Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ένα καλό σπρέι καθαρισμού μαζί με ατσαλομαλλο κάνουν την καννη όπως ήταν πριν. Τώρα αν πάρεις και μεγενθυντικο φακό να την ελέγξεις, μπορεί να δεις κάποιο μικρό λεκε.
Κανένα όπλο δεν βάζω πάνω απο το κυνήγι.
Πρώτα εγώ και μετά τα σίδερα.

Ένα καλό σπρέι καθαρισμού μαζί με ατσαλομαλλο κάνουν την καννη όπως ήταν πριν. Τώρα αν πάρεις και μεγενθυντικο φακό να την ελέγξεις, μπορεί να δεις κάποιο μικρό λεκε.
Κανένα όπλο δεν βάζω πάνω απο το κυνήγι.
Πρώτα εγώ και μετά τα σίδερα.

Πεστα. Το οπλο το παιρνεις για να το ευχαριστηθεις. Αν ειναι να μιζεριαζω πως επεσε βροχη, επεσε χιονι, νερο και δε ξερω και γω τι, το αφηνω στο σπιτι καλυτερα. Αλλωστε το καθε σημαδακι ειναι και μια αναμνηση κυνηγετικη

Αριστο ωραία μέρα, αν δεν μας την χαλαγανε εκείνη την μέρα, δεν ξέρω και γω τι θα χε γίνει. Στην φώτο δεξιά φαίνεται το μεγαλύτερο και ομορφότερο σφυρικταρι που έχω δει ποτέ, ηταν για βαλσαμωμα.

Σαραντο, το πρωί εκείνης της μέρας το όπλο ηταν γυαλισμενο, αυτό που βλέπεις είναι αποτέλεσμα ενός ημερησιου κυνηγίου.
Μήπως ένα λεπτό φίλμ WD 40 (που θεωρείται ότι εχει υδατοαπωθητικές ιδιότητες) στα εξωτερικά μερη το όπλου, βοηθούσε λίγο την κατάσταση?

Μήπως ένα λεπτό φίλμ WD 40 (που θεωρείται ότι εχει υδατοαπωθητικές ιδιότητες) στα εξωτερικά μερη το όπλου, βοηθούσε λίγο την κατάσταση?
Oχι Σπυρο, το εχω δοκιμασει... Κ μαλιστα ειναι χειροτερα τα πραγματα γιατι κολλαει ακομα πιο εντονα η αλμυρα... Οσο πιο στεγνο ειναι το οπλο τοσο καλυτερα, αλλα οτι κ να κανεις δεν την γλιτωνεις της κοκκινηλα... Ειναι δεδομενη... Το καλο ειναι οτι οσο γρηγορα δημιουργειται, τοσο γρηγορα φευγει με λιγο καθαρισμα στη καλυβα...

Ερωτηση: Αν χρησιμοποιησεις λαδι σε πουδρα; Κανει το ιδιο προβλημα; Το χει δοκιμασει κανεις;

Oχι Σπυρο, το εχω δοκιμασει... Κ μαλιστα ειναι χειροτερα τα πραγματα γιατι κολλαει ακομα πιο εντονα η αλμυρα... Οσο πιο στεγνο ειναι το οπλο τοσο καλυτερα, αλλα οτι κ να κανεις δεν την γλιτωνεις της κοκκινηλα... Ειναι δεδομενη... Το καλο ειναι οτι οσο γρηγορα δημιουργειται, τοσο γρηγορα φευγει με λιγο καθαρισμα στη καλυβα...
Κατάλαβα Άρι, το Δέλτα είναι ''σιδηροφάγο'', τουλάχιστον η φθορά είναι ανατάξιμη.

Έχουν βάλει τσιπάκι που καταγράφει την πορεία σου;;;;.asking..asking.. Εντάξει δεν χρειάζεται τόση τεχνολογία πια. Εμφανισιακά είναι όμορφη αλλά προτιμώ τις Benelli...

• Like
Reactions: DrV
Εν τω μεταξύ αυτή η μαγκιά που έχουν κάνει στο κοντάκι τι είναι; Προφανώς έχει να κάνει με την ανάκρουση αλλά δεν βλέπω να γράφει κάτι...Δεν έχω χρόνο να το ψάξω τώρα.

δύσκολες εποχές Χρήστο :)
Εν τω μεταξύ αυτή η μαγκιά που έχουν κάνει στο κοντάκι τι είναι; Προφανώς έχει να κάνει με την ανάκρουση αλλά δεν βλέπω να γράφει κάτι...Δεν έχω χρόνο να το ψάξω τώρα.
το νεο kick off

Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει στην δικιά μου Urika AL 391 Optima αλλά ό,τι φυσίγγι και αν έχω ρίξει από ελαφριά μέχρι πολύ βαριά, η αίσθηση της τουφεκιάς είναι σαν να ρίχνεις με αεροβόλο. Αν το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα νέα όπλα αερίων της Beretta, δεν βρίσκω το λόγο για kick off και σού' πα μού' πες.... :)

περιμένω και τον Σίλι beretta :)
Τι να περιμένεις φίλε να σου πει ένας άνθρωπος που αρνείται το facebook, ότι του αρέσει ένα όπλο με... gun pod?
Ξενερωμα...
Όσο για τα υπόλοιπα, δεν βλέπω τον λόγο για light. :-)

Τι να περιμένεις φίλε να σου πει ένας άνθρωπος που αρνείται το facebook, ότι του αρέσει ένα όπλο με... gun pod?
Ξενερωμα...
Όσο για τα υπόλοιπα, δεν βλέπω τον λόγο για light. :)
ξενέρωμα σίγουρα
3"
μέσα από τα features στο λίνκ κλικάρισε το + στο κλείστρο πρόσεξε ότι η βάση είναι πιο κοντή και το κλείστρο δεν έχει τόσο μεγάλο κενό όπως σε όλη την προηγούμενη σειρά a400
εμένα αυτό μου λέει ότι η beretta διορθώνει το ντιιιιν που ήταν ενοχλητικό σε πολλούς
σε αμερικάνικο site που είχε και την xtrema α400 πρέπει η βάση να είναι και πιο χαμηλή χωρίς να είμαι σίγουρος
το μπιστόνι είναι μεγάλο ίδιο με της xtrema...αυτό δεν φαίνεται αλλά μου το είπε κολλητός φίλος που την έκλεισε για αγορά
βάρος 3150
αν εξαιρέσω το gun pod μ αρέσει τρελλά
20/8 πρώτα ο θεός θα την τουφεκίσω οπότε τα ξαναλέμε :)

Καλά που τα επισημανες για να τα δω πιο προσεκτικά γιατί από το τηλ δεν μπορώ να δω πολλές λεπτομέρειες. Δεν θυμάμαι αν έχεις γράψει την γνώμη σου αλλά αν σου αρέσει αυτή δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην σου αρέσει και η Α300 extreme wildbore η οποία θα σου πηγαίνει και καλύτερα κατά την γνωμη μου.

Δεν θυμάμαι αν έχεις γράψει την γνώμη σου αλλά αν σου αρέσει αυτή δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην σου αρέσει και η Α300 extreme wildbore η οποία θα σου πηγαίνει και καλύτερα κατά την γνωμη μου.
όχι ρε Γιώργο πολύ φθηνοκατασκευή .no.

Status
Not open for further replies.
Back