Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με το λάκτισμα στα 34 κ 36 γραμ. Τι γίνεται;
Άποψη μου απέφευγε τα 36 άρια σε ένα light δικαννο.Και εσύ θα κουραστείς και το όπλο. Αν θες οπωσδήποτε να ρίξεις 36 γρ υπάρχουν κάποια στο εμπόριο που είναι πιο μαλακά γιατί έχει και κάτι 36αρια που σου φεύγει το σαγόνι!

Αφού ρίχνεις λίγα φυσιγγια στην μπεκάτσα...άμα είναι και στα μέτρα σου το όπλο δεν θα έχεις θέμα!τώρα για φυσίγγια κάνε και κάποιες δοκιμές αλλά υπάρχουν και επιλογές που είναι safe όπως τα direct και τα gorilla elix!
Περυσι που δούλεψα τα gorilla elix 32 ,34,36 και τα con bora με καραμπίνα κ μια δυο φορεφ με δίκανο μου φάνηκαν υποφερτα στο δίκανο.

Σίγουρα όλα τα δίκανα έχουν πιο γεμάτο ηχο ντουφεκιας από τις καραμπίνες.τι φυσίγγια δούλευες γραμμάρια κ πιάσεις;;
Έριχνα τα λαμπρο classic και τα Βεργίνα. Δεν είχα θέμα με την ανακρουση αλλά με τον ήχο. Έχω και μια ευαισθησία ίσως στους δυνατούς ήχους.

Άποψη μου απέφευγε τα 36 άρια σε ένα light δικαννο.Και εσύ θα κουραστείς και το όπλο. Αν θες οπωσδήποτε να ρίξεις 36 γρ υπάρχουν κάποια στο εμπόριο που είναι πιο μαλακά γιατί έχει και κάτι 36αρια που σου φεύγει το σαγόνι!
Για ποιά 36 λες;;;;;

Δεν έχω ρίξει με το δικαννο πολλά τέτοια. Στο 690 βάζω μέχρι 32γρ. Όταν πάω για καμιά φάσσα παίρνω την xlr5. Με την καραμπίνα τα πιο μαλακά 36 άρια που έχω ρίξει είναι το γερμανικό rottweil και το remington express.

Παντως το direct 32 που εχω ριξει ειναι μαλακο,δεν εχει προβλημα με υγρασια(πυριτιδα s4) και πιστευω για αρκετα κοντινες αποστασεις θα σε ικανοποιησει,ιδιως για ελαφρυ δικαννο σα το δικο σου νομιζω θα ναι ιδανικο....για μπεκατσα...εχεις και δυο καννες...Το δευτερο μαλλινη ταπα,εγω ριχνω το feltro 34...πολυ καλο κι αυτο.

Παντως το direct 32 που εχω ριξει ειναι μαλακο,δεν εχει προβλημα με υγρασια(πυριτιδα s4) και πιστευω για αρκετα κοντινες αποστασεις θα σε ικανοποιησει,ιδιως για ελαφρυ δικαννο σα το δικο σου νομιζω θα ναι ιδανικο....για μπεκατσα...εχεις και δυο καννες...Το δευτερο μαλλινη ταπα,εγω ριχνω το feltro 34...πολυ καλο κι αυτο.
Τα feltro 34 ναι όπως και τα 32 που βγάζει

Είναι χάλυβας υψηλής ελαστικότητας χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα οι οποίοι έχουν πρόσθετα συστατικά κραμάτων για να αυξήσουν την αντοχή τους και την αντοχή στην φθορά. Αυτά τα συστατικά κράματος περιλαμβάνουν χρώμιο, μολυβδαίνιο, πυρίτιο, μαγγάνιο, νικέλιο και βανάδιο. Οι ακαθαρσίες όπως ο φώσφορος ή το θείο έχουν περιορίσει το μέγιστο επιτρεπόμενο περιεχόμενό τους.

Είναι χάλυβας υψηλής ελαστικότητας χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα οι οποίοι έχουν πρόσθετα συστατικά κραμάτων για να αυξήσουν την αντοχή τους και την αντοχή στην φθορά. Αυτά τα συστατικά κράματος περιλαμβάνουν χρώμιο, μολυβδαίνιο, πυρίτιο, μαγγάνιο, νικέλιο και βανάδιο. Οι ακαθαρσίες όπως ο φώσφορος ή το θείο έχουν περιορίσει το μέγιστο επιτρεπόμενο περιεχόμενό τους.
Μέσα από την Beretta λιγοτερη ανάλυση θα είχαμε.. Νικολή είσαι άπαιχτος.. .well done.

Αν τύχη να πας στο Gardone μια βόλτα θα σου πουν τα ίδια που είπαν και εμένα. Ο χάλυβας υψηλής ελαστικότητας είναι δημιούργημα στα εργαστήρια της μπερεττα ο λόγος που το έφτιαξε είναι για την ασφάλεια του χειριστή του όπλου αν ποτέ ένα φυσίγγι ή μια σφαίρα σκάσει το ατσάλι σχίζεται και δεν δημιουργεί θραύσματα. Η μπερεττα με αυτό κατάφερε όλες τις εταιρίες όπλων να αγοράσουν το ατσάλι της βάση διεθνών νόμων ασφαλείας.

Να πω κάτι να γελάσουμε, όταν η μπερεττα έφτιαχνε ατσάλι στον εργαστήριο της οι Γερμανοί έσκαβαν στα χωράφια να το βρουν. .sarcastic.

Αν τύχη να πας στο Gardone μια βόλτα θα σου πουν τα ίδια που είπαν και εμένα. Ο χάλυβας υψηλής ελαστικότητας είναι δημιούργημα στα εργαστήρια της μπερεττα ο λόγος που το έφτιαξε είναι για την ασφάλεια του χειριστή του όπλου αν ποτέ ένα φυσίγγι ή μια σφαίρα σκάσει το ατσάλι σχίζεται και δεν δημιουργεί θραύσματα. Η μπερεττα με αυτό κατάφερε όλες τις εταιρίες όπλων να αγοράσουν το ατσάλι της βάση διεθνών νόμων ασφαλείας.

Να πω κάτι να γελάσουμε, όταν η μπερεττα έφτιαχνε ατσάλι στον εργαστήριο της οι Γερμανοί έσκαβαν στα χωράφια να το βρουν. .sarcastic.

Ο μουστακαλης στο βίντεο τι φάση ?

Ε, λογικό δεν είναι να "ευλογούν τα γένια τους" ;;; ... Ή να το πούμε κι αλλιώς: ... "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει" !!! ... .sarcastic. .sarcastic. .big smile.
Πέρα από την πλάκα, απ' όσο γνωρίζω ο όρος "high tensile steel" δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος τύπος ατσαλιού, και δεν είναι ούτε εμπορική ονομασία (trademark) κανενός ... είναι απλά και αόριστα αυτό που λένε οι λέξεις (όπως το ανέφερε πιο πάνω ο Νικολής) "χάλυβας υψηλής ελαστικότητας", και για να είμαστε πιο ακριβείς: "υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό" ... δηλώνει δηλαδή μια συγκεκριμένη ιδιότητα. Αυτή την ιδιότητα που πρέπει να έχουν, και έχουν, όλοι οι χάλυβες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή καννών. Υπάρχουν διάφοροι χάλυβες (με διαφορές στη σύσταση και τις αναλογίες του κράματος), που είναι ... 'high tensile steel". Και δεν χρησιμοπούνται μόνο στην κατασκευή όπλων, αλλά και σε πολλές άλλες εφαρμογές, π.χ. αυτοκινητοβιομηχανία, αεροναυπηγική, και πολλές άλλες ...
Τώρα αν είναι δημιούργημα της Beretta, δεν το γνωρίζω ... αλλά πολύ αμφιβάλλω... Ασφαλώς και θα έχει θέσει κάποιες προδιαγραφές, και θα έχει εργαστήριο που δοκιμάζει διάφορους τύπους χάλυβα, αλλά δεν νομίζω να παράγει χάλυβα ... από άλλους τον προμηθεύεται.
Και μια "απορία" ... ;) ....... Τελικά ποιές κάννες είχαν καλύτερο ατσάλι, της Beretta ή ... της Breda ... ;) ;;;;;;;;;;; .sarcastic. ffff .my man.

Ποιος εχει κατακτησει την αγορα και αγοραζουν κανες απο αυτον η Brenda H Beretta?think,
περα απο την πλακα δεν ηξερα οτι ηταν κρατικη η βρεντα μπορει και να ειχε καλες η καλυτερες κανες ομως Ιταλικο δημοσιο τι περιμενεις.yel..yel..yel.

Καλησπερα σας παίδες Μπένω κ εγώ στην ομάδα με μια Beretta a400 unico 71cm σχεδόν ατούφεκιστο το όπλο !Ενα παππούς το έδεινε μαζί με ένα fabarm αλλιλεπιθετο σε τιμή πολύ καλή .Το όπλο είναι χωρίς το kick off!Με πολι όμορφα ξυλα κ χωρίς ίχνος μεταχιρισης!

Καλησπέρα στην ομάδα!!! Πριν από λιγες μέρες έγινα κάτοχος ενός s.p. ultralight, δισκάνδαλο με 62" κάνη.θελω να το δουλέψω στην μπεκάτσα περδικα. Μήπως μπορεί κανένας να μου δώσει τα φώτα του σχετικά με το φυσίγγια τραβάει καλύτερα κ με τι συνδιασμό τσοκ;;;;
Καλοντουφεκα τα όπλα παιδιά, να'στε γεροί να τα χαρήτε .

Status
Not open for further replies.
Back