Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τετοια χαλια ουτε ο Ρώσος ρεεε...yelling.
Περα απο την πλακα..
Τολη λες οτι εχεις ενα οπλο με πολυ ωραια τουφεκια κ σε κυνηγι κ σε χαρτι,ακομα κ στα μονοβολα η ακριβεια του ειναι πολυ καλη,σου κάθεται πολυ καλα..
Μην το ψηλαφιζεις αλλο..Παρτο κ κυνηγησε το..
Το μονο που πρεπει να σε απασχολει ειναι οτι το οπλο ειναι ολοκαίνουριο κ δεν νοείται κατι τετοιο..
Για αυτο τον λογο πρέπει να πας στο καταστημα που το πηρες να δεις τι μπορει να κανεις..
Αν δεν σε ενοχλει στο "ματι" αστο ετσι οπως ειναι κ μην το φοβάσαι..

Τολη,μην κολλας!!
Η ριγα απο την 302,ηταν στραβοκολλημενη!
Εμφανώς!
Η καννη ειναι ευθεια,τσεκαρισμενη!
Οι τουφεκιές πανε εκει που σημαδευω,αν ριξω σημαδευτα...
Ομοιως,πανε εκει που κοιτάζω,με σωστο κοντακι!
Δεν εχεις λόγο να μπεις σε ψυχοφθορες διαδικασιες!!;)

Στα 50 μέτρα δε ξερω αλλα στα 10 μετρα αυτος που το μετρησε μου ειπε οσο η εσωτερικη διαμετρος της βελονας μια σύριγγας
Στα 10 μέτρα έχεις απόκλιση ένα εκατοστό του εκατοστού. Παίρνεις την εφαπτομένη και βρίσκεις ότι η γωνία είναι 0,00000017 μοίρες. Άρα στα 50 μέτρα η απόκλιση σου είναι η εφαπτομένη των 0,00000017 μοιρών επί 50 δηλαδή 8.5 εκατοστά του εκατοστού. Ουσιαστικά μηδέν. Ήθελα να ήξερα πώς μέτρησε ο οπλουργός την απόκλιση στα 10 μέτρα...

Αυτο που το στομιο δεν ειναι απολυτα στρογγυλο το εχει προσεξει αλλος;
Τολη αυτο με το στομιο που λες το εχει και η beretta es100 του πεθερου μου αλλα δεν εχει κανενα προβλημα 10 χρονια που την εχει,μια χαρα τουφεκαει...

Στα 10 μέτρα έχεις απόκλιση ένα εκατοστό του εκατοστού. Παίρνεις την εφαπτομένη και βρίσκεις ότι η γωνία είναι 0,00000017 μοίρες. Άρα στα 50 μέτρα η απόκλιση σου είναι η εφαπτομένη των 0,00000017 μοιρών επί 50 δηλαδή 8.5 εκατοστά του εκατοστού. Ουσιαστικά μηδέν. Ήθελα να ήξερα πώς μέτρησε ο οπλουργός την απόκλιση στα 10 μέτρα...
Με leiser εγινε η μέτρηση Βασίλη.
8.5 εκατοστα στα 5 μετρα δεν ειναι τιποτα :)

Επειδή από την φωτο δεν μπορώ να καταλάβω, είσαι σίγουρος ότι Το στόμιο δεν είναι στρογγυλό? Μήπως δεν είναι το τσοκ στρογγυλό και για αυτό ζορίζεται να βιδωσει?
Δεν ειναι θεμα τσοκ γιατι συμπεριφερεται ετσι και με τα 5 οταν τα βιδωνω-ξεβιδωνω.

Τολη αυτο με το στομιο που λες το εχει και η beretta es100 του πεθερου μου αλλα δεν εχει κανενα προβλημα 10 χρονια που την εχει,μια χαρα τουφεκαει...
Χρήστο θα παω να ρίξω μερικα μολυβια αυριο να νου φύγει απο το μυαλο η ιδεα

Καλησπερα φιλοι. Σημερα επαθα μια καλη ζημια. Βγαζοντας το οπλο απο την θηκη μου εσπασε το σκοπευτικο με αποτελεσμα το μισο να μεινει μεσα στη ριγα. Υπαρχει τροπος να αφαιρεθει η θα χρειαστει να ανοιξει νεα τρυπα?

Καλησπερα φιλοι. Σημερα επαθα μια καλη ζημια. Βγαζοντας το οπλο απο την θηκη μου εσπασε το σκοπευτικο με αποτελεσμα το μισο να μεινει μεσα στη ριγα. Υπαρχει τροπος να αφαιρεθει η θα χρειαστει να ανοιξει νεα τρυπα?
βγαίνει με μικρότερης διαμέτρου τρυπανάκι αλλά θέλει καλό χέρι και κάποιος να το έχει ξανακάνει ήτοι οπλουργός ;)

Status
Not open for further replies.
Back