A
AltairLusso
Μια ερώτηση .offΑ ρε παραλιμναρα με τα λαιτ σου
![topic topic. topic.](/forums/data/assets/smilies/back2topic.gif)
Μια ερώτηση .offΑ ρε παραλιμναρα με τα λαιτ σου
Καθόλου υπερβολικό, έτσι ακριβώς είναι.Εμπλοκή καμία και το εννοώ γιατί καμιά φορά ομολογώ πως αυτό το καμία εμπλοκή ακούγεται υπερβολικό.
Προφανώς έγινε καφεκοκκινη από τα ψιλά μπιμπικια, ε;. Δεν έχω πρόχειρη μια φωτογραφία, ελπίζω να την έχει ο Άρης, να δείτε πως έγινε η κάννη μετά από ένα μόνο ημερήσιο κυνήγι. Δεν το πίστευα ... .what.
Νομίζω απαγορεύτηκε το κυνηγι με βάρκες,περισυ.Μια ερώτηση .offπου θέλω να την κάνω καιρό και όλο το ξεχνάω. Η Παραλίμνη στο Μουρίκι έχει απαγορευτεί ή για άλλη παραλίμνη μιλάς;
αρκετές φορές το όπλο μου πέφτει μέσα στο νερό και βάζω το χέρι μέχρι την μασχάλη και το ψάχνω ...![]()
Κάτι που παρατήρησα και ήθελα να σας ρωτήσω από καιρο,τα benelli πετάνε σκουριά με το παραμικρό σε αντίθεση με τα beretta.
Αυτό που παθαίνει όμως με τα αλμυρίκια δεν το παθαίνει από την θάλασσα. Δεν έχω πρόχειρη μια φωτογραφία, ελπίζω να την έχει ο Άρης, να δείτε πως έγινε η κάννη μετά από ένα μόνο ημερήσιο κυνήγι. Δεν το πίστευα ...
Χμμ.xm.Με αυτό το φινίρισμα γλιτώνεις και από τις αντανακλάσης.smashfrak.Eμενα παλι που δεν με ξαφνιαζουν τα παπια δεν μου πεφτει το οπλο μεσα στο νερο... .banana.Μικρος εισαι ακομα θα μαθεις...
Οπως ακριβως σκουριαζουν τα Beretta, ετσι σκουριαζουν κ τα Benelli...τα μαυρα φυσικα... Μονο το συστημα aqua της Beretta δεν ετυχε να δοκιμασουμε ακομα...
Εδω η Beretta του Γιωργου μετα απο ενα κυνηγι στο δελτα αναμεσα στα αρμυρικια... Ωραιο κυνηγι ομως...
![]()