Δοκίμασε τα briley πάνε πολυ στη berettaΠηρα την αποφαδη να φτιαξω συντομα το κοντακι της μπερεττα δτα μετρα μου. Το οπλο ειναι με αυλο 18,3. Θελω να παρω δυο τσοκακια καλα. Παντα για για φασσα παπι τρυγονι τσιχλα. Τι λετε απο μαρκα και συσφιξεις??
Πηρα την αποφαδη να φτιαξω συντομα το κοντακι της μπερεττα δτα μετρα μου. Το οπλο ειναι με αυλο 18,3. Θελω να παρω δυο τσοκακια καλα. Παντα για για φασσα παπι τρυγονι τσιχλα. Τι λετε απο μαρκα και συσφιξεις??
Πριν προβώ στην αγορά γλώσσας από 390, είπα να δοκιμάσω μια πρόταση που είχα από φίλο που διάβασε για το συγκεκριμένο πρόβλημα και το είχε αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο και στις δικές του 391.Θα ζητήσω την γνώμη σας, φίλοι μου και θα μου ήταν πολύ χρήσιμη η εμπειρία σας από τυχόν παρόμοιο περιστατικό του παρελθόντος.
Ενώ η περσινή κυνηγητική χρονιά τελείωσε απροβλημάτιστα, η έναρξη της 9ης χρονιάς της, ήρθε με την εμφάνιση μιας δυσλειτουργιας. Η αγαπημένη μου 391, παρουσιάζει μια συγκεκριμένη εμπλοκή σε φυσίγγια 28 γραμμαρίων. Δοκιμάστηκαν φυσίγγια 4 διαφορετικών κατασκευαστών με το ίδιο σύμπτωμα, οπότε αποκλείουμε εξ αρχής την περίπτωση προβληματικού φυσιγγίου. Στα λιγοστά κυνηγητικά φυσίγγια 32γρ που μπόρεσα να ρίξω φέτος μέχρι τώρα, δεν μου το έχει παρουσιάσει, αλλά δεν είναι αξιόλογος ο αριθμός για να μπορέσω να βγάλω συμπέρασμα.
Η χρήση του όπλου από τον πρώτο μήνα που αγοράστηκε, Αύγουστος 2009, είναι παραπάνω από εξουθενωτική και ακραία. Ειδικά τα πρώτα πέντε χρόνια που δεν είχα το ποζε, μόλις τελειωναν οι κυνηγητικές περίοδοι, ξεκίναγε η χρήση στο σκοπευτήριο, μέχρι να ξαναρχίσει η επόμενη κυνηγητικη περίοδος. Όσο πέρναγαν τα χρόνια και η λειτουργία της ήταν απροβληματιστη, τόσο πλήθαιναν οι σκέψεις ότι κάποια στιγμή είναι πολύ πιθανόν, όλη αυτή η χρήση, να βγάλει κάποιο πρόβλημα και τελικά μάλλον έφτασε η ώρα να το αντιμετωπίσω.
Η εμπλοκή που παρουσιάζει είναι ότι ενώ ανοίγει το κλείστρο κανονικά και πετάει έξω τον άδειο κάλυκα, το φυσιγγι που έρχεται από την αποθήκη, δεν οδηγείται ευθεία στην είσοδο της θαλάμης, με αποτέλεσμα κλείνοντας το κλείστρο να το μαγκώνει στραβά, στην δεξιά μεριά της πατούρας της θαλάμης. Η δεξιά λοιπόν μεριά του φυσιγγιου, βρίσκει στην δεξιά μεριά της αρχής της θαλάμης, με αποτέσμα το φυσιγγι να δείχνει λοξά δεξιά και το κλείστρο να μένει ανοιχτό.
Έχω μιλήσει με κάποιους φίλους για το θέμα αυτό και μου έχουν κάνει μια πρόταση, δεν θα ήθελα όμως να προκαταβάλω τις απαντήσεις σας, οπότε δεν θα αναφέρω κάτι και σας αφήνω να πείτε την γνώμη σας .
Βάζω και φώτος με την εικόνα της εμπλοκής.
Αυτή που λες και ειδικά με kick off προσωπικα οχι.θα προτιμούσα την xplore action χωρίς kick off.εμένα προσωπικα το kick off με ξενίζει κι ειμαι εναντιον των light όπλων για διάφορους λογους.Σκέψου οτι για ν αφαιρεθεί βαρος απο που κοβουνΠαιδια τη γνωμη σας....αν ειχατε τη benelli raffaello deluxe θα τη πουλουσατε για να αγορασετε την beretta a400 light kick off????κι αν ναι ή οχι, γιατι???Εεε ρε μπελά που εβαλα στο κεφαλι μου....smashfrak.
Βαζουν ξυλινα μερη μικροτερης πυκνότητας με φιλμ, ergal, πλαστικα και αλουμινενια εξαρτήματα.Αυτή που λες και ειδικά με kick off προσωπικα οχι.θα προτιμούσα την xplore action χωρίς kick off.εμένα προσωπικα το kick off με ξενίζει κι ειμαι εναντιον των light όπλων για διάφορους λογους.Σκέψου οτι για ν αφαιρεθεί βαρος απο που κοβουν
Πιστέυω οι περισσότεροι εδώ θα σου πουν οχι γιατι η benelli ειναι πολυ αξιοπιστη κτλ. Αν ειχα να διαλεξω εγω τωρα πια που εχω ολοκληρωμενη αποψη απο οπλα που εχω αλλαξει, θα προτιμουσα την beretta, γιατι ειναι αεριων, ειναι αξιοπιστη και αυτη σαν οπλο και εχει θαυμασια τουφεκια. Απο κει και περα κι εγω θα συμφωνησω με τον ευριπιδη οτι δε θα επαιρνα τη light ουτε εγω.Παιδια τη γνωμη σας....αν ειχατε τη benelli raffaello deluxe θα τη πουλουσατε για να αγορασετε την beretta a400 light kick off????κι αν ναι ή οχι, γιατι???Εεε ρε μπελά που βαλα στο κεφαλι μου....smashfrak.
Μην πουλήσεις την deluxe,είναι από τα καλύτερα όπλα της αγοράς!!!η Α400 σε ποιότητα κατασκευής είναι ψεύτικη μπροστά στην benelli.Παιδια τη γνωμη σας....αν ειχατε τη benelli raffaello deluxe θα τη πουλουσατε για να αγορασετε την beretta a400 light kick off????κι αν ναι ή οχι, γιατι???Εεε ρε μπελά που βαλα στο κεφαλι μου....smashfrak.
Μην κανεις τετοια χαζομαρα φιλε ! Τι να συγγρινουμεΠαιδια τη γνωμη σας....αν ειχατε τη benelli raffaello deluxe θα τη πουλουσατε για να αγορασετε την beretta a400 light kick off????κι αν ναι ή οχι,
γιατι???Εεε ρε μπελά που βαλα στο κεφαλι μου....smashfrak.
Αν εννοεις την 400 έχει απ τις καλύτερες κάνες σαν τουφεκια της αγορας.ποιοτικά είναι αμφιλεγομενη έως πολυ αμφιλεγομενηΔεν θελω να πω τιποτα κακο. Και η γνωμη μου δηλαδη να ναι ειναι καθαρα υποκειμεήνικο. Δε μπορω να καταλαβω τι στο καλο εχουν βρει σ αυτο το οπλο και το παιρνουν
κ ποιος θα ήταν ο λόγος να γίνει αυτί η κίνηση?λογικά για να πας σε ένα όπλο light κάνεις πολύωρο περπατιτο πχ πέρδικα?άρα το παρών όπλο είναι κουραστικό?Παιδια τη γνωμη σας....αν ειχατε τη benelli raffaello deluxe θα τη πουλουσατε για να αγορασετε την beretta a400 light kick off????κι αν ναι ή οχι, γιατι???Εεε ρε μπελά που βαλα στο κεφαλι μου....smashfrak.
τουφεκια!Δεν θελω να πω τιποτα κακο. Και η γνωμη μου δηλαδη να ναι ειναι καθαρα υποκειμεήνικο. Δε μπορω να καταλαβω τι στο καλο εχουν βρει σ αυτο το οπλο και το παιρνουν
Για κάποια άλλο μοντέλο της Βenelli πιο απλό ίσως αλλά για το συγκεκριμένο deluxe με τίποτα. Εκτός των άλλων είναι και πανέμορφο εκτός της ποιότητας κατασκευής που είναι ανώτερο της a400.Παιδια τη γνωμη σας....αν ειχατε τη benelli raffaello deluxe θα τη πουλουσατε για να αγορασετε την beretta a400 light kick off????κι αν ναι ή οχι, γιατι???Εεε ρε μπελά που βαλα στο κεφαλι μου....smashfrak.
μια διευκρινηση πια beretta λες τι lite η τι light?beretta a400 light kick off
Βγήκε καινουργια ακόμα πιο ελαφριαμια διευκρινηση πια beretta λες τι lite η τι light?
ναι βγηκε η ultralite,αλλα κοιταζα τωρα στο σαητ τις beretta κ εχει αυτηΒγήκε καινουργια ακόμα πιο ελαφρια