Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ενημερωτικά περισσοτερο....μπηκα στο site της beretta κι απ οτι ειδα οι beretta unico και light σταματησαν,μονο η action,η ultralight και η upland υπαρχουν....κατι μου λεει οτι παμε σιγα σιγα για νεο μοντελο....
Ίσως όμως κι επειδή υπήρχαν παρόμοια μοντέλα π.χ light ultralight unico με upland κλπ

Δοκιμή...Αθήνα είναι την καις στο σκοπευτήριο και βλέπεις αν έχει τίποτα κουσουρια....φοβερή τιμή τοτε!
Ναι σίγουρα μονο με δοκιμή αλλιώς δεν θα έκανα καθολου κίνηση πάντως η τιμη φαίνεται τυράκι γι’αυτο το ειπα,θα σκεφτόμουν να την επαιρνα αλλα εχω και 7 οπλα τωρα πρέπει να ξεφορτωθώ κάποιο για να παρω καινούργιο!!!.my man.

Ναι σίγουρα μονο με δοκιμή αλλιώς δεν θα έκανα καθολου κίνηση πάντως η τιμη φαίνεται τυράκι γι’αυτο το ειπα,θα σκεφτόμουν να την επαιρνα αλλα εχω και 7 οπλα τωρα πρέπει να ξεφορτωθώ κάποιο για να παρω καινούργιο!!!.my man.
έχεις πολλά όπλα όντως!πάντως για κάποιον που ψάχνει αξίζει να διαθεσει λίγο χρόνο για να το δει!

Σίγουρα και εγώ όταν πήρα την 391 teknys το 2010 την πήρα τοτε 750€ και μου έκανε δώρο αυτος που την πούλησε 2 θήκες πουλιαστρες φυσιγγιοθήκη και 300 φυσίγγια το όπλο ήταν πραγματικά ατουφεκιστο και έκανε τοτε 1500€ με παραξένεψε η τιμη το πήρα πήγαμε σκοπευτήριο το έριξα και δούλευε ρολόι στο δια ταύτα ο μπάρμπας που το πήρα είχε 10 ντουφεκια και τα πούλαγε γιατί ήθελε να γυρίσει Αμερική!!

Δοκιμή...Αθήνα είναι την καις στο σκοπευτήριο και βλέπεις αν έχει τίποτα κουσουρια....φοβερή τιμή τοτε!
Το ιδιο σκεφτομαστε..ακριβως το ιδιο σκεφτηκα και εγω,αλλα πρεπει να μενεις η να πηγαινεις συχνα Αθηνα.

Θες να πάω να την δοκιμάσω εγώ για σεναthink:D:D
Και είμαι σίγουρος ότι θα το έκανες αν στο ζητούσα και θα είχα τυφλή εμπιστοσύνη στην άποψη σου..αυτο είναι ένα από τα πολλα ωφέλη του χώρου αυτού,που πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού,κανεις δεν περισσεύει.

Status
Not open for further replies.
Back