Mafia Calabria
Moderator
Μπαίνω και γω στο Team
μοντέλο;;;;;;Μπαίνω και γω στο Team
Αφού έχεις αυτό, τα υπόλοιπα είναι περιττά ......,beretta urika 2 ...
Δωσε μου λιγο χρονο.... Θα εχουμε party...Μην ξανοιγεσαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαια....Κ ειδικα εσυ το αν σκοτωνει η δεν σκοτωνει η Benelli το γνωριζεις... .ghe.
Δυστυχώς όχι πολύ περισσότερα από αυτή την τιμή, για την ώρα τουλάχιστον, το δίκαννο που έχω είναι 76cm οπότε έλεγα να πάρω κάτι ποιο κοντό για περπατητό, και αν δεν ήταν τέτοια η τιμή δεν θα το σκεφτόμουν με την παρούσα κατάσταση στα οικονομικά μου. (ξέρω ξέρω αν δεν έχω λεφτά τι θέλω και ψάχνομαι αλλά.....)Πες μας πόσα χρήματα διαθέτεις.
Δεν το σκέφτηκα έτσι, για ξεκίνα να ψάχνεις καμιά αγγελία κατευθείαν από ιδιώτες και όχι από μαγαζιά.(ξέρω ξέρω αν δεν έχω λεφτά τι θέλω και ψάχνομαι αλλά.....)
Οι ιδιώτες δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες και για να συγκεντρώσεις σε ρευστό 50 ευρό την ημέρα και να σου μένουν και να περνάς πάει η φετινή σεζόνγια ξεκίνα να ψάχνεις καμιά αγγελία κατευθείαν από ιδιώτες
Ωραία, έλα να τα ξεμπερδέψουμε σιγά-σιγά. Έχεις ένα δίκαννο από τον πατέρα σου, μιας άλλης εποχής, που ομολογουμένως και λόγο σωματότυπου είναι πάρα πολύ άβολο. Σωστά λοιπόν θες να αγοράσεις το δικό σου όπλο, πιο μοντέρνο, πιο λειτουργικό, με χαμηλό κόστος και καλύτερα καινούριο, παρά μεταχειρισμένο, ειδικά αν πρόκειται για καραμπίνα.είμαι αρκετά μπερδεμένος
μήπως σ' αρέοσυν λίγο τα βερεττα;;Beretta vitoria es 100,beretta onyx,beretta urika 2 και το τελευταίο απόκτημα beretta a400 unico black synthetic το επόμενο θα είναι το silver pigeon 1 cal20.
Μεγάλος έρωτας,έχω και από άλλες εταιρείες δεν είμαι δογματικος με τα όπλα όλα σχεδόν είναι καλά σήμερα και αξιοπιστα,ίσως τα beretta να είναι λίγο ανώτερα από τα υπολοιπα.μήπως σ' αρέοσυν λίγο τα βερεττα;;
Καλο απόγευμα! Καλως ορισες! Προσωπικα θα σου πρότεινα την beretta es 100 σε μεταχειρισμενο απο ιδιώτη..πιστευω θα την βρεις 300-400 ευρω σε άριστη κατάσταση.. είπες οτι θες με χρεωστικη κάρτα αλλα πιστευω η παρακάτω πρόταση ειναι πολυ δελεαστική για το συγκεκριμένο οπλο,το οποίο πιστευω οτι ειναι αθάνατο με πολυ καλο ζύγισμα..ανάλογες προτάσεις θα βρεις πολλές αν ψάξεις..Η αλήθεια είναι ότι είναι εντός budget, αυτή ήταν και η αρχική μου σκέψη ισως και στο sp baikal που είναι σε προσφορά στα 450ευρά, είμαι αρκετά μπερδεμένος και ο κύριος λόγος ήταν να μην ταλαιπωρώ το δικαννάκι...
Σε αυτο που λες εχεις δίκιο.δεν συνοδευετε απο φλατζες..αλλα το μοντέλο deluxe έβγαινε με φλατζες.προκειτε για το ίδιο οπλο άρα πολυ πιθανόν να κανουν οι φλατζες απο το deluxe..αλλα σε αυτο δεν ειμαι 100% σίγουρος..το κόστος πιστευω θα ειναι μικρό για να αγοράσει τις φλατζες..όσον αφορά το μήκος κοντακιου θελει και εκεί ενα κόστος να το μακρυνει..συμφωνώ οτι πανω κάτω 100 ευρω τα θελει όπως και να εχει για να φτιάξει τα μετρα με τον ενα η τον αλλο τροπο...αλλα θα εχει ενα οπλο beretta με τον αυθεντικό αθάνατο μηχανισμό του αείμνηστου Civolani με μικρό κόστος..τελικά μετα απο λίγο ψάξιμο βρήκα οτι οι φλατζες απο το μοντέλο deluxe μπαίνουν και στην απλή es 100..Ωραία η πρόταση του Γιάννη αλλά δεν νομίζω οτι θα γλιτώσει τα επιπλέον 100-150€ όταν θα πάει να φέρει το όπλο στα μέτρα του, αφού δεν νομίζω το συγκεκριμένο όπλο να συνοδεύεται από φλατζες και αποστατες .