Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από τα δύο τσοκ λιγότερα πόση οικονομία θα κάνει δηλαδή?
Το οικονομία το γράψα ετσι. Μαρεσε που σου έδινε όλες τις επιλογές τα after market τα αγοράζουμε έτσι κι αλλιώς λόγο marketing, περιεργειας, βλητικη βελτίωση πέστε το όπως να ναι, καλό όμως είναι να υπάρχουν τα εργοστασιακα να κάνουμε συγκρισεις.

Κωνσταντινε ολα ιδια ειναι,το μονο που μπορει να κανει επιπλεων ειναι να βελτιωση την ατρακτο,αν δεν εχεις μακρυκωννο,η αμα δεν γεμιζεις.
Δηλαδή Σαράντο, παρά να αρχίσεις τις μετατροπές στο όπλο σου που μπορεί να μην σου ''βγούν'' κιόλας, με τα ίδια λεφτά αγοράζεις εξοπλισμό και υλικά, ξεκινάς την ιδιογόμωση και προσαμρμόζεις τα φυσίγγια στις ιδιαιτερότητες του όπλου σου και όχι το αντιθετό, μου ακούγεται πολύ λογικότερο.well done.

ξενέρωμα σίγουρα
3"
μέσα από τα features στο λίνκ κλικάρισε το + στο κλείστρο πρόσεξε ότι η βάση είναι πιο κοντή και το κλείστρο δεν έχει τόσο μεγάλο κενό όπως σε όλη την προηγούμενη σειρά a400
εμένα αυτό μου λέει ότι η beretta διορθώνει το ντιιιιν που ήταν ενοχλητικό σε πολλούς
σε αμερικάνικο site που είχε και την xtrema α400 πρέπει η βάση να είναι και πιο χαμηλή χωρίς να είμαι σίγουρος
το μπιστόνι είναι μεγάλο ίδιο με της xtrema...αυτό δεν φαίνεται αλλά μου το είπε κολλητός φίλος που την έκλεισε για αγορά
βάρος 3150
αν εξαιρέσω το gun pod μ αρέσει τρελλά
20/8 πρώτα ο θεός θα την τουφεκίσω οπότε τα ξαναλέμε :)
επιστροφή από κυνηγομάγαζο και η πρώτη επαφή με την beretta a400 lite ήταν απογοητευτική
σε ότι αναφέρθηκα σχετικά με βάση και κλείστρο είμαι σε όλα λάθος
είναι όπως γράφτηκε μια a400 xtreme σε 3"
πιστεύω ότι το ντινννν το κάνει και αυτή
σαν εργονομία και πιάσιμο δεν με ενθουσίασε
αν σύνολο φαίνεται το κόψιμο ποιότητας που κάνουν οι Ιταλοί τα τελευταία χρόνια
κρίμα στην φωτό μου άρεσε υπερβολικά αλλά τελικά....δεν....για μένα
θα το πώ άλλη μια φορά
κρατήτε παλιά όπλα
πάντα προσωπικές γνώμες και εκτιμήσεις
τιμή 1370 ευρώ

To μόνο θετικό που μου άρεσε στην beretta ειναι οτι έβγαλε οπλο για αριστεροχειρες(σαν την αφεντιά μου..)Καιρος ηταν νομιζω..Μιλάω για την Α400 left hand..Σιγουρα θα βγάλει κ αλλα μοντέλα αφού έκανε την αρχή..:)

μακη καλησπερα.επειδη την εχει φιλος και τη δουλευει 3 χρονια οντως το ντιν ειναι πολυ εντονο.εριξα 1 πουλα στο σκοπευτηριο και δεν μ ενθουσιασε καθολου.στα χερια του ομως κενταει.εγω προσωπικα δεν θα την αγοραζα.κι εγω ειμαι της αποψης της δικης σου για τα παλια οπλα.περι ορεξεως ομως κολοκυθοπιτα.οταν δε την ελυσα ο σιδηροδρομος του κλειστρου μου θυμισε παλια franchi.και οντως ειναι σαν να πιανεις κουτακι κοκα κολα

μακη καλησπερα.επειδη την εχει φιλος και τη δουλευει 3 χρονια οντως το ντιν ειναι πολυ εντονο.εριξα 1 πουλα στο σκοπευτηριο και δεν μ ενθουσιασε καθολου.στα χερια του ομως κενταει.εγω προσωπικα δεν θα την αγοραζα.κι εγω ειμαι της αποψης της δικης σου για τα παλια οπλα.περι ορεξεως ομως κολοκυθοπιτα.οταν δε την ελυσα ο σιδηροδρομος του κλειστρου μου θυμισε παλια franchi.και οντως ειναι σαν να πιανεις κουτακι κοκα κολα
η κάννη της a400 δεν παίζεται όπως την έχω δεί σε 4 όπλα .congrats.
Μετά την urika 2 κανένα άλλο μοντέλο δεν μου έκανε κλικ.
Λες να φταίει που γερναμε;;;.shake.
κι εμένα μετά την urika 2 τίποτα δεν μ αρέσει
χαχαχαχα μικρομάθαμε και δεν μεγαλοξεχνάμε
.sarcastic.

πας να με φιάξεις βραδιάτικα .sarcastic.
για να σου δωσω να καταλαβεις εφετος το καλοκαιρι ηρθε πωλητης της beretta σε κυνηγομαγαζο φιλου ο οποιος εχει 303 και οταν ρωτησαμε γιατι η beretta δεν φτιαχνει ενα οπλο με τα υλικα που φτιαχνοταν η σειρα 300 η απαντηση ηταν με σημερινες τιμες τα υλικα μονο θα θα κοστιζαν στη beretta 2000 ευρα.να ποια ειναι σημερα η διαφορα στη ποιοτητα κατασκευης

Οσο αφορά τη σύγκριση του νέου πλαγιόκαννου BERETΤA 486, με τα προγενέστερα μοντέλα 626, 470 & 471 που στην ουσία ήταν το ίδιο όπλο, ποια η αποψή σας?
Σίγουρα απο θέμα κομψότητας το νέο υπερέχει, λόγω και της βάσης τύπου round, άλλα η σχεδίαση του μηχανισμού, έχω διαβάσει, δεν έχει την απλότητα και τη στιβαρότητα των προηγούμενων μοντέλων.

Όλες οι εταιρίες έχουν τα δικά τους όπλα "σταθμούς" remington 1100,browning Auto 5,benelli 121 sl80,Winchester super x1,κλπ..
Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το οπλο σημειο αναφοράς της μπερεττα..301-302-303?Νομίζω ότι εκεί μπερδεύονται οι γνώμες..

Όλες οι εταιρίες έχουν τα δικά τους όπλα "σταθμούς" remington 1100,browning Auto 5,benelli 121 sl80,Winchester super x1,κλπ..
Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το οπλο σημειο αναφοράς της μπερεττα..301-302-303?Νομίζω ότι εκεί μπερδεύονται οι γνώμες..
Για μένα η 304 που είναι και η ποιο παρεξηγημένη.

Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το οπλο σημειο αναφοράς της μπερεττα..301-302-303?
Το κάθε καινούργιο μοντέλο διορθωνε ατέλειες των προηγούμενων.
Η 303 για μένα είναι η καλύτερη. Εύκολο όπλο, χωρίς προβλήματα.
Η 302 έβγαλε μοντέλα με φιοριτουρες και έτσι έδωσε την δυνατότητα σε εμπόρους να την πουν μέχρι και συλλεκτικη με ανάλογη αύξηση στην τιμή σε μεταχειρισμένη. Αν ειναι δυνατό να είναι συλλεκτικό ένα όπλο που παράγεται σε εκατοντάδες χιλιάδες κομμάτια.
Η 304 καλύτερη όλων για περπατητο.
Σημείο αναφοράς για μένα είναι η 301 που ξεκίνησε την επιτυχημένη αυτή σειρά.

αλλα θα ηθελα να σας θεσω ενα ερωτημα οσον αφορα την σειρα 400.χωρις ν αμφισβητω την βλητικης αξια αυτη η σειρα σας αρεσει?παντα την προσωπικη σας αποψη

Status
Not open for further replies.
Back