Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α ρε παραλιμναρα με τα λαιτ σου
Μια ερώτηση .off topic. που θέλω να την κάνω καιρό και όλο το ξεχνάω. Η Παραλίμνη στο Μουρίκι έχει απαγορευτεί ή για άλλη παραλίμνη μιλάς;

Εμπλοκή καμία και το εννοώ γιατί καμιά φορά ομολογώ πως αυτό το καμία εμπλοκή ακούγεται υπερβολικό.
Καθόλου υπερβολικό, έτσι ακριβώς είναι.
. Δεν έχω πρόχειρη μια φωτογραφία, ελπίζω να την έχει ο Άρης, να δείτε πως έγινε η κάννη μετά από ένα μόνο ημερήσιο κυνήγι. Δεν το πίστευα ... .what.
Προφανώς έγινε καφεκοκκινη από τα ψιλά μπιμπικια, ε;

Μια ερώτηση .off topic. που θέλω να την κάνω καιρό και όλο το ξεχνάω. Η Παραλίμνη στο Μουρίκι έχει απαγορευτεί ή για άλλη παραλίμνη μιλάς;
Νομίζω απαγορεύτηκε το κυνηγι με βάρκες,περισυ.

Κάτι που παρατήρησα και ήθελα να σας ρωτήσω από καιρο,τα benelli πετάνε σκουριά με το παραμικρό σε αντίθεση με τα beretta.

αρκετές φορές το όπλο μου πέφτει μέσα στο νερό και βάζω το χέρι μέχρι την μασχάλη και το ψάχνω ... .fishing.

Γιώργο εγώ έχω άλλη τεχνική. Για να μην χώσω το χέρι μέσα στα νερά, βρίσκω με το πόδι το κέντρο του όπλου περίπου στο ζύγισμα και το σηκώνω με το κουτουπιέ. Αδειάζω το νερό από την κάννη και συνεχίζω το κυνήγι απροβλημάτιστα... .sarcastic.

Κάτι που παρατήρησα και ήθελα να σας ρωτήσω από καιρο,τα benelli πετάνε σκουριά με το παραμικρό σε αντίθεση με τα beretta.

Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον για τις δικές μας περιπτώσεις. Τώρα κάτι νέα συστήματα aqua κτλ δεν ξέρω.

Eμενα παλι που δεν με ξαφνιαζουν τα παπια δεν μου πεφτει το οπλο μεσα στο νερο... .banana..yelling. Μικρος εισαι ακομα θα μαθεις... .sarcastic.

Αυτό που παθαίνει όμως με τα αλμυρίκια δεν το παθαίνει από την θάλασσα. Δεν έχω πρόχειρη μια φωτογραφία, ελπίζω να την έχει ο Άρης, να δείτε πως έγινε η κάννη μετά από ένα μόνο ημερήσιο κυνήγι. Δεν το πίστευα ...

Οπως ακριβως σκουριαζουν τα Beretta, ετσι σκουριαζουν κ τα Benelli...τα μαυρα φυσικα... Μονο το συστημα aqua της Beretta δεν ετυχε να δοκιμασουμε ακομα... ;)
Εδω η Beretta του Γιωργου μετα απο ενα κυνηγι στο δελτα αναμεσα στα αρμυρικια... Ωραιο κυνηγι ομως... .shake hands.

Παλιά μοντέλα όπως το crio το χε πάρει ένας θείος μου καινουργιο,σε μια βδομάδα σιχενοσουνα να το βλεπεις.Και από τα δικά μου καθαρισμός με το ίδιο λαδι,φύλαξη στο ίδιο μέρος πάντα τα benelli πετουσαν πρώτα σκουριά και άμα είναι ματ η βαφή ακόμα χειροτερα.

.very shoked.
Ρε παιδια.
νομιζα το λεγε για αστειο οτι τοθ πεφτει στο νερο το οπλο.
εγω οθτε βαρκα δεν βάζω στην θάλασσα με το αγροτικο.
πατάει αμμο κ παει για πλυσιμο πριν παω σπίτι.
Οχι να δω το οπλο έτσι.
Fuck......
Αγχωθηκα μονο που το ειπατε.
τωρα που το δα........
οχι ευχαριστω.....δεν φανταστηκα ποτε να πω ευτυχως που δεν εχουμε εδω υδροβια .what.

• Like
Reactions: DrV
Ρε παιδια, πλακα κανουμε, δεν του πεφτει καθε χρονο μεσα το οπλο του ανθρωπου, μπορει να του ετυχε μια φορα... Παντως για να γινει κοκκινο απο την αλμυρα δεν χρειαζεται τιποτα τετοιο, αρκει απλα ενα ολιγοωρο κυνηγι με λιγο αερακι ακομα κ χωρις βροχη... Ετσι γινονται ολα τα οπλα στο Δελτα...
Αν δεν το δει καποιος δεν μπορει να το συνειδητοποιησει πως μερικες μερες ανοιγεις το κουτι με τα φυσιγγια, το βαζεις στην τσεπη σου κ το βραδυ το μεταλλο τους εχει κοκκινησει χωρις καν να βρεχθουν...
Πολυ σωστο κ αυτο που λεει ο Σαραντος για το λαδι... Προσωπικα το μονο σημειο που προσεχω να μην εχει πλεον καθολου λαδι οταν ανεβαινω στο Δελτα ειναι η ταπα της αποθηκης, εκει οπου γεμιζουμε τα φυσιγγια... Ειναι σημειο που μαζευει αλατα κ δυσχεραινει το γεμισμα του οπλου... ;)

Σε κυνήγι περδικας την πάτησε κάποιος πήγε άκρη άκρη σένα κρεμαρακι καμία 20αρια 25αρια σηκωθηκαν μέσα από τα πόδια του και αντί να ρηξει καμία πέταξε το όπλο από τα χέρια του από την τρομαρα.smashfrak.

Ρε μάστορες μετά από τόση κοκκινίλα, η κάννη μετά από επιμελή καθαρισμό είναι κομπλέ δηλαδή;;; Το χρώμα απ' έξω δεν έχει πάθει τπτ;;
Η δικιά σου Άρη πάθαινε το ίδιο ή την προστατεύει η βαφή της;;

Eμενα παλι που δεν με ξαφνιαζουν τα παπια δεν μου πεφτει το οπλο μεσα στο νερο... .banana..yelling. Μικρος εισαι ακομα θα μαθεις... .sarcastic.

Οπως ακριβως σκουριαζουν τα Beretta, ετσι σκουριαζουν κ τα Benelli...τα μαυρα φυσικα... Μονο το συστημα aqua της Beretta δεν ετυχε να δοκιμασουμε ακομα... ;)
Εδω η Beretta του Γιωργου μετα απο ενα κυνηγι στο δελτα αναμεσα στα αρμυρικια... Ωραιο κυνηγι ομως... .shake hands.

Χμμ.xm.Με αυτό το φινίρισμα γλιτώνεις και από τις αντανακλάσης.smashfrak.

Η μοναδική μάρκα όπλων που παρευρέθηκε στο Grand Prix Χανίων ήταν η Beretta καθώς και ο Διευθυντής Πωλήσεων Κ.Ιωάννου..Σε μας του Berettaκηδες δώσαν μια σακούλα πραγματάκια καπελάκι εφημερίδα με τα νέα μοντέλα αυτοκόλλητα κλπ κλπ..Βγάλαμε και κάποιες ψιλόεπαγγελμάτικες φώτο ίσως για κάποια διαφήμιση..Εντάξει δεν είναι τυχαίο που διάλεξαν έμενα.. .buy.

Όταν είδα την κάννη στην φωτο δεν πίστευα στα μάτια μου..Φανταζομε όμως οτι αυτή η σκουριά θα είναι επιφανειακή σε μορφή σκόνης,όποτε με ένα πέρασμα με λίγο λάδι κ ένα πανί θα είναι οκ.Τα όπλα βαμμένα gamo παραλλαγής πιστεύω θα είναι το καλύτερο όπλο για βάλτο..ΥΓ ζείτε μοναδικές στιγμές ρε παπιατζηδες πάντως.Η ακραίες συνθήκες το σκουριασμα όπλων κ φυσιγγίων έχει την ομορφιά του αν και επίπονο..

Status
Not open for further replies.
Back