Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άντε να το πάρει το ποτάμι.ουσιαστικα ανταλλαγή έκανα.εδωσα αυτά που δε χρησιμ.κι έρχεται η α350 εις γνώση μου για την ποιότητα των πλαστικών μερών της σε 71π.κανη.την επωμισα εννοείται πριν κι έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και είναι ένα όπλο που δε το λυπάσαι.ουτε ξύλα να χτυπηθουνε ούτε τίποτα
Φίλε Καλοντουφεκη!!!!!!!!! !!!

A400 Xtreme Plus

http://www.beretta.com/en-us/a400-xtreme-plus/
xtreme_Plus-full.jpg

features12.jpg

features3.jpg

Drilled_Receiver.jpg

ερώτηση
1η γιατί σήκωσαν τη ρίγα
Μάλλον καταλάβανε τη μαλακία που κάνανε με το προηγούμενο μοντέλο
ερώτηση 2η μεγάλωσα με τον κώνο αν κατάλαβα από αυτά τα λίγα αγγλικά που καταλαβαίνω ότι ο κώνος είναι 360mm

μου φέρνει πολύ μπενέλι μάγκες εσείς σαν ειδικοί μπορείτε να μου πείτε γιατί γίνανε οι αλλαγές πιστεύετε είναι καλύτερες από το προηγούμενο μοντέλο.. προσωπικά αυτό με την κάνη στη Ρίγα που δώσανε ύψος το βρίσκω θετικό.. αν ταιριάζουν οι Κάνες από την α400 extreme που εχω με την α400 extreme plus σίγουρα ψήνομαι να την αγοράσω μόνο την κάνη φυσικά... Περιμένω να ακούσω τα σχόλιά σας

Αν και δεν έχουν αλλάξει πολλά στην plus, δακτυλιερα, κουμπί απελευθέρωσης του κλείστρου ,ριγα , το κυριότερο όμως είναι ο μεγαλύτερος κωνος ίσως εκεί είναι η ακόμα καλύτερη τουφεκιά σε σχέση με την προηγούμενη α400.
Προσωπικά μου έδωσε την αίσθηση του ποιό μπροστοβαρου ίσως να ειναι και ιδέα μού?

Άντε να το πάρει το ποτάμι.ουσιαστικα ανταλλαγή έκανα.εδωσα αυτά που δε χρησιμ.κι έρχεται η α350 εις γνώση μου για την ποιότητα των πλαστικών μερών της σε 71π.κανη.την επωμισα εννοείται πριν κι έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και είναι ένα όπλο που δε το λυπάσαι.ουτε ξύλα να χτυπηθουνε ούτε τίποτα
Καλότουφεκη φιλε ευριπιδη πιστεύω πως θα την χαρεις και θα βγάλεις τα γούστα σου με τη μαύρη γαζέλα!!

Και τώρα τα νεότερα.μιας και ο μικρός αποφάσισε φέτος ν ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά με το κυνήγι φρόντισε να μου κατάσχει την 391 και καθ ότι δεξιός μεν αλλά επωμιζων αριστερά ήτανε φυσικό να γυρίσω τ όπλο φουλ αριστερό με τις κλίσεις.οποτε όπως καταλαβαίνετε έρχεται αντικαταστάτης σε λίγο καιρό
.pray to God.

Ωραιος ο μικρος!!Πρωτο ματι τι εχει?

Ανάποδο σα τη μάνα του.sarcastic.με το δεξί γράφει αλλά σε όλα τα υπόλοιπα με το αριστερό.και μπάλα που έπαιζε αριστερό μπακ επαιζε

Το πρωτο ματι,εχει το δεξι η το αριστερο?Αν ειναι το αριστερο καλως αν οχι εμπλεξε ο μικρος

Το πρωτο ματι,εχει το δεξι η το αριστερο?Αν ειναι το αριστερο καλως αν οχι εμπλεξε ο μικρος
Με την δεξιά κλίση έσκυβε πολύ για να το βρει.μολις το γύρισα αριστερό ήτανε η επωμιση αυθόρμητη.για το μάτι τώρα θα τον αναλάβει ο ειδικός αρκεί όταν πάω να έχει λίγο χρόνο και να μην είναι μπλεγμένος σε προπόνηση με τους σκηταδες

Και τώρα τα νεότερα.μιας και ο μικρός αποφάσισε φέτος ν ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά με το κυνήγι φρόντισε να μου κατάσχει την 391 και καθ ότι δεξιός μεν αλλά επωμιζων αριστερά ήτανε φυσικό να γυρίσω τ όπλο φουλ αριστερό με τις κλίσεις.οποτε όπως καταλαβαίνετε έρχεται αντικαταστάτης σε λίγο καιρό
.pray to God.

Καλορίζικο φίλε μου. Δεν σου λέω να το λιώσεις γιατί σε κάνα χρόνο θα πας σαν την μελισσουλα σε άλλο λουλουδάκι .yel.

Status
Not open for further replies.
Back