Βικτωρα σε ευχαριστώ!Καλοριζικο το εργαλειο
Βικτωρα σε ευχαριστώ!Καλοριζικο το εργαλειο
Με το καλό Γιάννη !Ρε μαρτυριάρη κάτσε να το πάρω πρώτα...σε ευχαριστώ!
Μπραβο ρε γιανναρε.πολυ καλα εκανες.πιστευω οτι θα σ ευχαριστήσει αλλα εσυ ειδικα θα χρειαστείς κοντακι σιγουρα.η Μπερέτα ναι εβγαλε και ανακοίνωση οτι οι ασθένειες διορθωθηκαν.εκανες πολυ καλη κινησηΣε ευχαριστώ! Τελικά Ευριπιδη λευκό είναι όχι μαύρο.beretta 692 81cm..νέα παρτίδα και από ότι ρωτησα αρκετούς σκοπευτές χωρίς τις παιδικές ασθένειες που είχαν αρχικά.
Σε ευχαριστώ φίλε!Με το καλό Γιάννη !
Νά´σαι καλά! Αυτά διάβαζα και εγω και τελικά κατέληξα.κοντακι οπως το λες.γι αυτο δεν το πήρα b-fast..Μπραβο ρε γιανναρε.πολυ καλα εκανες.πιστευω οτι θα σ ευχαριστήσει αλλα εσυ ειδικα θα χρειαστείς κοντακι σιγουρα.η Μπερέτα ναι εβγαλε και ανακοίνωση οτι οι ασθένειες διορθωθηκαν.εκανες πολυ καλη κινηση
Χαχα οπως το λες...στα σκαριά υπήρχε από το παρεάκι ένα Zoli cronos,αλλα τελικά δεν προχώρησε.Σιγα σιγα το σκοπευτηριο Χανίων γινεται μπουτίκ οπλων.perazzi blazer guerini beretta browning.ενα κριγκοφ λειπει και το ζόλι του βικ και κλεισαμε.μαγκες να τα λιωσετε τα εργαλεια σας
To εχω πιασει το 81 και ειχε πολυ ωραια αισθηση!!!μακαρι να σου κατσει να εχει round παπια για να δε βολευει λογω μακριου χεριου!ααα και ωραια ξυλα!!!θα μας κανεις ενα live rewiew οταν το παραλαβεις!!!κατα τα αλλα τα περασματα για ψηλωμενες φασσες αστα πανω μου!!θα το δοκιμασεις τον αυγουστο!!!χα χα!!Σε ευχαριστώ! Τελικά Ευριπιδη λευκό είναι όχι μαύρο.beretta 692 81cm..νέα παρτίδα και από ότι ρωτησα αρκετούς σκοπευτές χωρίς τις παιδικές ασθένειες που είχαν αρχικά.
Φαινόταν ότι το μελωνες ,μπράβο που κατάφερες και έχεις ένα τέτοιο όπλο φίλε μου ελπίζω να το λιώσεις στο τουφεκιδι και να το χαρείς !!!!Σε ευχαριστώ! Τελικά Ευριπιδη λευκό είναι όχι μαύρο.beretta 692 81cm..νέα παρτίδα και από ότι ρωτησα αρκετούς σκοπευτές χωρίς τις παιδικές ασθένειες που είχαν αρχικά.
Ένα τελευταίο 81 ήταν στα 2900€....τα ξύλα τώρα ότι είναι είναι...η πάπια παντως είναι ίσια οπως την ήθελα και όχι Schnabel..δεν το έχω δει και εγω ακόμα..To εχω πιασει το 81 και ειχε πολυ ωραια αισθηση!!!μακαρι να σου κατσει να εχει round παπια για να δε βολευει λογω μακριου χεριου!ααα και ωραια ξυλα!!!θα μας κανεις ενα live rewiew οταν το παραλαβεις!!!κατα τα αλλα τα περασματα για ψηλωμενες φασσες αστα πανω μου!!θα το δοκιμασεις τον αυγουστο!!!χα χα!!
Πολύ καλή τιμή!Ένα τελευταίο 81 ήταν στα 2900€....τα ξύλα τώρα ότι είναι είναι...η πάπια παντως είναι ίσια οπως την ήθελα και όχι Schnabel..δεν το έχω δει και εγω ακόμα..
Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη!Φαινόταν ότι το μελωνες ,μπράβο που κατάφερες και έχεις ένα τέτοιο όπλο φίλε μου ελπίζω να το λιώσεις στο τουφεκιδι και να το χαρείς !!!!
Ευχαριστώ πολύ Ηλία!Καλοντουφεκο το εργαλείο Γιάννη!εύχομαι να το λιωσεις!
Με το καλό Γιανναρε. ..τα υπόλοιπα όταν γίνουνε τα παντρέματα .......Σε ευχαριστώ! Τελικά Ευριπιδη λευκό είναι όχι μαύρο.beretta 692 81cm..νέα παρτίδα και από ότι ρωτησα αρκετούς σκοπευτές χωρίς τις παιδικές ασθένειες που είχαν αρχικά.
Ευχαριστώ πολύ συνονόματε!Με το καλό Γιανναρε. ..τα υπόλοιπα όταν γίνουνε τα παντρέματα .......
Ευχαριστώ φίλε!Γιαννιό καλορίζικος ο έργαλος!!!!!!
όπως πάντα στην Κρήτη εξοπλιζόμαστε συνεχώς ας παίρνουμε σειρά σιγα σιγά και οι υπόλοιποι
Σε ευχαριστώ! Τελικά Ευριπιδη λευκό είναι όχι μαύρο.beretta 692 81cm..νέα παρτίδα και από ότι ρωτησα αρκετούς σκοπευτές χωρίς τις παιδικές ασθένειες που είχαν αρχικά.
Να το χαίρεσαι Γιάννη !
Ευχαριστώ πολύ Νικολή,Αντώνη!Καλορίζικο Γιάννη! Εύχομαι να σου δώσει ευχάριστες συγκινήσεις τόσο στο σκοπευτήριο, οσο και στον κυνηγοτοπο!