Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το ποιο πιθανό είναι να έχει μεγάλη ποσότητα από λάδι μέσα στην σκανδαλοθήκη.
Όταν έχει παγωνιά στερεοποιήτε το λάδι συν κατάλοιπα από πυρίτιδα έχει σαν αποτέλεσμα την δυσλειτουργία.
Το είχα πάθει και εγώ.
Ένα καλό καθαριστικό θέλει και αν υπάρχει η δυνατότητα να το φυσήξει με αέρα.
Γενικά να απομακρύνει τα πολλά λάδια από το όπλο.

Γνωστός μου συνάδελφος κυνηγός έχει πάρει καινούρια εδώ και 5 χρόνια την Teknys και έχει το εξής πρόβλημα. Μόλις η θερμοκρασία πέσει από τους 0 βαθμούς, το όπλο ξεσκίζεται στις εμπλοκές. Δεν του πετάει το φυσίγγι έξω ή δεν κατεβάζει απ την γλώσσα το άλλο φυσίγγι. Το θέμα αυτό υπάρχει από την αγορά της. Έχετε κάτι υπόψη σας;
Αφηνει λαδι Χρηστο?
Εννοω μετα το καθαρισμα.

Επειδη τωρα διαβασα αυτο που έγραψε ο Χρήστος κανεις το εξης.ξελαδωνεις τ οπλο τελειως και καλα.να μη μείνει ίχνος λαδιού πουθενα.αν συνεχίζεται το προβλημα βάζεις κυρτή γλωσσα απο 303 ή 390.και αποφευγε το πολυ λαδι.ενα πανακι λαδωμενο για καθαρισμα και καλο σκούπισμα μετα

Και ομως το καλοκαιρι στο σκοπευτηριο ριχνει κανονικα στα ορτυκια-μπεκατσες το ιδιο. . Με τις παγωνιες γινεται το θεμα. . . .ειτε δεν θα μου πεταει το φυσιγγι εξω εοτε δεν θα μου φερνει το αλλο πανω
Ωραια.ειναι η γνωστή πατάτα που εκανε η μπερετα όταν ισιωσε τη γλωσσα απο την 390 στην 391.αλλαξε γλωσσα και τελος το προβλημα

Και ομως το καλοκαιρι στο σκοπευτηριο ριχνει κανονικα στα ορτυκια-μπεκατσες το ιδιο. . Με τις παγωνιες γινεται το θεμα. . . .ειτε δεν θα μου πεταει το φυσιγγι εξω εοτε δεν θα μου φερνει το αλλο πανω
Εχουν περάσει πολλες 391 απ τα χέρια μου και δεν ειχα ποτέ προβλημα ειτε καλοκαίρι ειτε χειμωνα.αυτο που περιγραφεις με το φυσιγγι ειναι θεμα γλώσσας και μου εχει συμβει

Ευριπίδη, πώς γίνεται όμως να ρίχνει κανονικότατα στο σκοπευτήριο, ορτύκια και μπεκάτσα; Λες να το παρουσιάζει στις βαριές γομώσεις και να το συνδύασε ο Δημήτρης με την παγωνιά; .xm.
Δημήτρη, σε παγωνιά με ελαφρές γομώσεις πάλι το κάνει;

Το θεμα με το συγκεκριμενο οπλο ειναι οτι απ την στιγμη που το πηρα το εκανε αυτο. . .πριν καν το λαδοσω .. τωρα ετσι και αλιως στις πολλες παγωνιες δεν το χρησιμοποιω οποτε ας κανει οτι θελει
Οταν ήταν στην εγγύηση το εστειλες πισω να δουν το προβλημα?

Εχουν περάσει πολλες 391 απ τα χέρια μου και δεν ειχα ποτέ προβλημα ειτε καλοκαίρι ειτε χειμωνα.αυτο που περιγραφεις με το φυσιγγι ειναι θεμα γλώσσας και μου εχει συμβει
Ευριπίδη από πέρυσι άρχισε να το παρουσιάζει και η δικιά μου Urika αραιά και που. Όποτε συμβαίνει, βρίσκει το φυσίγγι στο χείλος της θαλάμης και δεν μπορεί να μπει μέσα...

Ευριπίδη, πώς γίνεται όμως να ρίχνει κανονικότατα στο σκοπευτήριο, ορτύκια και μπεκάτσα; Λες να το παρουσιάζει στις βαριές γομώσεις και να το συνδύασε ο Δημήτρης με την παγωνιά; .xm.
Δημήτρη, σε παγωνιά με ελαφρές γομώσεις πάλι το κάνει;
Χρηστο δεν εχει να κανει.κι εμενα σε μια 391 μου το εκανε απ την αρχη.2 φορες τους το εστειλα και δεν ξέρανε να το φτιαξουνε.τελικα το προβλημα το έλυσε φιλος μπερετακιας που το βρηκε μονος του στη δικιά του που την εκανε βιδες.αλλάξαμε γλωσσα και λυθηκε

Ευριπίδη από πέρυσι άρχισε να το παρουσιάζει και η δικιά μου Urika αραιά και που. Όποτε συμβαίνει, βρίσκει το φυσίγγι στο χείλος της θαλάμης και δεν μπορεί να μπει μέσα...
Γλωσσα χρηστο.ειναι καθαρα πατάτα της μπερετα στην 391.βαζεις γλωσσα απο 303.δεν ξερω γιατι στην 391 δεν βαλανε τη κουρμπαριστη και την ισιωσανε

Το θεμα με το συγκεκριμενο οπλο ειναι οτι απ την στιγμη που το πηρα το εκανε αυτο. . .πριν καν το λαδοσω .. τωρα ετσι και αλιως στις πολλες παγωνιες δεν το χρησιμοποιω οποτε ας κανει οτι θελει

Ναι αλλά αυτή δεν είναι λύση. Φυσικά και να το χρησιμοποιείς στο πολύ κρύο αφού πρωτα βρεις τι φταίει. Αφού αποκλείουμε το λάδι που είναι το νούμερο ένα των εμπλοκων στον παγο, για μένα πήγαινε το σε ένα οπλουργο να το δει αν είναι εκτός εγγύησης. Αλλιώς στην μπερετα.

Status
Not open for further replies.
Back