Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και είμαι σίγουρος ότι θα το έκανες αν στο ζητούσα και θα είχα τυφλή εμπιστοσύνη στην άποψη σου..αυτο είναι ένα από τα πολλα ωφέλη του χώρου αυτού,που πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού,κανεις δεν περισσεύει.
Αμοιβαία τα αισθήματα Γιάννη,ελπίζω να το έχεις καταλάβει!:rolleyes::D

Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους Δεν συμμετέχω σε συζητήσεις περίπου 11 μήνες αλλά δεν σημαίνει πως δεν είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο forum και να σας παρακολουθώ.Ισως να θυμάσται πως πέρυσι τέτοιο καιρό ανακάλυψα ότι είχα σοβαρό πρόβλημα με το αυχένα. Την περασμένη σεζόν δεν τουφέκισα καθόλου Το όπλο μου είναι αδρανειας[breda xanthos] και όπως καταλαβαίνετε έχει και την κατάλληλη ανάκρουση που με κουράζει.Ειπα λοιπόν να αγοράσω ένα αερίων μεταχειρισμένο Βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση Ένα Α300 outlander. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά.Ευχαριστω εκ των προτέρων και αναμένω ..............

Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους Δεν συμμετέχω σε συζητήσεις περίπου 11 μήνες αλλά δεν σημαίνει πως δεν είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο forum και να σας παρακολουθώ.Ισως να θυμάσται πως πέρυσι τέτοιο καιρό ανακάλυψα ότι είχα σοβαρό πρόβλημα με το αυχένα. Την περασμένη σεζόν δεν τουφέκισα καθόλου Το όπλο μου είναι αδρανειας[breda xanthos] και όπως καταλαβαίνετε έχει και την κατάλληλη ανάκρουση που με κουράζει.Ειπα λοιπόν να αγοράσω ένα αερίων μεταχειρισμένο Βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση Ένα Α300 outlander. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά.Ευχαριστω εκ των προτέρων και αναμένω ..............
Κώστα έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά για το συγκεκριμένο...προσωπικά πέτυχα ένα παιδί σε απογευματινο κυνήγι στα Μέγαρα...δύο φορές τυχαία και το όπλου και σε αυτόν έκανε εμπλοκές...δεν ασχολήθηκα παραπάνω πως και γιατί και το εμπλοκές...αλλά του έκανες εμπλοκές πολύ συχνά!

καλησπέρα Κώστα χαίρομαι που τα λέμε μετά από καιρό
το outlander:
χωρίς προβλήματα εμπλοκών πάει τα περισσότερα φυσίγγια ειδικά μέχρι 32γρ που το έχω κυνηγήσει δεν έχει ανάκρουση εκτός αν το κοντάκι είναι αλλού για αλλού σε μέτρα έχει πολύ καλό κοντάκι άκρως κυνηγητικό είτε είναι ξύλινη η συνθετική ανεβαίνει μα μεγάλη ευκολία ακόμα κι όταν σε αιφνιδιάσει το θήραμα δεν βρωμίζει και γενικά είναι όπλο που σε κερδίζει.....την έχει κολλητός φίλος και την έχω κυνηγήσει αρκετά
με το θάρρος που ήπιαμε ένα ποτήρι σου λέω πάρτην με κλειστά τα μάτια αν είναι και σε καλή τιμή :)
υ.σ. ο φίλος αντιμπερετάκιας είναι το 1ο που παίρνει και 2 χρόνια το έχει αγαπήσει πραγματικά

του φίλου ούτε μία κι όποτε θέλει κάποιος να το δοκιμάσει έχω το ελεύθερο να το πάρω και να το σπάσω
είχε ακουστεί κάτι για την 1η σειρά που ξεχωρίζει από το ελατήριο στο μπιστόνι που ήταν βαμμένο με ανοξείδωτη κάλυψη και όχι ανοξείδωτο μέταλλο
:)

του φίλου ούτε μία κι όποτε θέλει κάποιος να το δοκιμάσει έχω το ελεύθερο να το πάρω και να το σπάσω
είχε ακουστεί κάτι για την 1η σειρά που ξεχωρίζει από το ελατήριο στο μπιστόνι που ήταν βαμμένο με ανοξείδωτη κάλυψη και όχι ανοξείδωτο μέταλλο
:)
Μάκη δεν αμφισβητώ φυσικά αυτό που έχεις δει...απλά έχει τύχει να δω και εγώ το συγκεκριμένο ίσως μεμονωμένο περιστατικό...αλλά και γενικά έχει ακουστεί αλλά έχουμε πει έχουν αποψη άτομα που δεν τις έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους και έτσι βγαίνουν οι βρωμες!

Μάκη δεν αμφισβητώ φυσικά αυτό που έχεις δει...απλά έχει τύχει να δω και εγώ το συγκεκριμένο ίσως μεμονωμένο περιστατικό...αλλά και γενικά έχει ακουστεί αλλά έχουμε πει έχουν αποψη άτομα που δεν τις έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους και έτσι βγαίνουν οι βρωμες!
δεν παρεξηγιέμαι βρε ούτε από σένα ούτε από τον Παύλο :)
λέω αυτό που βλέπω 2 χρόνια....ειδικά στ απογευματινά αλλάζουμε μόνιμα όπλα
Μαλακάσα έχουμε ρίξει πάνω από 10 πούλες μόνο οι 2 μας στο σταντ με την outlander να έχει ανάψει αλλά εμπλοκή καμμία .hunter.1

Παιδιά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση Σεβαστές οι γνώμες όλων. Είναι τα οικονομικά δεδομένα δύσκολα και πρέπει να αποφασίσω μέχρι την Τετάρτη
όχι βιαστικές αποφάσεις δύσκολοι καιροί φίλε μου :(

Status
Not open for further replies.
Back