A
AltairLusso
Ποιος θα μας πει τις διαφορές του 690 με το 692? .xm.
Ωραία τα μαυρακια. Και η χειρολαβη φαίνεται χορταστική.
Στο 44" του βίντεο βλέπω carbon ριγα Τύπου Benelli.Ποιος θα μας πει τις διαφορές του 690 με το 692? .xm.
Eυριπιδη θελει ξυλινη η πλαστικη ο φιλος σου? Αν τον ενδιαφερει η πλαστικη πολυ καλη επιλογη ειναι η A300 wildboar... Ειναι η εκδοση που βγαινει με τη μακρια αποθηκη, υποτιθεται για τον αγριοχοιρο, αλλα ειναι πολυ ωραιο οπλο, μπορει να την παρει με κανονικη αποθηκη, εχει κανει Optima 18,6 και ειναι καλο για τα λεφτα του...
Θα χει ακουσει απο συζητησειςΡε φιλαράκι που ξέρεις εσυ απο Beretta? .buy.
Είναι λιγο βαριά όμως ρε Άρη ....ειδικα για περπατητα δεν θα πολυβολευει ασε που πρέπει να είναι κ εμπροσθοβαρη με την κουμουτσαMε εχετε παρεξηγησει μου φαινεται... .xm. Επειδη κυνηγαω με Benelli δεν σημαινει πως θεωρω οτι ειναι κ τα καλυτερα οπλα... Καθε εταιρια εχει τα θετικα κ τα αρνητικα της, τα ζυγιζεις κ επιλεγεις... Εγω βολευτικα με την Benelli, ειμαι κ τυχερος κ εχει κ ωραιες τουφεκιες, τα εχω βρει κ ακομα καλυτερα μαζι της με την ιδιογομωση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ζηλευω καννες αλλων εταιριων ας πουμε...
Για να μην ξεφυεγουμε απο το θεμα η A300 wildboar διαφερει απο τις υπολοιπες Α300 κ ειναι εξαιρετικη επιλογη για την τιμη στην οποια προσφερεται... Ασε που εχει ωραιοτερο Grip κ απο οποιαδηποτε αλλη Beretta εχω πιασει μεχρι τωρα...
τιμή αντιπροσωπείας 1300 αλλά μετρητά γύρω στα 1100παρα πολυ ωραιο οπλο.ξερουμε ποσο κανει?
εγώ όμως γι αυτό σ αγάπησαMε εχετε παρεξηγησει μου φαινεται... .xm. Επειδη κυνηγαω με Benelli......