Ποιος εχει κατακτησει την αγορα και αγοραζουν κανες απο αυτον η Brenda H Beretta?think,
περα απο την πλακα δεν ηξερα οτι ηταν κρατικη η βρεντα μπορει και να ειχε καλες η καλυτερες κανες ομως Ιταλικο δημοσιο τι περιμενεις
Γειά σου συνονόματε και σιδερένιος, δεν έχω δοκιμάσει την καραμπίνα που θες αλλά όπως είπαμε η αγορά ενός καινούργιου όπλου είναι κάπως λαχείο όπως είπαν τα παιδιά σε άλλους κάνει εμπλοκές σε άλλους δουλεύει ρολόι αυτό ισχύει για όλες τις μάρκες, όπως τα αμάξια έτσι και τα όπλα και τα ανταλλακτικά τούς βγαίνουν σε μαζική παραγωγή το θέμα είναι να μην πέσει το ελαττωματικό στα χέρια μάς.Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους Δεν συμμετέχω σε συζητήσεις περίπου 11 μήνες αλλά δεν σημαίνει πως δεν είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο forum και να σας παρακολουθώ.Ισως να θυμάσται πως πέρυσι τέτοιο καιρό ανακάλυψα ότι είχα σοβαρό πρόβλημα με το αυχένα. Την περασμένη σεζόν δεν τουφέκισα καθόλου Το όπλο μου είναι αδρανειας[breda xanthos] και όπως καταλαβαίνετε έχει και την κατάλληλη ανάκρουση που με κουράζει.Ειπα λοιπόν να αγοράσω ένα αερίων μεταχειρισμένο Βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση Ένα Α300 outlander. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά.Ευχαριστω εκ των προτέρων και αναμένω ..............
Πρώτα απ' όλα περαστικά κ σιδερένιος,Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους Δεν συμμετέχω σε συζητήσεις περίπου 11 μήνες αλλά δεν σημαίνει πως δεν είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο forum και να σας παρακολουθώ.Ισως να θυμάσται πως πέρυσι τέτοιο καιρό ανακάλυψα ότι είχα σοβαρό πρόβλημα με το αυχένα. Την περασμένη σεζόν δεν τουφέκισα καθόλου Το όπλο μου είναι αδρανειας[breda xanthos] και όπως καταλαβαίνετε έχει και την κατάλληλη ανάκρουση που με κουράζει.Ειπα λοιπόν να αγοράσω ένα αερίων μεταχειρισμένο Βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση Ένα Α300 outlander. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά.Ευχαριστω εκ των προτέρων και αναμένω ..............
Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους Δεν συμμετέχω σε συζητήσεις περίπου 11 μήνες αλλά δεν σημαίνει πως δεν είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο forum και να σας παρακολουθώ.Ισως να θυμάσται πως πέρυσι τέτοιο καιρό ανακάλυψα ότι είχα σοβαρό πρόβλημα με το αυχένα. Την περασμένη σεζόν δεν τουφέκισα καθόλου Το όπλο μου είναι αδρανειας[breda xanthos] και όπως καταλαβαίνετε έχει και την κατάλληλη ανάκρουση που με κουράζει.Ειπα λοιπόν να αγοράσω ένα αερίων μεταχειρισμένο Βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση Ένα Α300 outlander. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά.Ευχαριστω εκ των προτέρων και αναμένω ..............
Φίλος Brenda ξέρω μόνο την αδερφή του Brandon από την παλιά σειρά
Βeverly Hills 90210.....
Η Kelly κ η Valery sweet nares.....
η Α400 με το kick of εχει αρκετα λιγοτερο λακτισμα απο σχ3 ,εχω τουφεκισει και τα 2 οπλα αρκετα ( η SX3 72 ποντους κανη η Α400 66 ειναι και λιγο πιο βαρια η SX3 )Αφού η ανακρουση είναι βασικό ζητούμενο δες την Μαξους και την sx3. Νομίζω δύσκολα θα βρεις κάτι που να κλωτσάει λιγότερο
Να σου πω την αλήθεια μια Centro που είχα κλοτσαγε πιο πολύ απ το 690 που έχω τώρα. Ίσως επειδή το κοντακι ήταν μικρότερο ίσως επειδή είχε στενότερο αυλό, δεν ξέρω ακριβώς. Κάποια στιγμή μια Beretta με kick off θα τη χτυπήσω παντως.Εαν δεν διαθετεις πολλα λευτα για οπλο παρε μια 155 ρυθμησε και το πιστονη στοις βαριες γομοσεις και θα εχεις ανακρουση αεροβολου
Και μενα με ενοχλει η ανακρουση στα οπλα αδρανειας περισοτερο και απο δυκανο
Καθαρά θέμα μέτρων πιστεύω Τάσο. Ισως να επηρρεάζει και ο αυλός αλλα ελάχιστα.Ίσως επειδή το κοντακι ήταν μικρότερο ίσως επειδή είχε στενότερο αυλό,
Ναι, Ergal ΤάσοΝα σου πω την αλήθεια μια Centro που είχα κλοτσαγε πιο πολύ απ το 690 που έχω τώρα. Ίσως επειδή το κοντακι ήταν μικρότερο ίσως επειδή είχε στενότερο αυλό, δεν ξέρω ακριβώς. Κάποια στιγμή μια Beretta με kick off θα τη χτυπήσω παντως.
Η 303 έχει αλουμίνιο βάση παιδες; Ερώτημα άσχετο με τα υπόλοιπα.
Σε ελάχιστες καραμπίνες η βάση είναι διαφορετική του κράματος αλουμινίου.Να σου πω την αλήθεια μια Centro που είχα κλοτσαγε πιο πολύ απ το 690 που έχω τώρα. Ίσως επειδή το κοντακι ήταν μικρότερο ίσως επειδή είχε στενότερο αυλό, δεν ξέρω ακριβώς. Κάποια στιγμή μια Beretta με kick off θα τη χτυπήσω παντως.
Κώστα καλημέρα αν μου έστειλες π.μ δεν το πηραΕυριπίδη δεν είμαι σίγουρος ότι πήρες την απάντηση μου. Αν ναι θέλω την γνώμη σου
Και η Remington Πάνο και η MossbergΣε ελάχιστες καραμπίνες η βάση είναι διαφορετική του κράματος αλουμινίου.
Α5 αλλά παλαιά γνωρίζω ότι είναι ατσάλι...
Ναι εργκαλ!Να σου πω την αλήθεια μια Centro που είχα κλοτσαγε πιο πολύ απ το 690 που έχω τώρα. Ίσως επειδή το κοντακι ήταν μικρότερο ίσως επειδή είχε στενότερο αυλό, δεν ξέρω ακριβώς. Κάποια στιγμή μια Beretta με kick off θα τη χτυπήσω παντως.