Στα 10 μέτρα έχεις απόκλιση ένα εκατοστό του εκατοστού. Παίρνεις την εφαπτομένη και βρίσκεις ότι η γωνία είναι 0,00000017 μοίρες. Άρα στα 50 μέτρα η απόκλιση σου είναι η εφαπτομένη των 0,00000017 μοιρών επί 50 δηλαδή 8.5 εκατοστά του εκατοστού. Ουσιαστικά μηδέν. Ήθελα να ήξερα πώς μέτρησε ο οπλουργός την απόκλιση στα 10 μέτρα...Στα 50 μέτρα δε ξερω αλλα στα 10 μετρα αυτος που το μετρησε μου ειπε οσο η εσωτερικη διαμετρος της βελονας μια σύριγγας
Τολη αυτο με το στομιο που λες το εχει και η beretta es100 του πεθερου μου αλλα δεν εχει κανενα προβλημα 10 χρονια που την εχει,μια χαρα τουφεκαει...Αυτο που το στομιο δεν ειναι απολυτα στρογγυλο το εχει προσεξει αλλος;
Με leiser εγινε η μέτρηση Βασίλη.Στα 10 μέτρα έχεις απόκλιση ένα εκατοστό του εκατοστού. Παίρνεις την εφαπτομένη και βρίσκεις ότι η γωνία είναι 0,00000017 μοίρες. Άρα στα 50 μέτρα η απόκλιση σου είναι η εφαπτομένη των 0,00000017 μοιρών επί 50 δηλαδή 8.5 εκατοστά του εκατοστού. Ουσιαστικά μηδέν. Ήθελα να ήξερα πώς μέτρησε ο οπλουργός την απόκλιση στα 10 μέτρα...
Δεν ειναι θεμα τσοκ γιατι συμπεριφερεται ετσι και με τα 5 οταν τα βιδωνω-ξεβιδωνω.Επειδή από την φωτο δεν μπορώ να καταλάβω, είσαι σίγουρος ότι Το στόμιο δεν είναι στρογγυλό? Μήπως δεν είναι το τσοκ στρογγυλό και για αυτό ζορίζεται να βιδωσει?
Χρήστο θα παω να ρίξω μερικα μολυβια αυριο να νου φύγει απο το μυαλο η ιδεαΤολη αυτο με το στομιο που λες το εχει και η beretta es100 του πεθερου μου αλλα δεν εχει κανενα προβλημα 10 χρονια που την εχει,μια χαρα τουφεκαει...
Με leiser εγινε η μέτρηση Βασίλη.
8.5 εκατοστα στα 5 μετρα δεν ειναι τιποτα
Ας ειναι.. Θα βαζω λιιιιγο παραπανω προσκοπευση8.5 εκατοστά του εκατοστού στα 50 μέτρα...
Ας ειναι.. Θα βαζω λιιιιγο παραπανω προσκοπευση
βγαίνει με μικρότερης διαμέτρου τρυπανάκι αλλά θέλει καλό χέρι και κάποιος να το έχει ξανακάνει ήτοι οπλουργόςΚαλησπερα φιλοι. Σημερα επαθα μια καλη ζημια. Βγαζοντας το οπλο απο την θηκη μου εσπασε το σκοπευτικο με αποτελεσμα το μισο να μεινει μεσα στη ριγα. Υπαρχει τροπος να αφαιρεθει η θα χρειαστει να ανοιξει νεα τρυπα?
Αλλιως πιστευω θα χρειαστει να γινει νεα τρυπα ετσι δεν ειναι?βγαίνει με μικρότερης διαμέτρου τρυπανάκι αλλά θέλει καλό χέρι και κάποιος να το έχει ξανακάνει ήτοι οπλουργός
όχι βρε Μάριε μην τρελλαίνεσαι υπάρχουν και τα αυτοκόλληταΑλλιως πιστευω θα χρειαστει να γινει νεα τρυπα ετσι δεν ειναι?
Αυτα φοβαμαι...όχι βρε Μάριε μην τρελλαίνεσαι υπάρχουν και τα αυτοκόλλητα
Μάριε βγαίνει όπως σου είπε ο Μάκης αλλα θέλει άνθρωπο που ξέρει.Αλλιως πιστευω θα χρειαστει να γινει νεα τρυπα ετσι δεν ειναι?