Χαχαχαχαχα......και εμένα Τάσο έτσι μου είπε .......το άλλο με το Τοτο το ξέρεις;........Τωρα δεν περνει αλλο μου ειπε..
Αν κ δεν τον πιστευω..
Σε πειράζουμε φίλε Ευριπίδη γιατί σε .......
Χαχαχαχαχα......και εμένα Τάσο έτσι μου είπε .......το άλλο με το Τοτο το ξέρεις;........Τωρα δεν περνει αλλο μου ειπε..
Αν κ δεν τον πιστευω..
Καινουριο ειναι!Στέλιο και Βασίλη σας ευχαριστώ παρα πολυ.Βασίλη ναι δεύτερο χερι.δεν αντέχει η τσέπη επουδενι καινουργιο
Εχεις την centro εσύ δεν έχεις ανάγκη. Έχεις βρει την Ιθάκη σου.Καινουριο ειναι!
Το πηρες απο μερακλή!!
Στρωμενο εργαλειο!
Τι να σου κανω,τι να σου κανω.....
Μπαααα....Εχεις την centro εσύ δεν έχεις ανάγκη. Έχεις βρει την Ιθάκη σου.
Καινουριο ειναι!
Το πηρες απο μερακλή!!
Στρωμενο εργαλειο!
Τι να σου κανω,τι να σου κανω.....
Ευχαριστω πολυ κυριοι.γιωργο εννοειται αυτο.θα κυνηγηθει πρωτα να δω τι γίνεται και το κοντακι ερχεται αμεσως μεταΓιούρι τρελιάρη, μπερετιάρη....ασχολήσου με τα μέτρα για να εκμεταλευθείς τον μαγικό κόσμο του κέντρου μιας 391....!
Με υγεία να την χαρείς
Ευχαριστω πολυ νικολαΦίλε Ευριπίδη καλορίζικο να το ευχαριστηθείς το νέο απόκτημα σου
σας παρουσιαζω το νεοαποκτηθεν εργαλειο που μολις παρελαβα.ειναι κουκλιτσα ελαφρια και ειναι η al 391 light ετοιμη για τους κυνηγοτοπους
Δεν υπάρχει κανενα μίσος.τ οπλο εχει παρουσιασει αρκετα προβληματα εμπλοκωνκαλησπερα...ακούω και διαβάζω παρα πολλά αρνητικά λόγια και σχόλια για την beretta a300 outlander απο ανθρώπους που πιστεύω δεν έχουν καν δει αυτό το όπλο απο κοντα.....Και απο κατόχους ακουω τα καλυτερα.....Δεν το καταλαβαίνω με τίποτα.....γιατι τόσο μίσος?
Κωστα σ ευχαριστώ παρα πολυΕυριπίδη καλοτούφεκο να ναι και καλά κυνήγια να κάνεις. Απροβλημάτιστο να είναι και να το χαρείς. Ομολογώ οτι είναι από τα λίγα Μπερέτα που μου αρέσουν,έχει και ιδανικό μήκος κάννης για όλα τα κυνήγια, μπράβο.
Σ ευχαριστώ πολυ.υγεία να χουμε και ολα επονταιΓιούρι φίλε μου έλειπα 3-4 μέρες και έχασα τις εξελίξεις. Σου εύχομαι ολόψυχα να το χαρείς όσο δεν παει και η καννη του να είναι μόνιμα καπνισμενη .shoot.