 3 αριγη απο αμερικη στα 1700 ευρω. οταν μετα απο αλλα τοσα χρονια που ισως δεν ζω κιολας ο κοσμος ζηταει την 400 τοτε θα δουμε. αλλα μεχρι τοτε ποσα μοντελα θα εχει αλλαξει η μπερετα???? αυτο ειναι το θεμα. δυστυχως ο νομος της προσφορας και της ζητησης εχει ριξει πολυ την ποιοτητα απο οπλα μεχρι αυτοκινητα
Ευριπιδη δεν ειναι υπερτιμημένο ενα οπλο 35 ετιας εστω κι ατουφεκιστο στα1700 ευρω; Δεν ειναι οπλο συλλεκτικο, δεν βγηκε σε περιορισμενα κομματια, ελαχε απλως εκτιμησης επειδη ειναι ενα αξιοπιστο οπλο απο μια πολυ καλη εταιρεια κι αυτο για μενα δεν αρκει να δωσω 1700 ευρω. Α400 xtrema παιρνεις με αυτα τα λεφτα με τσοκ ανακρουση αεροβολου κι οτι βαλεις μεσα το χωνευει...

Last edited:
Οι διαφωνίες έχουν να κάνουν με δύο διαφορετικά πράγματα. Αν τα ξεχωριζαμε δεν θα υπήρχαν ούτε κόντρες, ούτε διαφωνίες.
Υπάρχουν οι θιασώτες της ποιότητας όσον αφορά τα μέταλλα και τα φινιρίσματα και υπάρχουν και οι οπαδοί της βλητικής. Εγώ για παράδειγμα ανήκω στους δεύτερους. Δεν μου καίγεται καρφί αν η βάση της urica κοντεύει να γίνει από μαύρη, άσπρη, επειδή τρίβεται στα φυσίγγια της ζώνης.
Δεν μου καίγεται καρφί που από το πολύ χούφτωμα τα τελευταία 8 χρόνια, έχει λιώσει η λαστιχένια ψάθα, όπως και δεν μου καίγεται καρφί αν από την πολύ σκουριά που έχει φάει η κάννη, έχει πετάξει λεκέδες.
Για μένα προσωπικά η καραμπίνα αποτελεί εργαλείο για όλες τις δουλειές και κυρίως τις "βρώμικες ", μου αρκεί που έχει βλητική υπεροχή και απροβληματιστη λειτουργία. Αν θέλω χαίλικια και ποιότητες ανώτερες και βροντάει η τσέπη μου, παίρνω ένα δίκαννο ανώτερης ποιότητας και πάπαλα :)
Τέλος με όσο πιο απλά λόγια γίνεται και μετά από πολλά χρόνια κάτοχος της altair και της 391, θα πω ότι η 391 όπως και η Α400 είναι ανώτερες βλητικά από την altair :)

μια διευκρίνηση παρακαλώ:
κάνουμε διάλογο-συζήτηση η κάποια κόντρα;;;;;
αν είναι κόντρα λυπάμαι δεν........
φιλικά πάντα :)

δεν κανουμε κοντρα Μακη :).ha ha..threat..threat..shoot..shoot.

Ειχα beretta 303 με ** και 71 εκ καννη επι της ουσιας ηταν το πρωτο οπλο που εμαθα να σκοπευω σωστα περιπου στα 19 μου. Ειχα δουλεψει κανα χρονο νωριτερα το βαικαλ.Για 5 χρονια ηταν το οπλο μου το βασικο.Το πιο ωραιο συστημα αεριων ειχε πολυ απλο με ελαχιστο κλοτσημα. Σαν τουφεκια ειχε πολυ καλη, αλλα οχι και να τρελαινομαστε. Θεωρω πως μια συγχρονη beretta , με 18,6 αυλο ειναι ανωτερη.

εκει ηθελα να φτασω.well done.

Μην τρελενομαστε ρε παιδια!!
Οπλα μαζικης παραγωγης ειναι!
Τι ζητάμε, την Αρτα και τα Γιαννενα?
Οσο αφορα την σειρα 300,έβγαλε απροβλημάτιστα λειτουργικα,πολυ καλα βλητικα και ανθεκτικά οπλα....
Το πιο απλο συστημα αεριων!
Κατα πολλους,οτι πιο αξιοπιστο!
Συμφωνω στην πιο προσεγμένη, στη λεπτομέρεια, altair...
Περασε απο τα χερια μου καννη breda και μου ΦΆΝΗΚΕ, ανώτερη βλητικα...
Μετανοιωνω ακομη που την έδωσα !
Οσο αφορά την 400,προσωπικα δεν!!
Διαφωνω στην εμφανιση της και στο κλειστρο της...
Βλητικα ,ακουω τα καλυτερα!!
Λειτουργικα.....xm.
Τι μανία τους εχει πιασει μ'αυτα τα περιστροφικα?????
Τι προβληματα ειδαν στο παλιό, με το κλειδί??
Οσο για τα υπολοιπα....
Οσο παμε παλιότερα, βρησκουμε πιο ποιοτικα όπλα ....
Το σιγουρο ειναι,πως πρεπει κι εμεις να υποστηριξουμε ενα οπλο για να δείξει αυτο που έχει...
Μονο του, δεν κανει ΤΊΠΟΤΑ! ;)

ετσι.RESPECT.
στα 700 φυσιγκια που εριξα φετος περιπου πολυ καλα ακομα και οταν ηταν λαθος στημενο το οπλο πανω μου το περιστροφικο το εχουν βαλει για ασφαλεια ειχα διαβασει
με βοηθησε να κανω 22-στα 25 στο σκοπευτηριο που εχω παει 4 φορες και πολλoυσ ντουμπλεδες σε τσιχλες και πιατακια και δεν ειμαι και κανενας σκοπευτης ειμαι κατω του μετριου πολυ ειναι all around οπλο που κανει για μενα το πηρα 66 ποντους για την μπεκατσα στο περπατητο ειναι ελαφρη αρκετα 3080 την ζυγησα και στα καρτερακια που κανω λιγα δεν με απογοητευσε ακομα και δυπλα δυπλα με ενα σχ3 me αυλο 18.8 και 71 ποντους κανη
και τελος ειμαι κλασικος Ελληναρας το δικο μου ειναι το καλυτερο αχαχαχαχαχ.threat..threat..threat.ha haaaha haaa.my man..yelling..yelling. πλακα κανω
απλα αν δεν εχεις λεφτα για 2 οπλα ψαχνεις κατι να γουσταρεις ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back