Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
κ ποιος θα ήταν ο λόγος να γίνει αυτί η κίνηση?λογικά για να πας σε ένα όπλο light κάνεις πολύωρο περπατιτο πχ πέρδικα?άρα το παρών όπλο είναι κουραστικό?
Οντως επειδη εχω καποιο προβλημα υγειας στα χερια με αποτελεσμα στο περπατητο για μπεκατσα να εχω θεμα, γι αυτο κοιταω για πιο ελαφρυ....σε βαρος 3200 ειναι....το benelli τελικα δε νομιζω να το δωσω...τι να δωσω ειναι πανεμορφο....θα δουμε αργοτερα σε αλλη φαση,μπορει να παρω και το beretta...ετσι κι αλλιως εχω μονο ενα οπλο.....θα δουμε.....Για τη light μιλαω,οχι τη lite ή ultralite.

Οντως επειδη εχω καποιο προβλημα υγειας στα χερια με αποτελεσμα στο περπατητο για μπεκατσα να εχω θεμα, γι αυτο κοιταω για πιο ελαφρυ....σε βαρος 3200 ειναι....το benelli τελικα δε νομιζω να το δωσω...τι να δωσω ειναι πανεμορφο....θα δουμε αργοτερα σε αλλη φαση,μπορει να παρω και το beretta...ετσι κι αλλιως εχω μονο ενα οπλο.....θα δουμε.....Για τη light μιλαω,οχι τη lite ή ultralite.
πανω απ ολα ειναι υγεια κ μετα ολα τα υπολοιπα,παντος λυσεις υπαρχουν αν δεν θες να δωσεις το οπλο σου μπορεις να βρεις καποιο μεταχηρισμενο μπεκατσοντουφεκο κ κ

Σε ποιοτητα κι αξιοπιστια δεν συγκρινεται η benelli με την beretta.
Mην αλλαξεις την μπενελι σε καμια περιπτωση και συγκεκριμενα αυτο το οπλο με την ψευτικη
μπερετα γιατι σιγουρα θα το μετανιωσεις και δυσκολα μετα ξανα αγοραζονται τετοια οπλα.
Σου μιλαω εκ πειρας.

Μια μέρα πριν ανοίξει ο λαγός αποφάσισα να καθαρίσω την 302 του πατέρα μου. Το τι καρβουνιλα είχε δεν μπορώ να το περιγράψω. Τελικά μάλλον μύθος είναι ότι τα αερίων δεν ρίχνουν ακαθάριστα. Χάλασα 4 φανέλες και τα χέρια μου ήταν τόσο μαύρα που δεν μπορούσα να πιάσω κινητό να την φωτογραφίσω. Το όπλο καθάρισε όλο εκτός από το πιστονι εσωτερικά. Δεν είχα και κάποιο δραστικό υλικό μαζί μου. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι ο Σύνδεσμος που κινεί το κλειστρο έχει κάποια μπόσικα. Στο σημείο που ενώνεται το κυλινδρικο κομμάτι με το μακρόστενο μέταλλο που πιάνει πάνω στο κλειστρο. Υπάρχει θέμα? Ή να το αφήσω ως έχει?

Μια μέρα πριν ανοίξει ο λαγός αποφάσισα να καθαρίσω την 302 του πατέρα μου. Το τι καρβουνιλα είχε δεν μπορώ να το περιγράψω. Τελικά μάλλον μύθος είναι ότι τα αερίων δεν ρίχνουν ακαθάριστα. Χάλασα 4 φανέλες και τα χέρια μου ήταν τόσο μαύρα που δεν μπορούσα να πιάσω κινητό να την φωτογραφίσω. Το όπλο καθάρισε όλο εκτός από το πιστονι εσωτερικά. Δεν είχα και κάποιο δραστικό υλικό μαζί μου. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι ο Σύνδεσμος που κινεί το κλειστρο έχει κάποια μπόσικα. Στο σημείο που ενώνεται το κυλινδρικο κομμάτι με το μακρόστενο μέταλλο που πιάνει πάνω στο κλειστρο. Υπάρχει θέμα? Ή να το αφήσω ως έχει?
Σταματη,Αυτα τα κομματια ειναι πριτσινωμενα και κολλημενα μεταξυ τους.Στη θεση σου,θα το εφτιαχνα.
Υπαρχει περιπτωση να μην δουλεψει ευθυγραμμα το στελεχος και σε μια ζορικη γομωση να πάθει ζημιά!
Οσο δουλευει ετσι,θα επιδεινώνεται!
Οσον αφορα το καθαρισμα και την απροσκοπτη λειτουργια.....:)
Αυτη η σειρά(300), μονο ευχαριστα μπορει να μας εκπλήξει!
Εχω δει ακαθαριστο πιστονι σε τετοιο βαθμο που σχεδον,δεν φαινονταν οι περιφερειακες αναγλυφες γραμμες του!
Παρά την τραγικη κατασταση του, το οπλο δουλευε υποδειγματικα!
Προσοχη,να καθαρίζονται οι οπες αεριων στην καννη!!!!
Αν φραξουν,μην εχουμε απαιτησεις!;)

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Καμια φορα αυτη η καρβουνιλα στο μπιστονι ειναι και καλύτερη ωστε να μην διαφεύγουν τα αερια. Κατι αντίστοιχο γινεται κ με τις βαλβιδες των κινιτηρων κ οταν ριχνουμε καθαριστικα προιοντα στο λάδι η στο καύσιμο αρχίζουν να καίνε λαδια ειδικά σε παλαιού τύπου. Τελος πάντων, λεπτομέρειες. Ενα οπλο αεριων μπορει να δουλεψει και ακαθαριστο ολη την σεζόν! Το θεμα ειναι τι γινεται με πυριτιδες που βγαζουν καρβουνιλα και κλείνουν τις οπές των αερίων. Αυτες θελουν ελεγχο ανα τακτά χρονικά διαστήματα

Σταματη,Αυτα τα κομματια ειναι πριτσινωμενα και κολλημενα μεταξυ τους.Στη θεση σου,θα το εφτιαχνα.
Υπαρχει περιπτωση να μην δουλεψει ευθυγραμμα το στελεχος και σε μια ζορικη γομωση να πάθει ζημιά!
Οσο δουλευει ετσι,θα επιδεινώνεται!
Οσον αφορα το καθαρισμα και την απροσκοπτη λειτουργια.....:)
Αυτη η σειρά(300), μονο ευχαριστα μπορει να μας εκπλήξει!
Εχω δει ακαθαριστο πιστονι σε τετοιο βαθμο που σχεδον,δεν φαινονταν οι περιφερειακες αναγλυφες γραμμες του!
Παρά την τραγικη κατασταση του, το οπλο δουλευε υποδειγματικα!
Προσοχη,να καθαρίζονται οι οπες αεριων στην καννη!!!!
Αν φραξουν,μην εχουμε απαιτησεις!;)
Η 301 οταν μου κανει εμπλοκη ειναι μονο απο αδυναμια αποριψης του κάλυκα λογω βουλωμένων οπών. Θεωρω ενας λογος της απροβληματιστης λειτουργίας αυτης της σειράς ειναι η μικροτερη κλιμακα γραμμαριων (ποιο απλο συστημα) που δουλεύει σε σχεση με τα καινούργια (24γρ-65γρ)

Last edited:
ερώτηση

τα τσοκ της 302 είναι ενα νουμερό πιο ανοιχτά απ'ότι λένε ; το 3* δουλεύει σαν 4* και πάει λέγοντας ; έχουμε σύγκριση για το αν η 3* σταθερή ας πούμε βγάζει καλύτερη τουφεκιά από την κάννη με μαμα 3* τσοκ ;

δοκιμές με 302 ευκαιρες να μη ψάχνω 127 σελίδες ;

Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις....με βοηθησατε να ξεκαθαρισω καποια πράγματα στο κεφαλι μου....αααν παρω το beretta θα ναι σα δευτερο οπλο....η benelli (τουλαχιστον για μια τριετια,μπορει και παραπανω) μενει...εκτος απροοπτου...εξαλλου εξι χρονια που την εχω, δεν εχω παραπονο,ουτε μια εμπλοκη ουτε κατι αλλο....ευχαριστω και πάλι παιδια.

Last edited:
ερώτηση

τα τσοκ της 302 είναι ενα νουμερό πιο ανοιχτά απ'ότι λένε ; το 3* δουλεύει σαν 4* και πάει λέγοντας ; έχουμε σύγκριση για το αν η 3* σταθερή ας πούμε βγάζει καλύτερη τουφεκιά από την κάννη με μαμα 3* τσοκ ;

Παυλο,η καθε καννη ειναι ξεχωριστη!
Τα εναλλασσόμενα, βγαίνουν με βαση καποιον αυλο.
Πχ 18.3...
Αν τα βαλουμε σε μια καννη ,που τα δεχεται,
ειναι ομως 18.4,θα βγαλει στενοτερη τουφεκια...
Πιθανότατα....:)

Εσωτερικα,χρησιμοποιησε ψιλο ατσαλομαλλο.
Ριξτου πρωτα λιγο WD40,αστο να" δουλεψει" και μετά ατσαλομαλλο.
Μην αφησεις καθολου λαδι!
Εντελως στεγνο!
Εντελώς στεγνό το άφησα. Στο επόμενο καθάρισμα θα βάλω ατσαλομαλο μήπως καθαρίσει εντελώς. Όντως Γιάννη πριτσινωτα είναι και με τον καιρό έχουν χαλαρώσει. Οπότε μάλλον πρέπει να βάλω καινούρια πριτσινια για να ξανασφυξει?
Παύλο του πατέρα μου είναι σταθερό τσοκ 2* Αλλά δεν ξέρω αν βγάζει ποιο Ανοιχτή τουφέκια από 2*

Γεια σας παίδες το 302 δεν μασάει πραγματικά όμως δεν μασάει ακαθάριστο.....ένα θα σας πω είχα δανείσει το 302 στον αδερφό μου στη μετάθεση που είχε Μυτιλήνη.....γτ εγώ λόγω σπουδών και στρατιωτικού δεν μπορούσα να κυνηγήσω....3 χρόνια παρέμεινε το όπλο ακαθάριστο και έριχνε σε σχεδόν καθημερινή βάση ειδικά το χειμώνα στα τσιχλοκοτσυφα κατά μέσο όρο πάνω από 50 φυσίγγια....βέβαια ο αδελφός μου δεν μου είπε ποτε κουβέντα το έμαθα από τον φίλο του που τον ρώτησα κρυφά!!!!!!
Είναι απλά απίστευτο όπλο....και η διαφορά είναι στη κάννη στα μέταλλα της

Το όπλο έχει πάει στον Γιώργο τον ψιλακη που έχει γίνει η σχετική φροντίδα στα ξύλα του.....παραμένει μαχιμο....αλλά σαν δεύτερο πλέον γτ λειτουργώ το 391 τωρα
IMG_04022015_162959.jpg

στον Ψυλλάκη μόνο τα ξύλα περιποιήθηκες ή και την κάννη ;
στον Ψυλλάκη μόνο τα ξύλα περιποιήθηκες ή και την κάννη ;
Τα ξύλα μόνο Παύλο....μου είπε ο Γιώργος ότι είναι εντάξει η κάννη και δεν χρειάζεται κάτι.....για την ώρα....

Το θεμα ειναι τι γινεται με πυριτιδες που βγαζουν καρβουνιλα και κλείνουν τις οπές των αερίων.
Πολύ σωστός .well done.
Πρώτη φορά φέτος είδα να κλείνουν οι οπές από τέτοιο φυσιγγι. Ούτε με μαύρη μπαρούτι να εριχνα.

ερώτηση

Τα τσοκ της 302 αν μιλάς για τα drop in τα γνήσια μετράνε ακριβως αυτο που λενε.ναι κάνη στάνταρ 3 αστρα της 302 είναι καλύτερη απο κάνη με εναλασομενα τσοκ.έχω συγκρίνει τη δικιά μου τη φουλ μ αυτή με τα τσοκακια.στις δοκιμές δεν μπορω να σε βοηθησω.έχω 18,4 αυλο

Status
Not open for further replies.
Back