Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι αλλά αυτή δεν είναι λύση. Φυσικά και να το χρησιμοποιείς στο πολύ κρύο αφού πρωτα βρεις τι φταίει. Αφού αποκλείουμε το λάδι που είναι το νούμερο ένα τωνοιεμπλοκων στον παγο, για μένα πήγαινε το σε ένα οπλουργο να το δει αν είναι εκτός εγγύησης. Αλλιώς στην μπερετα.
Στη μπερετα δεν ξερουν τι τους γινεται.αστο.και οι περισσότεροι οπλουργοι δεν θα του πουν για τη γλωσσα.στο μονο οπλουργο που θα πηγαινα μπερετα ειναι ο Παπαϊωάννου στην αθηνα.τις ξερει απ εξω κι ανακατωτα

Ειναι υπαρκτο το προβλημα της γλωσσας στις 391.
Το παλιο συστημα με την κουρμπα,οδηγουσε πιο σωστά το φυσιγγι που ανέβαινε,στην θαλαμη.
Τα ημιαυτοματα,δουλευουν με χρονισμο στις λειτουργιες.
Το κρυο ειναι υπευθυνο στην βραδυπορεια και στο "ξεχρονισμα".
Πηγμενα περισσευουμενα λαδια και χαμηλοτερες αναπτυσσομενες πιεσεις,ειναι λογοι.
Το λαδι πρεπει να μπαινει,εκει που ειναι απαραίτητο!
Ενα κρυφο σημειο,ειναι η τζαβετα.
Εκει μαζεύονται λαδια,συν τω χρονω.
Πηζουν με το έντονο κρυο,με αποτελεσμα την βραδυπορεια του κλειστρου τοσο στο ανοιγμα του,οσο και στην επαναταξη.

>3@

Γιατι και να το έστελνε θα επαιρνε σοβαρη απαντηση;
Ποτε ειναι του χαρταετου ειπαμε γιατι ξεχασα;
Νομιζω οτι το ειπα.το προβλημα το βρήκαμε εμεις εδω και οχι η μπερετα που μου την έστειλε πίσω 2 φορες υποτίθεται φτιαγμενη.για χαρταετους να ρωτήσεις σε αλλο team οχι εδω
.yelling.

Νομιζω οτι το ειπα.το προβλημα το βρήκαμε εμεις εδω και οχι η μπερετα που μου την έστειλε πίσω 2 φορες υποτίθεται φτιαγμενη.για χαρταετους να ρωτήσεις σε αλλο team οχι εδω
.yelling.
Στο καταληλλο εθνικο εδαφος ειμαι για χαρταετους αντιπροσωπιας... Για οπλουργους να μην τα ξαναπω. Οι καννες στραβωνουν απο τη ζεστη την καμπινα του αυτοκινητου και εντός θήκης. Αυτος ειναι ο σεβασμος που μας δειχνουν οι ανθρωποι, και το ποσο αξιοπρεπεια εχουμε εξαρταται απο το ποσο θα τους ανεχομαστε..
Ολα αυτα σε ονειρο τα ειδα, για να μην παρεξηγηθω ;):)

Last edited:
Νομιζω οτι το ειπα.το προβλημα το βρήκαμε εμεις εδω και οχι η μπερετα που μου την έστειλε πίσω 2 φορες υποτίθεται φτιαγμενη.γ
Περίεργο μου φαινεται! Η μπερεττα εδω εχει παρα παρα πολυ αξιολογους οπλουργους! Εξαιρετικά μαστορια με τεχνικη γνωση και θεωρητικο υποβαθρο.
Ασχετο αλλα χτες ειδα ενα παρα πολυ ομορφο και ουτοπικο όνειρο.

Εδώ κολλάει το θέλει ο διάολος να αγιάσει και δεν τον αφήνουν...
Βάλτε στις beretta ένα σηματάκι της benelli και όλα θα φτιάξουν, θα αρχίσουν να ρίχνουν απροβλημάτιστα...
.crying smile..vert funny..vert funny..vert funny.
Οπως οι μπενελι με τα κλικ?
.buy.

Φίλε "αμβροσία" όπως περιγράφεις τις εμπλοκές, εμένα μου ακούγεται ελατήριο επαναταξης, αφού λες κιόλας ότι το κάνει από την αρχή. Είναι σκληρό το ελατήριο και το κλείστρο δεν κάνει την κίνηση κανονικά.
Έχεις δοκιμάσει το χειμώνα με βαριές γομωσεις; Αν στις βαριές ρίχνει κανονικά τότε οι υποψίες μου γίνονται πιο βάσιμες.
Αν έχεις παρατηρήσει όταν κάνει εμπλοκή τις περισσότερες φορές κρατάει το φυσίγγι στη θαλαμη;
Κοίτα να δεις αν ήταν γλώσσα θα το έκανε χειμώνα καλοκαίρι, άρα δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο.
Από λάδια ξέχνα το, για να κολλήσει από λάδια ένα όπλο θα πρέπει να το έχεις αφήσει ακαθάριστο χρόνια. Για να πήξει το λάδι από το κρύο στην χώρα μας το βλέπω δύσκολο, εκτός αν το αποθηκεύεις έξω και ζεις στο νευροκοπι.
Εγώ λέω ελατήριο για το λόγο ότι το κάνει χειμώνα όπου οι πιέσεις είναι λιγότερες. Η καλύτερη λύση είναι να πάει το όπλο σε μάστορα και ή να σου κόψει μια δυο σπείρες από το ελατήριο ή να βάλεις ένα νέο ελατήριο. Αν πας σε νέο να βάλεις ένα από 390 που είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η μπερετα, κόστος 20€και ότι πάρει ο μάστορας. Κοίτα το ελατήριο ήταν σύνηθες θέμα στις μπερετα που μου φέρναν, όταν ασχολιωμουν.

Οπως οι μπενελι με τα κλικ?
.buy.
Φίλε μου συμπαθέστατε απ τα όμορφα Χανιά τσι Κρήτης, τώρα έμαθες για το μπενελι κλικ και σου άρεσε τόσο πολύ, που συνέχεια σε αυτό μου αναφέρεσαι.
Ή δεν μπορείς να βρεις κάτι άλλο;;
:)

Φίλε μου συμπαθέστατε απ τα όμορφα Χανιά τσι Κρήτης, τώρα έμαθες για το μπενελι κλικ και σου άρεσε τόσο πολύ, που συνέχεια σε αυτό μου αναφέρεσαι.
Ή δεν μπορείς να βρεις κάτι άλλο;;
:)
Πολλα μπορω να βρω αλλα ας το κρατήσουμε εδω το θεμα γιατι δεν εχει νοημα.οτι ευχαριστεί τον καθένα και προχωραμε

Πολλα μπορω να βρω αλλα ας το κρατήσουμε εδω το θεμα γιατι δεν εχει νοημα.οτι ευχαριστεί τον καθένα και προχωραμε
Ρε τρελαμένε νευριάσεις; Δεν το περίμενα από σένα. Χαβαλέ κάνω ρε συ. Τέλος πάντων αν το πήρες στραβά σου ζητώ συγνώμη, όχι τώρα να δημιουργηθεί θέμα μεταξύ μας.

Ρε τρελαμένε νευριάσεις; Δεν το περίμενα από σένα. Χαβαλέ κάνω ρε συ. Τέλος πάντων αν το πήρες στραβά σου ζητώ συγνώμη, όχι τώρα να δημιουργηθεί θέμα μεταξύ μας.
Α τωρα με νευριασες.σου εχω πει το πείραγμα αβερτα.εννοω οτι μπαίνουμε σε μια ατέρμονα συζήτηση που δεν θα μας βγάλει καπου.οχι και συγγνωμη ρε κωστα.ελεος

Το θεμα με το συγκεκριμενο οπλο ειναι οτι απ την στιγμη που το πηρα το εκανε αυτο. . .πριν καν το λαδοσω .. τωρα ετσι και αλιως στις πολλες παγωνιες δεν το χρησιμοποιω οποτε ας κανει οτι θελει
Το όπλο σου έχει συσσωρευμενα λάδια που πλέον έχουν γίνει λάσπη (λάδια, μπαρούτι ακαυτο, χώμα, κάπνα, νερό..κτλ) . Με το καθάρισμα που κάνεις, νομίζεις ότι το καθαρίζεις αλλά δεν φτάνεις εκεί που πρέπει. Βγάλε κλείστρο, λύσε αποθήκη, βγάλε σκανδάλη, βγάλε την τζαβετα και βούτα όλα τα μεταλλικά μέρη μέσα σε καθαρή βενζίνη. Στράγγιξε τα καλά και μόλις εξατμιστεί η βενζίνη και στεγνώσουν, πέρνα τα μεταλικα μέρη με ένα σπρέι clp ανεξαρτήτου εταιρίας και σκούπισε τα καλά. Μην ξανακαθαρισεις το όπλο με λάδι, το λάδι δεν καθαρίζει...λυπαίνει. Μόνο στον σιδηροδρομο βάλε λίγο γρασάκι στο μέγεθος μιας φακής και πασαλειψε το με το δάχτυλο σου σε όλη την επιφάνεια.
Πουθενά αλλού λάδι!!!
Καθάρισε τις τρύπες εκτόνωσης της κάννης σχολαστικά για μία φορά.
Όταν λύσεις την αποθήκη εσωτερικά και τα βουτήξεις όλα στην βενζίνη, δες αν το ποτηράκι που σπρώχνει τα φυσίγγια έχει σκουριάσει και αν ναι, τριψε το με ατσαλομαλο να γυαλίσει.
Αν κάνεις αυτό το service στο όπλο σου, δεν θα ξαναχρειαστει τίποτα για τα επόμενα 5 χρόνια, πέραν από έναν απλό καθαρισμό μια δυο φορές τον χρόνο.
Για τα παραπάνω υπάρχουν οπλουργοι που παίρνουν ένα πενηνταρικάκι και δεν κάνουν ούτε τα μισά!

Status
Not open for further replies.
Back