Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σας παίδες Μπένω κ εγώ στην ομάδα με μια Beretta a400 unico 71cm σχεδόν ατούφεκιστο το όπλο !Ενα παππούς το έδεινε μαζί με ένα fabarm αλλιλεπιθετο σε τιμή πολύ καλή .Το όπλο είναι χωρίς το kick off!Με πολι όμορφα ξυλα κ χωρίς ίχνος μεταχιρισης!
Καλορίζικη και καλοτουφεκη, να είσαι γερός να τα χαρείς!:)

Καλησπερα σας παίδες Μπένω κ εγώ στην ομάδα με μια Beretta a400 unico 71cm σχεδόν ατούφεκιστο το όπλο !Ενα παππούς το έδεινε μαζί με ένα fabarm αλλιλεπιθετο σε τιμή πολύ καλή .Το όπλο είναι χωρίς το kick off!Με πολι όμορφα ξυλα κ χωρίς ίχνος μεταχιρισης!
Καλοριζικος ο εργαλος!!

Καλοριζικο το τουφεκι Κρητικε ευχομαι να το λιωσεις..

Καλορίζικη καλοντουφεκη.....κ εγώ κάτοχος μιας a400 light θα την χαρείς σίγουρα στα κυνήγια σου καλή επιλογη....well done.

Καλοριζικο το οπλο καλοτουφεκο σου ευχομαι

καλορίζικο,να το χαρείς με καλές βολές :)

Καλοτούφεκο και καλόριχτο....

Ερώτηση για τους ειδήμονες .
Ένας φίλος έχει ένα 692 sporting και έχει το εξής πρόβλημα. Σε κάθε ριξιά η σκανδάλη (προφανώς γυρνάει και) του κτυπάει το δάχτυλο. Με αποτέλεσμα στο τέλος να σχίζεται το δέρμα και να κάνει πληγή στο σημείο του δαχτύλου που πατάει την σκανδάλη.
Έριξα και εγώ με το όπλο του και όντως αισθάνθηκα πολύ έντονα το φαινόμενο αυτό. ( είναι σαν να σε κτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα )
Το πάει λοιπόν σε (πολύ γνωστό ) οπλουργό , και του είπε ότι η σκανδάλη δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά φταίει το κοντάκι.
Εγώ δεν έχω αρκετές γνώσεις για να το καταλάβω , γιαυτό ρωτάω αν κάποιος ξέρει να βοηθήσει.

φυσικά και δεν γυρνάει η σκανδάλη να χτυπήσει το δάχτυλο,,,έχει ρυθμίσει την σκανδάλη εμπρός πίσω ανάλογα που τον βολεύει ; αν τεντώνει το δάχτυλο για να φτάσει την σκανδάλη είμαι 100% σίγουρος ότι είναι αυτό και εφόσον δεν έχει άλλα περιθώρια να την φέρει πίσω ( στην ουσία κατά τον πυροβολισμό το δάχτυλο του γδέρνει την σκανδάλη γιαυτό και η πληγή ) τότε κάτι πρέπει να κάνει με το κοντάκι όπως πολύ σωστά είπε ο οπλουργός

μπορείς να τον βγάλεις μια φώτο την ώρα που κρατάει το κοντάκι με το δάχτυλο στην σκανδάλη επωμισμένο έτοιμο να ρίξει ;

φυσικά και δεν γυρνάει η σκανδάλη να χτυπήσει το δάχτυλο,,,έχει ρυθμίσει την σκανδάλη εμπρός πίσω ανάλογα που τον βολεύει ; αν τεντώνει το δάχτυλο για να φτάσει την σκανδάλη είμαι 100% σίγουρος ότι είναι αυτό και εφόσον δεν έχει άλλα περιθώρια να την φέρει πίσω ( στην ουσία κατά τον πυροβολισμό το δάχτυλο του γδέρνει την σκανδάλη γιαυτό και η πληγή ) τότε κάτι πρέπει να κάνει με το κοντάκι όπως πολύ σωστά είπε ο οπλουργός

μπορείς να τον βγάλεις μια φώτο την ώρα που κρατάει το κοντάκι με το δάχτυλο στην σκανδάλη επωμισμένο έτοιμο να ρίξει ;

η σκανδάλη είναι τέρμα μπροστά . και το δάχτυλο μπαίνει μπορώ να πω και "πλούσια" , δηλαδή δεν τεντώνει.
Και εγώ που το έριξα , ( έχουμε σχεδόν τον ίδιο σωματότυπο και τα όπλα μας έχουν το ίδιο μήκος κοντακιού ) μια χαρά μου ήταν η σκανδάλη , αλλά με χτύπαγε.
Όσο για την φωτό , θα τον δεις στο σχιστό όταν έλθει και θα τα πούμε από κοντά.
Απλά μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε ο οπλουργός ότι φταίει το κοντάκι.
Πάντως κοντός ψαλμός αλληλούια , το επόμενο Σ.Κ. θα είναι έτοιμο και θα δείξει.

Με γειές! Πάντα ζεστές κάννες!

Status
Not open for further replies.
Back