Αφου μας εχεις κανει βουντου ρε συ!!!!
Προσπαθει και η αμερικανα να μου αλλαξει αποψη αλλα δεν ειναι ντελικατη οπως η Ιταλιδα
Αφου μας εχεις κανει βουντου ρε συ!!!!
Προσπαθει και η αμερικανα να μου αλλαξει αποψη αλλα δεν ειναι ντελικατη οπως η Ιταλιδα
Φαντάσου αν και άσχετο με το θέμα και ζητώ συγγνώμη για αυτό ότι μου έλεγε αυτός που ήταν εκεί ότι ακόμα δεν έχουν γίνει οι συγχωνεύσεις των αδειών από τη Σούδα που έκλεισε στα Χανιά.απιστευτο κι όμως αληθινοΑυτο αναρωτιομουν και εγω οταν βγηκα εξω...και στην ακκο πολυ καλα τα λες μηνα και βλεπουμε.....
Ουτε ηλεκτρονικες βασεις τιποτα Καμπουλ τελειως η οργανωση...
Άντε να το πάρει το ποτάμι.ουσιαστικα ανταλλαγή έκανα.εδωσα αυτά που δε χρησιμ.κι έρχεται η α350 εις γνώση μου για την ποιότητα των πλαστικών μερών της σε 71π.κανη.την επωμισα εννοείται πριν κι έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και είναι ένα όπλο που δε το λυπάσαι.ουτε ξύλα να χτυπηθουνε ούτε τίποταΞεδιπλωθείτε μας έφαγε η περιέργεια.....
think
Γιατι λεβεντακο μου??Γιαννάκη ελαφάκι στα δίκανα σε αυτογεμες Μπερέτα μόνο
Τα τωρινά πααααρα πολυ αλλά είναι προσωπικό καθαρά.ξερεις ρε Γιάννη τι με χαλάει αρχικά?η υπερτιμολογηση της μπερετα στα δικαναΓιατι λεβεντακο μου??
Σε χαλανε τα βελακια σε δικανο??
1070 αλλά όχι χανια.χανια δεν κάνανε ανταλλαγεςΕυριπο 1100 πηγε;; απο Χανια την πηρες;
Με το καλό φίλε!Άντε να το πάρει το ποτάμι.ουσιαστικα ανταλλαγή έκανα.εδωσα αυτά που δε χρησιμ.κι έρχεται η α350 εις γνώση μου για την ποιότητα των πλαστικών μερών της σε 71π.κανη.την επωμισα εννοείται πριν κι έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και είναι ένα όπλο που δε το λυπάσαι.ουτε ξύλα να χτυπηθουνε ούτε τίποτα
Αντε με το καλο μουρλαρα!!Άντε να το πάρει το ποτάμι.ουσιαστικα ανταλλαγή έκανα.εδωσα αυτά που δε χρησιμ.κι έρχεται η α350 εις γνώση μου για την ποιότητα των πλαστικών μερών της σε 71π.κανη.την επωμισα εννοείται πριν κι έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και είναι ένα όπλο που δε το λυπάσαι.ουτε ξύλα να χτυπηθουνε ούτε τίποτα
Με το καλο!Άντε να το πάρει το ποτάμι.ουσιαστικα ανταλλαγή έκανα.εδωσα αυτά που δε χρησιμ.κι έρχεται η α350 εις γνώση μου για την ποιότητα των πλαστικών μερών της σε 71π.κανη.την επωμισα εννοείται πριν κι έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και είναι ένα όπλο που δε το λυπάσαι.ουτε ξύλα να χτυπηθουνε ούτε τίποτα
A350 xtrema wild boar?? thinkΆντε να το πάρει το ποτάμι.ουσιαστικα ανταλλαγή έκανα.εδωσα αυτά που δε χρησιμ.κι έρχεται η α350 εις γνώση μου για την ποιότητα των πλαστικών μερών της σε 71π.κανη.την επωμισα εννοείται πριν κι έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και είναι ένα όπλο που δε το λυπάσαι.ουτε ξύλα να χτυπηθουνε ούτε τίποτα
Με το καλο φιλε πιστευω εσυ να μην φορας την εξτρα αποθηκη για μοστραΆντε να το πάρει το ποτάμι.ουσιαστικα ανταλλαγή έκανα.εδωσα αυτά που δε χρησιμ.κι έρχεται η α350 εις γνώση μου για την ποιότητα των πλαστικών μερών της σε 71π.κανη.την επωμισα εννοείται πριν κι έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και είναι ένα όπλο που δε το λυπάσαι.ουτε ξύλα να χτυπηθουνε ούτε τίποτα
Με το καλό να έρθει φίλε.Άντε να το πάρει το ποτάμι.ουσιαστικα ανταλλαγή έκανα.εδωσα αυτά που δε χρησιμ.κι έρχεται η α350 εις γνώση μου για την ποιότητα των πλαστικών μερών της σε 71π.κανη.την επωμισα εννοείται πριν κι έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και είναι ένα όπλο που δε το λυπάσαι.ουτε ξύλα να χτυπηθουνε ούτε τίποτα
Αντε ρε με το καλο και του χρονουΆντε να το πάρει το ποτάμι.ουσιαστικα ανταλλαγή έκανα.εδωσα αυτά που δε χρησιμ.κι έρχεται η α350 εις γνώση μου για την ποιότητα των πλαστικών μερών της σε 71π.κανη.την επωμισα εννοείται πριν κι έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και είναι ένα όπλο που δε το λυπάσαι.ουτε ξύλα να χτυπηθουνε ούτε τίποτα
Πάρτονε στον γάμο σου ....Αντε ρε με το καλο και του χρονου
Το πρώτο που θα μπει στην άκρη ειναιΜε το καλο φιλε πιστευω εσυ να μην φορας την εξτρα αποθηκη για μοστρα
Καλλονή δε τη λες εύχρηστο το λες ομωςΜε το καλό να έρθει φίλε.
Τα υπόλοιπα όταν περάσει πασαρέλα η "μαύρη καλλονή ".....
Καταλαβαίνω γιατρέ την απορία σου και απαντώ λέγοντας ότι με την ανταλλαγή μέχρι εκεί πήγαινα.δεν μπορούσα να πάω πιο ψηλά γιατί θα έπρεπε να βάλω κι άλλα τα οποία δεν υπηρχανA350 xtrema wild boar?? think