Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριαστω!!!! Εσπασε μονο το κεφαλι της μπιλιας ολο το πασο εμεινε μεσα. Οταν ανεβω θεσνικη θα παω να το κοιταξω. Τελικα η αποφαση ειναι οτι το οπλο θα το κρατησω τλκ
Ναι θα το κρατησω. Η σκεψη με την πρωτη απογοητευση αρχικα του βαρους και μετα των μετρων με εβαλε σε σκεψεις να το πουλησω. Αρκετοι μεσα στο φορουμ μου ειπαν πως ειναι πολυ καλο οπλο καθως και γνωστοι... Παραμενει ολιγον αγνωστο ομως

Τελικα δεν αντεξα. Η καννη στάλθηκε στον οπλουργο της αντιπροσωπίας.
Ελπιζω να αντικατασταθεί καθως είναι οφθαλμοφανες το προβλημα. :(.pray to God.
Καλα το εκανες για να νιωθεις εσυ ανετα! Ολα καλα θα πανε, μην ανησυχεις! ;)

Τελικα δεν αντεξα. Η καννη στάλθηκε στον οπλουργο της αντιπροσωπίας.
Ελπιζω να αντικατασταθεί καθως είναι οφθαλμοφανες το προβλημα. :(.pray to God.
πουλα τη ρε. σε λιγο ερχεται η 156.αντε να παρεις και κατι γνησιο. θα σου κανω δωρο και τσοκ
ha haaa

πουλα τη ρε. σε λιγο ερχεται η 156.αντε να παρεις και κατι γνησιο. θα σου κανω δωρο και τσοκ
ha haaa

Ου ρε σαπερα!

Τολαρα εγω θα σου κανω δωρο 1 κουτα super kill 33.5 και 2 αγριογατες απο την παραλια της κατερινης..αορατεςha haaa.yel..yelling.

Μηπως τυχον και γνωριζει καποιος στις καινούργιες κανες beretta optima με αυλο 18.6,ποσους ποντους ειναι ο κωνος?Καπου διαβασα ή ειδα σε βιντεο(δε θυμαμαι που)οτι ειναι 6.5....υπαρχει περιπτωση να ναι τοσο "μεγαλος"?.xm.

Θα ζητήσω την γνώμη σας, φίλοι μου και θα μου ήταν πολύ χρήσιμη η εμπειρία σας από τυχόν παρόμοιο περιστατικό του παρελθόντος.
Ενώ η περσινή κυνηγητική χρονιά τελείωσε απροβλημάτιστα, η έναρξη της 9ης χρονιάς της, ήρθε με την εμφάνιση μιας δυσλειτουργιας. Η αγαπημένη μου 391, παρουσιάζει μια συγκεκριμένη εμπλοκή σε φυσίγγια 28 γραμμαρίων. Δοκιμάστηκαν φυσίγγια 4 διαφορετικών κατασκευαστών με το ίδιο σύμπτωμα, οπότε αποκλείουμε εξ αρχής την περίπτωση προβληματικού φυσιγγίου. Στα λιγοστά κυνηγητικά φυσίγγια 32γρ που μπόρεσα να ρίξω φέτος μέχρι τώρα, δεν μου το έχει παρουσιάσει, αλλά δεν είναι αξιόλογος ο αριθμός για να μπορέσω να βγάλω συμπέρασμα.
Η χρήση του όπλου από τον πρώτο μήνα που αγοράστηκε, Αύγουστος 2009, είναι παραπάνω από εξουθενωτική και ακραία. Ειδικά τα πρώτα πέντε χρόνια που δεν είχα το ποζε, μόλις τελειωναν οι κυνηγητικές περίοδοι, ξεκίναγε η χρήση στο σκοπευτήριο, μέχρι να ξαναρχίσει η επόμενη κυνηγητικη περίοδος. Όσο πέρναγαν τα χρόνια και η λειτουργία της ήταν απροβληματιστη, τόσο πλήθαιναν οι σκέψεις ότι κάποια στιγμή είναι πολύ πιθανόν, όλη αυτή η χρήση, να βγάλει κάποιο πρόβλημα και τελικά μάλλον έφτασε η ώρα να το αντιμετωπίσω.
Η εμπλοκή που παρουσιάζει είναι ότι ενώ ανοίγει το κλείστρο κανονικά και πετάει έξω τον άδειο κάλυκα, το φυσιγγι που έρχεται από την αποθήκη, δεν οδηγείται ευθεία στην είσοδο της θαλάμης, με αποτέλεσμα κλείνοντας το κλείστρο να το μαγκώνει στραβά, στην δεξιά μεριά της πατούρας της θαλάμης. Η δεξιά λοιπόν μεριά του φυσιγγιου, βρίσκει στην δεξιά μεριά της αρχής της θαλάμης, με αποτέσμα το φυσιγγι να δείχνει λοξά δεξιά και το κλείστρο να μένει ανοιχτό.
Έχω μιλήσει με κάποιους φίλους για το θέμα αυτό και μου έχουν κάνει μια πρόταση, δεν θα ήθελα όμως να προκαταβάλω τις απαντήσεις σας, οπότε δεν θα αναφέρω κάτι και σας αφήνω να πείτε την γνώμη σας :).
Βάζω και φώτος με την εικόνα της εμπλοκής.

Αλλαγη ελλατηριου εξωλκεα.
Ισως,φθορα και του ιδιου του εξολκεα...
Φθορα του πιρου που συγκρατει τον ανορθωτη.Αν φθαρεί,μποσικαρει προς τα πλαγια ολο το συστημα της "γλωσσας"....
Κοιτα τον αναστολεα της αποθηκης,το λαμακι που συγκρατεί το φυσιγγι μεσα στην αποθήκη.Με τη χρηση φθείρεται στην τρυπα που περναει το πιρακι που το συγκρατεί.....
Μπορει με λιγο στραβωμα στη γλωσσα (ανορθωτη)να λυθει το προβλημα!

Μου προκαλει εντυπωση το γεγονος οτι το προβλημα εμφανιζεται μονο σε φυσίγγια 28 γρ.....γιωργο οι καλυκες απο ολα τα σκοπευτικα ηταν ίδιοι??? Θα συμφωνησω με τον γιαννη οσον αφορα τον αναστολεα στην αποθηκη αυτο το κωλολαμακι με το ελατηριο....

Μηπως τυχον και γνωριζει καποιος στις καινούργιες κανες beretta optima με αυλο 18.6,ποσους ποντους ειναι ο κωνος?Καπου διαβασα ή ειδα σε βιντεο(δε θυμαμαι που)οτι ειναι 6.5....υπαρχει περιπτωση να ναι τοσο "μεγαλος"?.xm.
καλημερα! κατα την γνωμη μου και με αυτα που εχω διαβασει ειναι οπως το λες 6,5 ποντους ο κωνος στις optima κανες beretta..

Μου προκαλει εντυπωση το γεγονος οτι το προβλημα εμφανιζεται μονο σε φυσίγγια 28 γρ.....γιωργο οι καλυκες απο ολα τα σκοπευτικα ηταν ίδιοι??? Θα συμφωνησω με τον γιαννη οσον αφορα τον αναστολεα στην αποθηκη αυτο το κωλολαμακι με το ελατηριο....
Ξεχασα και την περιπτωση σκληρου επανατατικού...
Να αλλαζει τον χρονισμό στον κυκλο λειτουργιας.

γιαννη και σε ολους επειδη το εχω ζησει το προβλημα με την 391 light κι εχω μιλησει με τον γιωργο δεν θα πω ακομα τι πρεπει να γινει αλωστε ειπα στον γιωργο πως θα λυθει το προβλημα μια κι εξω δεν ειναι ουτε ελατηριο ουτε εξωλκεας ουτε τιποτα. το 80% των 391 το παρουσιαζουν καποια στιγμη και θα το κανει και με φυσιγγια 32 και 34 και 36 γρσμ. και με οτι βαλει μεσα. μπορει να μην το κανει φετος και να το κανει του χρονου. μπορει να το κανει τωρα μια φορα και μετα απο 2 μηνες 3-4 συνεχομενες αλλα αφου το ξεκινησε θα το κανει σιγουρα. ενας τροπος υπαρχει να φτιαχτει και να μην το ξανακανει ποτε. πανουτσο τα μεταλλααααα

Last edited:
Το πρώτο πώς να το κάνει, αφού το βάζουμε manual μέσα στην θαλαμη .yel..
Επανατατικό αλλάχτηκε και το κάνει και με πιο σκληρό και με το μαμά (πιο μαλακό ).
Η 391 δεν έχει "λαμάκι" στην αποθήκη ή για να το πω καλύτερα, έχει λαμάκι που είναι ενιαίο με το κουμπί, δεν μεταδίδεται η κίνηση.
Ο ανορθωτής ποιος είναι; :cool:

Εγώ πάντως αυτό που βλέπω με το μάτι είναι μια φθορά στα πλαϊνά της γλώσσας, αυτούς τους οδηγούς που έχει στα πλάγια, δεξιά και αριστερά, τα ημικύκλια. Φαίνεται και στην φώτο. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι ικανή μια τόσο μικρή φθορά να προκαλέσει κάτι τέτοιο.

Θα ζητήσω την γνώμη σας, φίλοι μου και θα μου ήταν πολύ χρήσιμη η εμπειρία σας από τυχόν παρόμοιο περιστατικό του παρελθόντος.
Την ίδια περίπτωση αντιμετωπίσα κ εγώ αλλα θεωρώ οτι ηταν απο το σκληρότερο ελατήριο επαναταξης που του έβαλα. Μετα την διόρθωση αυτού δεν μου το εχει κανει. Η αλλη περίπτωση κ ποιο σίγουρη ειναι η αλλαγή γλώσσας
Ενώ η περσινή κυνηγητική χρονιά τελείωσε απροβλημάτιστα, η έναρξη της 9ης χρονιάς της, ήρθε με την εμφάνιση μιας δυσλειτουργιας. Η αγαπημένη μου 391, παρουσιάζει μια συγκεκριμένη εμπλοκή σε φυσίγγια 28 γραμμαρίων. Δοκιμάστηκαν φυσίγγια 4 διαφορετικών κατασκευαστών με το ίδιο σύμπτωμα, οπότε αποκλείουμε εξ αρχής την περίπτωση προβληματικού φυσιγγίου. Στα λιγοστά κυνηγητικά φυσίγγια 32γρ που μπόρεσα να ρίξω φέτος μέχρι τώρα, δεν μου το έχει παρουσιάσει, αλλά δεν είναι αξιόλογος ο αριθμός για να μπορέσω να βγάλω συμπέρασμα.
Η χρήση του όπλου από τον πρώτο μήνα που αγοράστηκε, Αύγουστος 2009, είναι παραπάνω από εξουθενωτική και ακραία. Ειδικά τα πρώτα πέντε χρόνια που δεν είχα το ποζε, μόλις τελειωναν οι κυνηγητικές περίοδοι, ξεκίναγε η χρήση στο σκοπευτήριο, μέχρι να ξαναρχίσει η επόμενη κυνηγητικη περίοδος. Όσο πέρναγαν τα χρόνια και η λειτουργία της ήταν απροβληματιστη, τόσο πλήθαιναν οι σκέψεις ότι κάποια στιγμή είναι πολύ πιθανόν, όλη αυτή η χρήση, να βγάλει κάποιο πρόβλημα και τελικά μάλλον έφτασε η ώρα να το αντιμετωπίσω.
Η εμπλοκή που παρουσιάζει είναι ότι ενώ ανοίγει το κλείστρο κανονικά και πετάει έξω τον άδειο κάλυκα, το φυσιγγι που έρχεται από την αποθήκη, δεν οδηγείται ευθεία στην είσοδο της θαλάμης, με αποτέλεσμα κλείνοντας το κλείστρο να το μαγκώνει στραβά, στην δεξιά μεριά της πατούρας της θαλάμης. Η δεξιά λοιπόν μεριά του φυσιγγιου, βρίσκει στην δεξιά μεριά της αρχής της θαλάμης, με αποτέσμα το φυσιγγι να δείχνει λοξά δεξιά και το κλείστρο να μένει ανοιχτό.
Έχω μιλήσει με κάποιους φίλους για το θέμα αυτό και μου έχουν κάνει μια πρόταση, δεν θα ήθελα όμως να προκαταβάλω τις απαντήσεις σας, οπότε δεν θα αναφέρω κάτι και σας αφήνω να πείτε την γνώμη σας :).
Βάζω και φώτος με την εικόνα της εμπλοκής.

Το πιθανότερο ειναι η γλωσσα

Status
Not open for further replies.
Back