Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραία δουλειά ο κος Γιάννης και ωραία λαβή
Όλη η αισθηση ειναι δυνατή..η λαβή ...αστο...
Με τα αγιο Βασιλιάτικα εργοστασιακά κοντάκια...κυρίως σε Benelli κ Winchester...
Εχω προτέρα εμπειρία σε custom κοντάκι από τον Γιάννη ο οποίος μου "Μεταμόρφωσε" την Rafaello..

Παραλαβή χθές της 303 με το νέο custom κοντάκι.
Εξαιρετικές πρωτες εντυπώσεις και αίσθηση.
Πολύ σημαντική η επιμονή και υπομονή του μάστορα αλλα και ο επαγγελματισμός συν τω μεράκι να μου επιτραπεί να αναφέρω.
Το λέω γιατί μεταξύ αλλων το όπλο δοκιμάστηκε παρουσία του στον πίνακα προκειμένου να τελοιοποιηθεί κατα το δυνατόν κ να προσαρμοστεί στα ..χούγια μου.
Επειδή ο ιδιος είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος θα πω εγώ ενα μεγαλο μπραβο κ ευχαριστώ στον Γιάννη.
Καλορίζικο και καλά καπνισματα. Συγχαρητηρια και στο (Μαρτσέλο) Μαστρογιάννη.
ha haaa

Παιδια μια ερωτηση,κοιτουσα στο youtube ενα βιντεο με τη beretta a400 unico και ο παρουσιαστης ειπε οτι ο κυλινδρος που περιβαλλει το επανατατικο ελατηριο και ακουμπανε οι ραγες,ειναι κατι σα πλαστικος.....ειναι δυνατον...δεν ειναι ατσαλινος?????

Παιδια μια ερωτηση,κοιτουσα στο youtube ενα βιντεο με τη beretta a400 unico και ο παρουσιαστης ειπε οτι ο κυλινδρος που περιβαλλει το επανατατικο ελατηριο και ακουμπανε οι ραγες,ειναι κατι σα πλαστικος.....ειναι δυνατον...δεν ειναι ατσαλινος?????
Όντως πλαστικός είναι, αλλα πιστεύω κάποιο μορφή πλαστικού καλής ποιότητας. Μην σε παραξενεύει γιατί και το έμβολο που σπρώχνει το κλειστρο στις Browning και Winchester από πλαστικό είναι και αυτό αλλά αν κρίνω το πόσα χρόνια το χρησιμοποιούν οι εταιρείες σημαίνει θα είναι αξιόπιστο.

Όντως πλαστικός είναι, αλλα πιστεύω κάποιο μορφή πλαστικού καλής ποιότητας. Μην σε παραξενεύει γιατί και το έμβολο που σπρώχνει το κλειστρο στις Browning και Winchester από πλαστικό είναι και αυτό αλλά αν κρίνω το πόσα χρόνια το χρησιμοποιούν οι εταιρείες σημαίνει θα είναι αξιόπιστο.
Εαν ειναι οντως πλαστικο,τουλαχιστον γι μενα ειναι απαραδεχτο,μεγαλη πτωση υλικου... οσο ποιοτικο κι αν ειναι πλαστικο ειναι,και να σκεφτεις οτι η fabarm που θεωρειται κατωτερη σαν ονομα εχει σιδερενιο και μαλιστα νικελ.Απογοητευτηκα.....κι η browning τα ιδια??.....

Last edited:
Εαν ειναι οντως πλαστικο,τουλαχιστον γι μενα ειναι απαραδεχτο,μεγαλη πτωση υλικου... οσο ποιοτικο κι αν ειναι πλαστικο ειναι,και να σκεφτεις οτι η fabarm που θεωρειται κατωτερη σαν ονομα εχει σιδερενιο και μαλιστα νικελ.Απογοητευτηκα.....κι η browning τα ιδια??.....
Λεωνίδα η διαφορά μεταξύ των δύο εταιρειών στο συγκεκριμένο εξάρτημα είναι ότι η Browning το χρησιμοποιεί χρόνια ενώ η Beretta το προτωέβαλε στην Α400. Για την Beretta μπορείς να το πεις ως πτώση υλικού. Επίσης το πιστονι αερίων στις Browning είναι από αλουμίνιο. Δεν μπορεί αν είχαν προβλήματα σε βάθος χρονου θα το είχαν αλλάξει πιστεύω .

. Αν χαλάσει, αλλάζει,
Ναι,αλλα εαν ειναι σιδερενιο δε προκειται να χαλασει...βεβαια απ την αλλη,αμα δε χαλάει τιποτε στο οπλο, πως θα κονομησει η εταιρεια απο κανενα ανταλλακτικο...χώρια που θα ζητανε τη μανα τους και το πατερα τους....παντως στο benelli ακομη κι σκανδαλοθηκη,ή σιδερενια ή αλουμινενια ειναι...παντως οχι πλαστικο.Τωρα για τη τουφεκια ενταξει....ποσο καλυτερη μπορει να ναι....λειοκανα ειναι και τα δυο,τιποτε τρελλες διαφορες δε θα ναι...αν ειναι...

Last edited:
Δεν χρειάζεται μεταλικο λόγω βαρους. Καποιοι το αφαιρουν τελείως λόγω ποιότητας να υποθέσω? Μπα

Λοιπον παιδια,επειδη με σταβωσε πολυ αυτο με το πλαστικο σωληνα,ειδα και καποια αλλα βιντεακια στο youtube.Τελικα οι ραγες δεν πατανε πανω στο πλαστικο σωληνα οπως εσφαλμενα μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση αλλα σε μεταλλικο που βρισκεται μεσα απο τον πλαστικο...αρα δεν τιθεται θεμα για κλειστρο, ραγες κ.λ.π.Τωρα ο εξωτερικος πλαστικος σωληνας και να χαλασει,απ οτι καταλαβα,δε τρεχει και κατι.Εαν κανω καποιο λαθος διορθωστε με.:)

Λοιπον παιδια,επειδη με σταβωσε πολυ αυτο με το πλαστικο σωληνα,ειδα και καποια αλλα βιντεακια στο youtube.Τελικα οι ραγες δεν πατανε πανω στο πλαστικο σωληνα οπως εσφαλμενα μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση αλλα σε μεταλλικο που βρισκεται μεσα απο τον πλαστικο...αρα δεν τιθεται θεμα για κλειστρο, ραγες κ.λ.π.Τωρα ο εξωτερικος πλαστικος σωληνας και να χαλασει,απ οτι καταλαβα,δε τρεχει και κατι.Εαν κανω καποιο λαθος διορθωστε με.:)
Πολυ σωστά. Το μονο που κανει ειναι να κραταει το ελατηριο στην θεση του για ποιο ευκολη συναρμολογηση και αποσυναρμολογηση

Ναι,αλλα εαν ειναι σιδερενιο δε προκειται να χαλασει...βεβαια απ την αλλη,αμα δε χαλάει τιποτε στο οπλο, πως θα κονομησει η εταιρεια απο κανενα ανταλλακτικο...

Τα παντα χαλανε καποια στιγμη..Αλλα το θεμα ειναι να χαλανε στην ωρα τους..
Αν ενα οπλο εχει "ριξει τις τουφεκιες του" ειναι φυσιολογικο κ το ανταλλακτικο που θα του βάλουμε ξερουμε οτι θα κρατησει αλλο τοσο.
Αν μας το κανει σε συντομο χρονικο διαστημα τοτε καθε τρεις κ λιγο θα θελουμε το ιδιο ανταλλακτικο.
Αναφέρομαι σε ολα τα οπλα..

Η ουσία είναι τα όπλα να βγάζουν ντουφεκιά φαρμάκι και να τρυπάει πολύ, πλαστικά, μεταλλικά, δεν έχει καμία σημασία. Αν χαλάσει, αλλάζει, μαζί μας δεν θα τα πάρουμε :).
Ναι κ το σίγουρο ειναι οτι θα πεθάνουμε πρώτοι!

Ακριβώς, δεν τίθεται θέμα αντοχής είναι όπλο φτιαγμένο για σκληρή χρήση ακόμα και το σύστημα αερίων ικανό να λειτουργεί απροβλημάτιστα και μετά από πολλές τουφεκιές και πολύ βρώμα.

Status
Not open for further replies.
Back