Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μεσα και εγω με ενα ποδιλατο 6ταχιτο του γιου μου BERETTA.Απο οπλα δοξα το θεο εχει αλλα.;).buy..buy..buy..sarcastic..sarcastic.

Καλησπερα τους μπερετοπκλητους!!.ha ha..Για ενημερωστε μας αν γνωριζει καποιος η Α400 εξτριμα εχει επιμηκυμενο κώνο?Καποιο αλλο μοντελο εχειτον ιδιο κωνο??.xm.

Αν κ μας εχουν μπερδεψει με αυτα τα Steelium pro, plus κτλ νομιζω οτι η Α400 εχει κανη Steelium με κωνο 6,5 εκ...
Πολυ τη "γλυκοσκανδιαλιαζεις" την Beretta... .my man.

Αυτο ειναι το λεγομενο broacher,μπαινει στο κωνικο παραλληλο,ναι και αυτο βαζουν,τα φρενα ειναι 5-6 δαχτυλιδια στη φουστα του τσοκ,η ραβδωσεις του broacher λενε οι ιδιοι οτι σταματαει τη στρεψει του κυαθιου,και το σπρωχνει ευθεια οταν εξερχεται απο τη καννη,ετσι μαζευει περισσοτερα σκαγια απο τη περιφερεια.Εχω φτιαξει και εγω ενα τετοιο αλλα δεν το εχω δει στο πινακα μονο μια τουφεκια,ειναι απο τσοκ ινβεκτορ με 0.8 συσφιξη,για την ΣΧ3,η αποδωση ειναι φουλ,εχει μαζεψει την περιφερεια,αλλα μια τουφεκια ισων καμμια.
H Rem εχει ενα τετοιο τσοκ με παραλληλες ραβδωσεις.

Αν κ μας εχουν μπερδεψει με αυτα τα Steelium pro, plus κτλ νομιζω οτι η Α400 εχει κανη Steelium με κωνο 6,5 εκ...
Πολυ τη "γλυκοσκανδιαλιαζεις" την Beretta... .my man.
Nα πουμε καλοριζικο,οπτιμα-α400 ειναι μακρυκωννα:D

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

Πριν καμια 5ατια μπορει να την δοκιμαζα.Τωρα μονο με ..δανικό!!!!!!!.very funny.

Με εσωτερικες ισιες ραβδωσεις εχω το Briley turkey.Εχω παθει την πλακα μου με την συγκεντρωση που κανει στα δραμια!!

Πως κανουμε παραθεση σε δυο η και παραπανω ποστ???.off topic.
Ενεργοποιήθηκε η λειτουργία multi-quote η οποία βελτιώνει εξαιρετικά τον τρόπο απάντησης και παράθεσης στα μηνύματα. Παρακαλούμε δείτε το παρακάτω εκπαιδευτικό video από το 01:00 και μετά. Μεταβείτε στην σελίδα του youtube και κάντε την οθόνη full screen.

Τα τσοκ αυτα εχουν και εφαρμογη στα δικα μας κυνηγια Γιωργο,αφου βελτιωνουν την ατρακτο σε σημειο να μην χρειαζεται επεμβαση στο κωννο συναρμογης σων και καλα,η Αχειλλιος πτερνα των συμβατικων καννων ειναι η ατρακτο απο οτι εχω δει,και ενα τετοιο τσοκ,μεταμορφωνει τη καννη αμεσα.
Εισαι ωραιος!!Καθε ποστ σου ειναι αρθρο τεχνικης αναλυσης!!.well done.

Λοιπόν σκέφτηκα να κάνω ενα τεστ. Θα κάνω ένα πολύ καλό καθάρισμα στην 391 και από εκεί και πέρα δεν θα την ξανακαθαρισω μέχρι να κάνει τις πρώτες εμπλοκες που να οφείλονται σε καθαρισμό. Θα έχω και ένα χαρτί μέσα στην θήκη και θα σημειώνω τον αριθμό των φυσιγγιων που θα ριχθουν μέχρι να βγάλει πρόβλημα. Κάτι μου λέει οτι θα είναι ένα πείραμα που θα κατεδαφισει πολλές θεωρίες για Beretta και καθαριότητα.
Το μόνο μπορεί να μου χαλάσει το πείραμα θα είναι κυνήγι στο Δ με το αλατι. Θα την περάσω τότε μόνο εξωτερικά.

Εμενα δεν μου αρεσει

Το οπλο θα ριξει σίγουρα απροβληματιστα πολλα φυσίγγια. ..αλλα θα ταλσιπωρηθει κ ισως κανεις κ ζημια από μεσα με κρατηρες κ ισως σκουριες στα πασα των τσοκ.
παιδες τα οπλα ειναι μηχανισμοί.
Δουλεύουν μια χαρα κ για πολλα χρόνια αμα τα συντηρεις κ τα δουλευεις σωστά
δεν χρειαζετε να φτάνουν στα όρια τους για να δουμε μέχρι που ειναι.
τι θα κερδίσει ς Γιωργη?
να δεις στα ποσα κάνει εμπλοκη?
Για τι δεν βαζεις άλλο στοιχημα?
ας πουμε....να μην σου κανει εμπλοκη ποτε? ;)

Εμενα δεν μου αρεσει

Το οπλο θα ριξει σίγουρα απροβληματιστα πολλα φυσίγγια. ..αλλα θα ταλσιπωρηθει κ ισως κανεις κ ζημια από μεσα με κρατηρες κ ισως σκουριες στα πασα των τσοκ.
παιδες τα οπλα ειναι μηχανισμοί.
Δουλεύουν μια χαρα κ για πολλα χρόνια αμα τα συντηρεις κ τα δουλευεις σωστά
δεν χρειαζετε να φτάνουν στα όρια τους για να δουμε μέχρι που ειναι.
τι θα κερδίσει ς Γιωργη?
να δεις στα ποσα κάνει εμπλοκη?
Για τι δεν βαζεις άλλο στοιχημα?
ας πουμε....να μην σου κανει εμπλοκη ποτε? ;)

Χρύσανθε πλησιάζει η έναρξη και από την ανυπομονεσία μας έχουμε τρελαθεί όλοι!!! Έχει και αφόρητη ζέστη πάλι σήμερα .sarcastic.

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά..Άσε το όπλο όπως ειναι.Το πιο πιθανό ειναι να μην πάθει τίποτα όμως γιατι να το ρισκάρεις χωρίς λόγο.Αν δεν σου έχει ποτε εμπλοκές στον Έβρο τότε δεν θα σου κάνει σε κάνει σε κανένα κυνηγοτοπο.Απο ότι μου έχουν πει,πολλά και (ακριβά)όπλα έχουν βγει οφ σε τέτοιες συνθήκες.ΥΓ δεν γνωρίζω πόσο καιρό την έχεις κ πόσα φυσίγγια έχεις ρίξει..Είμαι όμως σίγουρος ότι εμπλοκή μηδεν..Όποτε όλα όμορφα..Τι άλλο να ζητήσει κανείς απο μια καραμπίνα????

Είμαι και΄γω της άποψης δεν υπάρχει λόγος υποβάλλεις το όπλο σου σε τέτοια ταλαιπωρία, εκτός και εαν θελεις να αποδείξεις κατι στον ευατό σου, και μόνο σ΄αυτον, για ψυχολογικούς λόγους. Πιστευω τα όπλα πάσχουν ποιο πολλή από την κακή χρήση και την πλημμελή συντήρηση πάρα την εντατική πλην σωστή χρήση. Εξάλλου εαν σου πάθει μια μη ανατάξιμη βλάβη είναι εποχές να άλλαζεις όπλο απλά για ένα πείραμα:). Προσέχουμε αυτά που έχουμε.

Status
Not open for further replies.
Back