Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα chok που χρησιμοποιήθηκαν ήταν τα εργοστασιακά 2** που είχε το καθε όπλο.
Τι εννοείς δεν έγινε σωστά;
Επίσης τι σημαίνει συμβατικός αυλός;
Δες το παρακάτω συγκριτικό τεστ διάτρησης ενός στενού αυλού benelli με έναν 18,8 browning από το 11:15 κ μετά,
γιατί προφανώς όλοι μάλλον λάθος το κάνουμε.

Last edited:
Τεστ διατρησης δεν μπορεί να γίνει σε ανομοιομορφο υλικό όπως οι σανίδες ξύλου. Εκτός από διαφορα πυκνότητας που σίγουρα υπάρχει από σανίδα σε σανίδα, ακόμα και στην ίδια σανίδα κάθε περιοχή διαφέρει από τις άλλες τριγύρω(οι σκουρες γραμμές είναι πυκνοτερες από τις ανοιχτοχρωμες,άσε τους ροζους).

η δοκιμή της διάτρησης γινεται και σε τηλ. καταλογους δες παρακάτω τη συνέχεια του βιντεο

Να βοηθήσω λοιπόν.
Οι πρώτοι κατάλογοι που εξετάζονται ειναι της βολής με τη benelli και οι δεύτεροι της βολής με την browning που φαίνεται οτι σχεδόν δεν φτάνουν στον τρίτο κατάλογο τα σκάγια της.
Στο επιβεβαίωνω και εγώ που έκανα παρόμοια δοκιμή με 391 18,3.

Last edited:
Εγω αναφέρω την δική μου προσωπική εμπειρία και άποψη την οποία δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να την υιοθετήσει. Επίσης δεν είπα ότι de facto κάποιο όπλο ειναι καλύτερο από το άλλο.
Εσύ λοιπόν που έχεις την α400 θα ήθελα αφού λύσεις το οπλο σου και το παρατηρήσεις να μου υποδείξεις ποιό είναι το σημείο σε αυτά που αναφέρω που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όπως λες.
Δεν μπαινω αλλο σε αντηπαραθεση φιλε μου σεβαστη η γνωμη σου οποσ και Σεβαστή η γνώμη απο ολλα τα παιδιά.

Γωρίζει κανείς σας κάποιο site με ανταλλακτικά-εξαρτήματα Beretta; Ψάχνω για βίδα για την πάπια από 391 light...
Η αντιπροσωπεια δεν έχει;Τηλ.στον οπλουργο Παπαϊωάννου και επίσης Οπλοτεχνική.

Last edited:
Γιάννη και Παύλε σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Σήμερα αποφάσισα να την πάρω και δεν ρώτησα κανέναν. Αν είναι μέσω οπλοπώλη θα την αναζητήσω από κάποιον εδώ στην Κομοτηνή. Απλά ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο site με ανταλλακτικά-εξαρτήματα της Beretta.

Γιάννη και Παύλε σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Σήμερα αποφάσισα να την πάρω και δεν ρώτησα κανέναν. Αν είναι μέσω οπλοπώλη θα την αναζητήσω από κάποιον εδώ στην Κομοτηνή. Απλά ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο site με ανταλλακτικά-εξαρτήματα της Beretta.
Χρήστο site έχει στο αμερικα αλλά δεν μπορείς να στείλεις χρήμα πλέον.
Εδώ δεν υπάρχει. Εγώ ότι ζήτησα στην αντιπροσωπεια ή το είχαν ή το έφεραν.
Το έχασες ή έχει φθαρει;

Χρήστο site έχει στο αμερικα αλλά δεν μπορείς να στείλεις χρήμα πλέον.
Εδώ δεν υπάρχει. Εγώ ότι ζήτησα στην αντιπροσωπεια ή το είχαν ή το έφεραν.
Το έχασες ή έχει φθαρει;

Το δικο μου οπλο εχει βιδα απο μεταλλο που την κανει λιγο βαρια. Αυτη της light ειναι απο αλουμινιο και πολυμερικο υλικο και ειναι πιο ελαφρια. Εμαθα οτι ετσι θα εχει καλυτερο ζυγισμα χωρις να εχω την αισθηση επωμιζοντας σαν καποιος να πιεζει με το δαχτυλο του την καννη προς τα κατω...

Last edited:
Το δικο μου οπλο εχει βιδα απο μεταλλο που την κανει λιγο βαρια. Αυτη της light ειναι απο αλουμινιο και πολυμερικο υλικο και ειναι πιο ελαφρια. Εμαθα οτι ετσι θα εχει καλυτερο ζυγισμα χωρις να εχω την αισθηση επωμιζοντας σαν καποιος να πιεζει με το δαχτυλο του την καννη προς τα κατω...
Σωστό ακούγεται.
Εγώ ελαφρυνα την Α303 βάζοντας μεταξύ των άλλων αντί για τη δικιά της βιδα ένα απλό ανοξείδωτο παξιμαδι με γκροβερ και ροδελλα. . Δεν ξέρω αν γίνεται και στη δική σου. Κοίτα το γιατί είναι πιο ελαφρύ, με κόστος ούτε ένα ευρώ.

Σωστό ακούγεται.
Εγώ ελαφρυνα την Α303 βάζοντας μεταξύ των άλλων αντί για τη δικιά της βιδα ένα απλό ανοξείδωτο παξιμαδι με γκροβερ και ροδελλα. . Δεν ξέρω αν γίνεται και στη δική σου. Κοίτα το γιατί είναι πιο ελαφρύ, με κόστος ούτε ένα ευρώ.

Γιάννη η συμβουλή είναι του Αλέξανδορυ (adorable) και μου φάνηκε και σ' εμένα λογική ...

• Like
Reactions: jnp
Επιβεβαιώνω η βίδα του ξυστού της 391 Light είναι πολύ πιο ελαφριά από της απλής 391.

• Like
Reactions: jnp
Θέλω την Α400 extreme... .love..love..love.
Πήρα ένα σούρουπο του Αντώνη, μου μπήκαν 4 σαρσελάκια και με 3 τουφεκιές πήρα τα 3. Το τουφέκι είναι τραίνο, χαράζει πορεία και δεν παρεκκλίνει με τίποτα.
Είπε ότι θα μου κάνει μια καλή τιμή, συζητήσιμη για φίλο κυνηγό ... .sarcastic.

Θέλω την Α400 extreme... .love..love..love.
Πήρα ένα σούρουπο του Αντώνη, μου μπήκαν 4 σαρσελάκια και με 3 τουφεκιές πήρα τα 3. Το τουφέκι είναι τραίνο, χαράζει πορεία και δεν παρεκκλίνει με τίποτα.
Είπε ότι θα μου κάνει μια καλή τιμή, συζητήσιμη για φίλο κυνηγό ... .sarcastic.

Aπο σημερα στην παρεα μπηκε μια καινουργια Α400 Xcell του φιλου μου του Νικου... Ωραιο οπλο με βαρος στα 3400 με πολυ αρμονικη κινηση κ εκκεντρικη εμφανιση... Διαθετει εξωτερικα τσοκακια, βιδες προσθαφαιρεσης βαρους για το επιθυμητο ζυγισμα κ ωραια εργονομια στο κοντακι... Το οπλο του Νικου ειναι χωρις kick off κ χωρις Gunpod...
Καννη optima bore HP 18,6 θαλαμη 76αρα κ μηκος καννης 71 εκατοστων ενω βγαινει ακομα σε 76 κ 81 ποντους...
Η πρωτη εντυπωση θετικη, ωραια κινηση, μηδαμινη ανακρουση κ ωραια αισθηση της σκανδαλης...
Τα υπολοιπα στην πορεια...
Νικολα καλοτουφεκη φιλε κ πολλα κ καλα κυνηγια... .well done. Οπως σου ειπα κ κατ ιδιαν ευτυχως που το οπλο μου ερχεται κ θα γραψει στο ενεργητικο κανενα ωραιο παπιοκαπνισμα... .yelling..my man.

Status
Not open for further replies.
Back