Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
να τρυπάει πολύ,
9314543-orig.jpg

Εδώ σε εχω, και πλαστικό και τρυπάει.
.terror.

Καποιος φιλος απο το φορουμ μου ειχε ζητησει να του στειλω φωτο τον κωνο της α390 απ οτι θυμαμαι. Δυστυχως δε μπορω να θυμηθω ποιος ειναι.ας μου στειλει τι ακριβως ηθελε να στειλω φωτο

Καποιος φιλος απο το φορουμ μου ειχε ζητησει να του στειλω φωτο τον κωνο της α390 απ οτι θυμαμαι. Δυστυχως δε μπορω να θυμηθω ποιος ειναι.ας μου στειλει τι ακριβως ηθελε να στειλω φωτο
Μια φώτο, από το εσωτερικό της κάννης στραμμένη σε φως, όσο το δυνατόν πιο λοξά.....:)

Ειναι δυσκολο αυτο!
Απαιτει δουλειά!
Απ' ότι έχω ακούσει η αλλαγή ρίγας είναι και επικίνδυνη διαδικασία με μεγάλη πιθανότητα σε κάποια μελλοντική τουφεκιά να ξεκολλήσει. Ίσως να μην ισχύει βέβαια.

Το μονο που με προβληματίζει ειναι ότι το στομιο δεν είναι απολυτα στρογγυλό. Το πρόσεξα σημερα. Για αυτο τα τσοκ μπαινουν λιγο ζόρικα μεσα για να βιδώσουν.
Σημερα η καννη μετρήθηκε για την ευθυτητα της και η αποκλιση της ειναι 1 εκατοστό του εκατοστου.
Τι λετε;

Το μονο που με προβληματίζει ειναι ότι το στομιο δεν είναι απολυτα στρογγυλό. Το πρόσεξα σημερα. Για αυτο τα τσοκ μπαινουν λιγο ζόρικα μεσα για να βιδώσουν.
Σημερα η καννη μετρήθηκε για την ευθυτητα της και η αποκλιση της ειναι 1 εκατοστό του εκατοστου.
Τι λετε;
Δηλαδή σε ιδανικές συνθήκες στα 50 μέτρα πόση απόκλιση θα έχεις από το κέντρο?

Δηλαδή σε ιδανικές συνθήκες στα 50 μέτρα πόση απόκλιση θα έχεις από το κέντρο?
Στα 50 μέτρα δε ξερω αλλα στα 10 μετρα αυτος που το μετρησε μου ειπε οσο η εσωτερικη διαμετρος της βελονας μια σύριγγας

Στα 50 μέτρα δε ξερω αλλα στα 10 μετρα αυτος που το μετρησε μου ειπε οσο η εσωτερικη διαμετρος της βελονας μια σύριγγας
ρε συ κρατα τ οπλο. δεν λεγεται αυτο
εκτος αν γθα ψυχολογικους λογους θελεις να αισθανεσαι καλα

Status
Not open for further replies.
Back