Και να παραλάβουν οι κυρτές γλώσσες δεν βγαίνουν πια οπότε μην περιμένεις από την αντιπροσωπεία της Μπερέτα.αν δεν έχει ο Γιώργος ψάξε από άλλο μαγαζί γνωστό σου αλλά θα επιμείνεις για κυρτή και με το κοκοράκι μαζι.επισης να ξέρεις ότι κάνει γλώσσα και από 303 αλλά κι εκεί πάλι θα ζητήσεις να έχει το κοκορακιωραία θα πάρω τον Γιώργο γιατί η Beretta αρχές ιουλίου παραλαμβάνει ανταλλακτικά και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει μέσα γλώσσα
ευχαριστώ Ευριπίδη
Άστο.90 ευρώ την ίσια με το κοκοράκι.κυρτες δεν εχειΗ ρωτα Παπαιωαννου στην Καϊρη
Φιλε θα παραμείνω με τα baikal μου για την ώρα( και πολύ καιρό ακόμα ), για σένα το έβαλα γιατί σου αρέσει το συγκεκριμένο εργαλείο.....Ακριβά τη πουλάει
Αν η καινούρια έχει το κοκοράκι πάνω, είναι παιχνιδάκι η αλλαγή. Αν πρέπει να μπει, θέλει λίγο να πιάνουν τα χέρια. Επίσης αν πρέπει να μπει το κοκοράκι χρειάζεται ένα καινούριο πριτσινάκι-πυρακι γιατί ενδέχεται στην αλλαγή το υπάρχον να χαλάσει.γνωρίζουμε πόσο κοστίζει η γλώσσα από 390 και πόσο έυκολη είναι η τοποθέτηση της στην 391 ή θα χρειαστεί οπλουργό ;
Καλορίζικη! Καλά κυνήγια!Καλησπερα σας παίδες Μπένω κ εγώ στην ομάδα με μια Beretta a400 unico 71cm σχεδόν ατούφεκιστο το όπλο !Ενα παππούς το έδεινε μαζί με ένα fabarm αλλιλεπιθετο σε τιμή πολύ καλή .Το όπλο είναι χωρίς το kick off!Με πολι όμορφα ξυλα κ χωρίς ίχνος μεταχιρισης!
Καλορίζικη! Φαίνεται ότι είναι της κολλας!Καλησπερα σας παίδες Μπένω κ εγώ στην ομάδα με μια Beretta a400 unico 71cm σχεδόν ατούφεκιστο το όπλο !Ενα παππούς το έδεινε μαζί με ένα fabarm αλλιλεπιθετο σε τιμή πολύ καλή .Το όπλο είναι χωρίς το kick off!Με πολι όμορφα ξυλα κ χωρίς ίχνος μεταχιρισης!
Καλοντουφεκο με πολλά θηράματα!Καλησπερα σας παίδες Μπένω κ εγώ στην ομάδα με μια Beretta a400 unico 71cm σχεδόν ατούφεκιστο το όπλο !Ενα παππούς το έδεινε μαζί με ένα fabarm αλλιλεπιθετο σε τιμή πολύ καλή .Το όπλο είναι χωρίς το kick off!Με πολι όμορφα ξυλα κ χωρίς ίχνος μεταχιρισης!
καλοριζικο φιλε να το χαρειςΚαλησπερα σας παίδες Μπένω κ εγώ στην ομάδα με μια Beretta a400 unico 71cm σχεδόν ατούφεκιστο το όπλο !Ενα παππούς το έδεινε μαζί με ένα fabarm αλλιλεπιθετο σε τιμή πολύ καλή .Το όπλο είναι χωρίς το kick off!Με πολι όμορφα ξυλα κ χωρίς ίχνος μεταχιρισης!
Καλορίζικο και καλοτουφεκοΚαλησπερα σας παίδες Μπένω κ εγώ στην ομάδα με μια Beretta a400 unico 71cm σχεδόν ατούφεκιστο το όπλο !Ενα παππούς το έδεινε μαζί με ένα fabarm αλλιλεπιθετο σε τιμή πολύ καλή .Το όπλο είναι χωρίς το kick off!Με πολι όμορφα ξυλα κ χωρίς ίχνος μεταχιρισης!