Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με την δεξιά κλίση έσκυβε πολύ για να το βρει.μολις το γύρισα αριστερό ήτανε η επωμιση αυθόρμητη.για το μάτι τώρα θα τον αναλάβει ο ειδικός αρκεί όταν πάω να έχει λίγο χρόνο και να μην είναι μπλεγμένος σε προπόνηση με τους σκηταδες

Βαλτον να σου δειξει με τον αριστερο δεικτη κατι και ρωτα τον κλεινοντας τα ματια του εναλλαξ ποιο ματι ειναι καρφι πανω.Ευχομαι να εχει πρωτο το
αριστερο,θα ειναι πιο απλα τα πραγματα.

Εξοπλιζεσαι Ευριπιδη?Καλοριζικη,να σου κανει τα κεφια,καλα και ασφαλη κυνηγια με τον μικρο.
Αλέξανδρε ευχαριστώ αλλά πριν να βεβαιωθω ότι έχει απομνημονεύσει όπως πρέπει τους κανόνες ασφαλείας δεν θα βγει.γι αυτό θα ξεκινήσουμε πρώτα απ' το σκοπευτήριο και βλεπουμε

Αλέξανδρε ευχαριστώ αλλά πριν να βεβαιωθω ότι έχει απομνημονεύσει όπως πρέπει τους κανόνες ασφαλείας δεν θα βγει.γι αυτό θα ξεκινήσουμε πρώτα απ' το σκοπευτήριο και βλεπουμε

Δεν τον φοβαμαι τον μικρο,εχει πατερα με γνωσεις,παιδεια και εμπειρια.Μια χαρα θα τα πατε μαζι.

Άντε να το πάρει το ποτάμι.ουσιαστικα ανταλλαγή έκανα.εδωσα αυτά που δε χρησιμ.κι έρχεται η α350 εις γνώση μου για την ποιότητα των πλαστικών μερών της σε 71π.κανη.την επωμισα εννοείται πριν κι έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και είναι ένα όπλο που δε το λυπάσαι.ουτε ξύλα να χτυπηθουνε ούτε τίποτα
Με το καλο φιλε Ευριπιδη να την αποκτησεις και να την καταευχαριστηθεις!

ευρι με το καλό φιλε!χαλάλι τ μικρού .congrats.

Η 391 μου μετά τις παρεμβάσεις αγνώριστη έγινε!

και ένα τρου οιλ από ότι μου πε ο γιανης τα ξυλα χάλια ποιότητα σανίδες ε τους κεραταδες δε ντρέπονται λίγο

μπράβο στο γιανη και τ Χρήστο για άλλη μια φορα

ευρι με το καλό φιλε!χαλάλι τ μικρού .congrats.

Η 391 μου μετά τις παρεμβάσεις αγνώριστη έγινε!

και ένα τρου οιλ από ότι μου πε ο γιανης τα ξυλα χάλια ποιότητα σανίδες ε τους κεραταδες δε ντρέπονται λίγο

μπράβο στο γιανη και τ Χρήστο για άλλη μια φορα
Παναγο κούκλα έγινε.να τη χαίρεσαι φίλε μου.μεγαλο μπράβο και στο μαεστρο για τη δουλειά του

Βαλτον να σου δειξει με τον αριστερο δεικτη κατι και ρωτα τον κλεινοντας τα ματια του εναλλαξ ποιο ματι ειναι καρφι πανω.Ευχομαι να εχει πρωτο το
αριστερο,θα ειναι πιο απλα τα πραγματα.
Το κόλπο έγινε και είναι με το αριστερό μάτι καρφι

Status
Not open for further replies.
Back