Mafia Calabria
Moderator
Καλορίζικο και καλοτουφεκο Παναγιώτη.
Καλορίζικη !την ειχα την 390 και την 391 teknys και απο την στιγμη που τις εδωσα μου ελειπε ενα οπλο αεριων επισης την βρηκα σε πολυ καλη τιμη και για αυτο την πηρα. ειναι το μηκος κανης που κυνηγαω συν οτι δεν ηθελα και αλλο magnum επεδρασαν θετικα στην αποφαση μου. θεωρω οτι η 303 ειναι το πιο ολοκληρωμενο μοντελο της σειρας 300.
Καλοριζικο τ οπλο πανοτην ειχα την 390 και την 391 teknys και απο την στιγμη που τις εδωσα μου ελειπε ενα οπλο αεριων επισης την βρηκα σε πολυ καλη τιμη και για αυτο την πηρα. ειναι το μηκος κανης που κυνηγαω συν οτι δεν ηθελα και αλλο magnum επεδρασαν θετικα στην αποφαση μου. θεωρω οτι η 303 ειναι το πιο ολοκληρωμενο μοντελο της σειρας 300.
Πολύ όμορφο .Κούκλα
Γιατί Βασίλη είναι μια πολλή καλή νέα καινοτομία.....δεν την έχω δεί σαν εφαρμογή αλλά καλή είναι
οπτικά-αισθητικά με χαλάει, δεν αμφιβάλλω ότι θα κάνει τη δουλειά που προορίζεται!Γιατί Βασίλη είναι μια πολλή καλή νέα καινοτομία.....δεν την έχω δεί σαν εφαρμογή αλλά καλή είναι
θεωρείς ότι <<παραβιάζει>>το κλασσικό;;;;
οπτικά-αισθητικά με χαλάει, δεν αμφιβάλλω ότι θα κάνει τη δουλειά που προορίζεται!
δεν ξέρω αν στο σημείο που το έχουν βάλει μειώνει την ανθεκτικότητα του κοντακιού...;
πιστεύω ότι κάνει δουλειά από ένα βάρος γόμωσης και πάνω και πρέπει να είναι βελτιωμένο από την 1η εφαρμογή σαν kick offΕμένα δεν με χαλάει αισθητικά. Αν μειώνει όντως την ανακρουση το θεωρώ σωστό.