Εννοείς παράλληλες ραβδωσεις κοντά στο τσοκ;,με φρενα εσωτερικα....
H Rem εχει ενα τετοιο τσοκ με παραλληλες ραβδωσεις.Αυτο ειναι το λεγομενο broacher,μπαινει στο κωνικο παραλληλο,ναι και αυτο βαζουν,τα φρενα ειναι 5-6 δαχτυλιδια στη φουστα του τσοκ,η ραβδωσεις του broacher λενε οι ιδιοι οτι σταματαει τη στρεψει του κυαθιου,και το σπρωχνει ευθεια οταν εξερχεται απο τη καννη,ετσι μαζευει περισσοτερα σκαγια απο τη περιφερεια.Εχω φτιαξει και εγω ενα τετοιο αλλα δεν το εχω δει στο πινακα μονο μια τουφεκια,ειναι απο τσοκ ινβεκτορ με 0.8 συσφιξη,για την ΣΧ3,η αποδωση ειναι φουλ,εχει μαζεψει την περιφερεια,αλλα μια τουφεκια ισων καμμια.
Ωραία, είσαι έτοιμος για γαλοπούλες λοιπόν.H Rem εχει ενα τετοιο τσοκ με παραλληλες ραβδωσεις.
Πάντα είμαι έτοιμος για γκουρμέ.!!!!Ωραία, είσαι έτοιμος για γαλοπούλες λοιπόν.
Nα πουμε καλοριζικο,οπτιμα-α400 ειναι μακρυκωνναΑν κ μας εχουν μπερδεψει με αυτα τα Steelium pro, plus κτλ νομιζω οτι η Α400 εχει κανη Steelium με κωνο 6,5 εκ...
Πολυ τη "γλυκοσκανδιαλιαζεις" την Beretta...![]()
Με αυτό ρίχνεις στις χηνες τα 27βολα του Στοκα;![]()
Ενεργοποιήθηκε η λειτουργία multi-quote η οποία βελτιώνει εξαιρετικά τον τρόπο απάντησης και παράθεσης στα μηνύματα. Παρακαλούμε δείτε το παρακάτω εκπαιδευτικό video από το 01:00 και μετά. Μεταβείτε στην σελίδα του youtube και κάντε την οθόνη full screen.Πως κανουμε παραθεση σε δυο η και παραπανω ποστ???.off![]()
Εισαι ωραιος!!Καθε ποστ σου ειναι αρθρο τεχνικης αναλυσης!!Τα τσοκ αυτα εχουν και εφαρμογη στα δικα μας κυνηγια Γιωργο,αφου βελτιωνουν την ατρακτο σε σημειο να μην χρειαζεται επεμβαση στο κωννο συναρμογης σων και καλα,η Αχειλλιος πτερνα των συμβατικων καννων ειναι η ατρακτο απο οτι εχω δει,και ενα τετοιο τσοκ,μεταμορφωνει τη καννη αμεσα.
Εμενα δεν μου αρεσει
Το οπλο θα ριξει σίγουρα απροβληματιστα πολλα φυσίγγια. ..αλλα θα ταλσιπωρηθει κ ισως κανεις κ ζημια από μεσα με κρατηρες κ ισως σκουριες στα πασα των τσοκ.
παιδες τα οπλα ειναι μηχανισμοί.
Δουλεύουν μια χαρα κ για πολλα χρόνια αμα τα συντηρεις κ τα δουλευεις σωστά
δεν χρειαζετε να φτάνουν στα όρια τους για να δουμε μέχρι που ειναι.
τι θα κερδίσει ς Γιωργη?
να δεις στα ποσα κάνει εμπλοκη?
Για τι δεν βαζεις άλλο στοιχημα?
ας πουμε....να μην σου κανει εμπλοκη ποτε?![]()