Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ελπίζω να σου αλλάξαμε γνώμη Γιώργο..Εκτός και αν σκέφτηκες να πάρεις μια σκάφη να την γεμίσεις λασπόνερα και να βουτάς την μπερεττα..Δοκιμές αλά Σωτηροπουλος φαμπαρμ.smashfrak..smashfrak.

Ελπίζω να σου αλλάξαμε γνώμη Γιώργο..Εκτός και αν σκέφτηκες να πάρεις μια σκάφη να την γεμίσεις λασπόνερα και να βουτάς την μπερεττα..Δοκιμές αλά Σωτηροπουλος φαμπαρμ.smashfrak..smashfrak.

Τι μου θύμισες ρε Τάσο, πόσες φορές είχα δει αυτή την κασέττα ούτε και θυμάμαι!

Δεν μου αλλάξετε γνώμη, από τι βρε παιδιά να ταλαιπωρηθει το όπλο; Από την μουντζουρα; Δεν θα χαλάσει τίποτα από την μουντζουρα. :-)
Αφήστε που θέλω να προσπαθήσω να την χαλάσω, μπας και πάρω την Α400 extreme camo... :-)

Έχω την εντύπωση ομως Γιώργο ότι ότι η μουντζούρα(αν δεν καθαριστεί το όπλο)ειναι υπεύθυνη για μαυριλες που δεν καθαρίζουν,και ίσως οξειδώσεις.Το ίδιο δημιουργεί κ η καμμένη μπαρούτι που παραμένει κολλημένη μέσα στην κάννη αν δεν καθαριστεί έγκαιρα..

Ειναι πανεμορφο καρτεροτουφεκο η π...ανα .eat.
Φιλε ασε τα πειραματα γιατι θα θα καταληξεις να με τραβας βιντεο καμια μερα του Νοεμβρη... .buy buy..sarcastic.
Πεστου τα ρε Αρι!!Εσένα μπορεί να σε ακούσει..Σαν παπιοκυνηγοι που είστε..:)

Δεν μου αλλάξετε γνώμη, από τι βρε παιδιά να ταλαιπωρηθει το όπλο; Από την μουντζουρα; Δεν θα χαλάσει τίποτα από την μουντζουρα. :)
Αφήστε που θέλω να προσπαθήσω να την χαλάσω, μπας και πάρω την Α400 extreme camo... :)
Ισως η κάνη να μήν πάθει τίποτα λόγω χρωμίοσης, αλλά το τμήμα της κάνης που είναι διαμορφωμένα η πατούρα και το σπείρωμα του τσόκ είναι αχρωμίοτα και με τη συσσώρευση των καταλοίπων μαζι με την υγρασία μπορεί να δημιουργήσει οξείδωση και να κολλήσει κανα τσοκάκι, απότι εχω δεί η διαδικασία ξεκολήματος απαιτεί αρκετή δόση βία και τι περισσοτερες φορές η κάνη βγαίνει τραυματισμένη. Δε ξέρω μήπως και το κλειστρο παρουσιάσει οξειδώσεις. Τώρα βέβαια αν αιτία να τη χαλάσεις έιναι για να έχεις αφορμή να πάρεις νέο όπλο, προχώρα στο πείραμα να δούμε και μείς τι θα γίνει:)

Ισως η κάνη να μήν πάθει τίποτα λόγω χρωμίοσης, αλλά το τμήμα της κάνης που είναι διαμορφωμένα η πατούρα και το σπείρωμα του τσόκ είναι αχρωμίοτα και με τη συσσώρευση των καταλοίπων μαζι με την υγρασία μπορεί να δημιουργήσει οξείδωση και να κολλήσει κανα τσοκάκι, απότι εχω δεί η διαδικασία ξεκολήματος απαιτεί αρκετή δόση βία και τι περισσοτερες φορές η κάνη βγαίνει τραυματισμένη. Δε ξέρω μήπως και το κλειστρο παρουσιάσει οξειδώσεις. Τώρα βέβαια αν αιτία να τη χαλάσεις έιναι για να έχεις αφορμή να πάρεις νέο όπλο, προχώρα στο πείραμα να δούμε και μείς τι θα γίνει:)
Με κατάλληλο γρασο διαρκειας για τσοκ αποφεύγεις τα κολλήματα.

Δεν μου αλλάξετε γνώμη, από τι βρε παιδιά να ταλαιπωρηθει το όπλο; Από την μουντζουρα; Δεν θα χαλάσει τίποτα από την μουντζουρα. :)
Αφήστε που θέλω να προσπαθήσω να την χαλάσω, μπας και πάρω την Α400 extreme camo... :)
Αφου την τουφεκισεις αρκετα και μαζεψει καμποση μουτζουρα να την φερεις εδω πανω μια μερα βροχερη που τα παπια θα παιζουν...weather1παρεα κατω απ'το υποστεγο με την shotcam θα κανει!!!!!!.very funny.
Αυτη η Α400 extreme camo ειναι επικινδυνα "ομορφη".......

Δεν μου αλλάξετε γνώμη, από τι βρε παιδιά να ταλαιπωρηθει το όπλο; Από την μουντζουρα; Δεν θα χαλάσει τίποτα από την μουντζουρα,:)
Γιώργο αν θέλεις να την ξεφορτωθείς, την παίρνω εγώ. Μην παιδευεδαι να την χαλάσεις. Να σε βγάλω και απο τον κόπο. .sarcastic..sarcastic.

παρεα κατω απ'το υποστεγο με την shotcam θα κανει!!!!!!
Τα σ'αγαπώ τελειώσανε για την shotkam, κάτσε και θα δεις.....shoot.
Όσο για το νερό δεν παθαίνει τίποτα η πλαστικιά, το αγαπάει το νερό. Ειδικά το βρόχινο θα την ξεπλύνει από την μουντζούρα. Εκεί που θα υπάρξει πρόβλημα είναι ο παγετός με την μούργα, μην κοκαλώσει. Αλλά αν τύχει τέτοιος καιρός, σιγά μην κάνω μαλακίες. .llk.

υ.γ. Η 391 για να φτάσει να κάνει εμπλοκές από ακαθαρισιά, πρέπει να βουλώσουν οι τρύπες διαφυγής των αερίων από την κάννη. Δηλαδή, πιάσε το αβγό και κούρεψτο ... :)

Τα σ'αγαπώ τελειώσανε για την shotkam, κάτσε και θα δεις.....shoot.
Όσο για το νερό δεν παθαίνει τίποτα η πλαστικιά, το αγαπάει το νερό. Ειδικά το βρόχινο θα την ξεπλύνει από την μουντζούρα. Εκεί που θα υπάρξει πρόβλημα είναι ο παγετός με την μούργα, μην κοκαλώσει. Αλλά αν τύχει τέτοιος καιρός, σιγά μην κάνω μαλακίες. .llk.

υ.γ. Η 391 για να φτάσει να κάνει εμπλοκές από ακαθαρισιά, πρέπει να βουλώσουν οι τρύπες διαφυγής των αερίων από την κάννη. Δηλαδή, πιάσε το αβγό και κούρεψτο ... :)
.well done..buy.Εχεις αγριεψει!!!Ωραιος!!!!!!!!!.threat.

Καπου παντως ειχα διαβασει οτι γενικα τα οπλα αεριων εχουν προβλημα στην βροχη μετα απο πολλες τουφεκιες λογο του οτι "λασπωνει" η καπνα.

Καπου παντως ειχα διαβασει οτι γενικα τα οπλα αεριων εχουν προβλημα στην βροχη μετα απο πολλες τουφεκιες λογο του οτι "λασπωνει" η καπνα.
Μήτσο, στην θεωρία είναι όλα σωστά, στην πράξη όμως αυτά απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα... :).

Την χρονια που περασε, εκανα κατι για πρωτη φορα. Ντρεπομαι να το πω αλλα θα το πω. Απο 20 Αυγουστου 2014 μεχρι 28 φεβρουαριου 2015, η Urika μου χωρις να καθαριστει ουτε μια φορα, (μονο δυο-τρεις φορες της εριξα λαδι) δουλεψε αψογα χωρις κανενα μα κανενα προβλημα σε ολα τα κυνηγια και σε ολες τις καιρικες συνθηκες! ;)

Γιατί ντρέπεσαι; Εμένα είναι σύνηθες αυτό. Αν δεν ανέβαινα στον Έβρο και δεν βρεχόταν από θάλασσα, δεν θα την καθάριζα καθόλου και όταν λέμε για φυσίγγια, εννοούμε φυσίγγια ασταμάτητα, χειμώνα καλοκαίρι, κυνήγι-σκοπευτήριο. Δεν κυνηγάω λαγό και γουρούνι να ρίχνω 10 φυσίγγια το χρόνο. Τα ίδια έκανα και με την παλιά την Altair. Μου φαίνεται ότι αυτός ο "μύθος" περί τακτικού καθαρισμού των αυτογεμών αερίων έχει προκύψει από τις Αμερικάνες, όχι τις Ιταλίδες.

Αυτό που είπες για τις αμερικάνες είναι μια μεγάλη αλήθεια..Τουλάχιστον για τα παλιότερα μοντέλα,για τα νέα δεν ξέρω.Αληθεια η μπρεντα σου έχει κάνει ποτέ εμπλοκές?Εχω την εντύπωση ότι είναι αξιόλογα όπλα άπλα δεν αγοραζοντε εύκολα απο κυνηγούς..Συνήθως περνουν μπερεττα,μπενελι κλπ.ΥΓ σορυ για το οφ τοπικ αλλά δεν έχει θέμα μπρεντα(κακώς..)

Αυτό που είπες για τις αμερικάνες είναι μια μεγάλη αλήθεια..Τουλάχιστον για τα παλιότερα μοντέλα,για τα νέα δεν ξέρω.
Στα παλιότερα αναφερόμουν και γω, ειδικά σε κάτι Αμερικάνικα φθηνά μοντέλα Mossberg έχω διαβάσει εδώ μάλιστα, ότι μετά από μικρό σχετικά αριθμό φυσιγγίων αρχίζουν τα παρατράγουδα.
Αληθεια η μπρεντα σου έχει κάνει ποτέ εμπλοκές?
Την παλιά την Altair μου την αγόρασε ο πατέρας μου όταν ήμουν 17 και θα έβγαζα άδεια, από ένα μαγαζί στον Άγιο Δημήτριο (νομίζω κ.Σταμάτη τον έλεγαν), την κυνήγησα από 18 χρονών μέχρι τα 34 που πήρα την 391. Εμπλοκή καμία και το εννοώ γιατί καμιά φορά ομολογώ πως αυτό το καμία εμπλοκή ακούγεται υπερβολικό. Το μόνο που μου έκανε μια φορά πάνω στην δεκαετία, ήταν το φαινόμενο του πολυβολισμού. Πάταγα την σκανδάλη και φεύγαν κατά ριπάς και οι 3 σφαίρες. Άλλαξα ελατήριο στην αποθήκη και τέλειωσαν όλα.
ναι στο αλατι θελει περισσοτερη προσοχη,ειναι υπουλο το αλατι,και αμα περνας μεσα απο αλμυρικια το πρωι αυτες η σταλες ειναι θανατος,ιδιαιτερα αμα δεν εχει βρεξει,γινωνται ακομα πιο αλμυρα.
Σαράντο, αρκετές φορές το όπλο μου πέφτει μέσα στο νερό και βάζω το χέρι μέχρι την μασχάλη και το ψάχνω ... .fishing.. Όταν μιλάμε για νερό, μιλάμε για θάλασσα. Αυτό που παθαίνει όμως με τα αλμυρίκια δεν το παθαίνει από την θάλασσα. Δεν έχω πρόχειρη μια φωτογραφία, ελπίζω να την έχει ο Άρης, να δείτε πως έγινε η κάννη μετά από ένα μόνο ημερήσιο κυνήγι. Δεν το πίστευα ... .what.

Status
Not open for further replies.
Back