Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλος πηρε εχθες μια Α400 Xterma μαυρη σε προσφορα αποκλειστικα με 76 εκ καννη στα 1500 ευρω... Υπαρχουν λιγα κομματια σε προσφορα απο οτι μου ειπε...
Για καρτερι θα ειναι μανα το "κουπι"... Βαρος 3500...

Kαλη τιμη ειναι στα 1500 νομιζω... λιγο βαρια ομως.
απο που την πηρε αρη, απο τον γιωργο η τον Κωστα?

Έχει Κάποιος φίλος εμπειρία από την 81 πόντους κάνη της σειράς α300? Προμηθεύτηκα πρόσφατα μια που την αναζητούσα καιρό με φαρδύα ριγα φουλ τσοκ και σε κάποιες λίγες δοκιμές είδα ότι κάνει μεγάλες συγκεντρώσεις σε χοντρά σκάγια

Έχει Κάποιος φίλος εμπειρία από την 81 πόντους κάνη της σειράς α300? Προμηθεύτηκα πρόσφατα μια που την αναζητούσα καιρό με φαρδύα ριγα φουλ τσοκ και σε κάποιες λίγες δοκιμές είδα ότι κάνει μεγάλες συγκεντρώσεις σε χοντρά σκάγια
Και που είναι το πρόβλημα; mornin cof
Κάνει αυτό για το οποίο φτιάχτηκε :)

Στα ιταλικα ειναι καποια αστεράκια
Mfrs_Proof_Marks.jpg

PSF και απο πανω 1 αστερακι είναι απλή πιστοποίηση και 2 αστεράκια είναι magnum, ασχέτως θαλαμης.

Δεν αναφερεται τιποτα και γενικα δεν εχω δει κατι. Αν ειναι καποιο συμβολο δεν ξερω
Magnum θαλάμη δεν έχει φίλε μου; Κοίτα στην κάννη αν γράφει 76mm, μην ανησυχείς. Εκτός και αν θες να ρίξεις φυσίγγια που παράγουν περισσότερες πιέσεις.

Magnum θαλάμη δεν έχει φίλε μου; Κοίτα στην κάννη αν γράφει 76mm, μην ανησυχείς. Εκτός και αν θες να ρίξεις φυσίγγια που παράγουν περισσότερες πιέσεις.
Βεβαια μαγκνουμ ειναι. 23-4 kai 3in απλα δεν ξερω τα οπλα πριν του 1997 εχω ακουσει πως ειναι στις 1200

Βεβαια μαγκνουμ ειναι. 23-4 kai 3in απλα δεν ξερω τα οπλα πριν του 1997 εχω ακουσει πως ειναι στις 1200
Ναι στις 1.200 θα είναι και η 390. Μπορείτε να δείτε τι χρονολογία που κατασκευάστηκε το όπλο σας, είναι συμβολισμένη με δύο κεφαλαία γράμματα συνήθως, αν είναι πριν το 1997 (που πιστεύω ότι θα είναι) τότε είναι στις 1.200 πιέσεις δοκιμασμένο.

Πολλές φορές μπαίνει στο μυαλό μας να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό...μερικές πετυχαίνει μερικές άλλες είναι μεγάλη αποτυχία!καλό είναι ένα όπλο που μας κάνει τα κέφια να μην μπαίνει στο μυαλό μας η αλλαγή αν δεν υποστεί κάποια σοβαρή βλάβη!

Status
Not open for further replies.
Back