Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ένα καράβι φυσίγγια δεν πρόκειται να ρίξω ποτέ τα φυσίγγια όμως που έχω ρίξει εγώ καλέ μου φίλε δεν τα έχεις ρίξει εσύ εγώ ως τα κοτσύφια πάω με 13 ευρώ το κουτί δεν πάω με τεσσεράμισι Ακόμα και τα σκοπευτικά που ρίχνω 24 γραμμάρια 7. 30..8 ευρώ το κουτί πάνε .. 53ευρώ το κουτί η πεντάδα μονόβολα Winchester τρία κουτιά για να δω πώς πάνε και για να ρυθμίσω τα σκοπευτικά μου .... αυτές τις πυρίτιδες που λες εσύ είναι στα τσίχλοφυσίγγια. και στα σκοπευτικά μάλλον κυνηγάμε διαφορετικά θηράματα.. ο καθένας κάνει τις επιλογές του στο κυνήγι και στο Τι ρίχνει.. Άλλοι είναι της ποιότητας και αλλη της ποσότητας..

Η αληθεια ειναι πως στα τσιχλοκοτσυφα παω με δικα μου φυσιγγια γεμισμενα με ΜΒ και δεν εχω υποψιν τιμες και τα σχετικα. Στο σκοπευτηριο παω με συγκεκριμενη μαρκα, επειδη μου αρεσουν, και ας δινω εν γνωσει μου παραπανω. Η παρατηρηση μου σχετικα με τις κοκκωδεις πυριτιδες ειναι ακριβως αυτη που αναφερω, και ο κυριος λογος που δεν χρησιμοποιω τετοια φυσιγγια. Ακομα και 1-2 να ριξεις, η κανη φαινεται σαν να εχεις ριξει ενα σωρο φυσιγγια και εχεις να την καθαρισεις χρονια.

Η εκφραση "λες και εχεις ριξει ενα καραβι φυσιγγια" δεν αναφεροταν σε σενα προσωπικα οτι δεν εχεις ριξει τοσα πολλα. Διαβασε το ως "Φαινεται η κανη σαν να εχεις ριξει ενα καραβι φυσιγγια"

Η αληθεια ειναι πως στα τσιχλοκοτσυφα παω με δικα μου φυσιγγια γεμισμενα με ΜΒ και δεν εχω υποψιν τιμες και τα σχετικα. Στο σκοπευτηριο παω με συγκεκριμενη μαρκα, επειδη μου αρεσουν, και ας δινω εν γνωσει μου παραπανω. Η παρατηρηση μου σχετικα με τις κοκκωδεις πυριτιδες ειναι ακριβως αυτη που αναφερω, και ο κυριος λογος που δεν χρησιμοποιω τετοια φυσιγγια. Ακομα και 1-2 να ριξεις, η κανη φαινεται σαν να εχεις ριξει ενα σωρο φυσιγγια και εχεις να την καθαρισεις χρονια.

Η εκφραση "λες και εχεις ριξει ενα καραβι φυσιγγια" δεν αναφεροταν σε σενα προσωπικα οτι δεν εχεις ριξει τοσα πολλα. Διαβασε το ως "Φαινεται η κανη σαν να εχεις ριξει ενα καραβι φυσιγγια"
έτσι ακριβώς όπως τα λες ειναι.. τώρα το έγραψες κατανοητά

Καλά ρε φίλε δε σε έβρισε κιόλας.. τι έχετε πάθει και αρπάζεστε έτσι όλοι; Τι σας φταίει τέλος πάντων; Ο άνθρωπος σου λέει ότι οι κοκωδεις πυριτιδες όπως gm3 και granular αφήνουν κατάλοιπα.. δε σε ρώτησε ούτε ποσα φυσιγγια έχεις ρίξει ούτε επειδή είσαι φραγκατος ρίχνεις στις τσίχλες φυσιγγια με λευκόχρυσα σκάγια.. μεγια σου με χαρά σου.. ρίξτε λιγο τους τόνους επιτέλους.. λες και είστε τίποτα μεγάλομετοχοι της beretta και σας θίξανε τα όπλα της εταιρίας... έλεος τίποτα άλλο...
Τζαμπα χαλας τα λογια σου ή καλυτερα τα ΜΒ σου!!!!
Δεν νιωθουν ολοι αυτο που νιωθει ενας κοινος νους...
καποιοι θελουν και υποτιτλους για να κατανοήσουν.
Κατα τα αλλα εχεις δικιο και ειμαι μαζι σου οπως και με βικτορ.

Εγω μπερετα δεν εχω δει να παθαινει εμπλοκη σε φιλους και γνωστους!!!
Κυνηγαμε ολοι με μπενελι και ειμαστε σιγουροι!!!
Ξερω ξερω κρυαδες.
Εεεε
Ειπα να πω και εγω την μακακια μου...
Ολο οι αλλοι θα λενε;;;

Πάμε παρακάτω παιδιά, Γιάννη μην νευριάζεις τόσο εύκολα συζήτηση είναι και καλαμπούρι θα κάνουμε και αντίθετες γνώμες θα ακούσεις και ναι κάνουν και οι μπερετες εμπλοκές, βγάζουν και ελαττωματικά όπλα άνθρωπος τις έφτιαξε και αυτές όχι ο Θεός.

Προπερυσι 2 γνωστοι πήραν σχεδόν μαζί 2 α400 light.η μια κάθε λίγο και λιγάκι πετούσε το χρώμα και την επίστρωση της βάσης που μάλλον οφείλεται σε αστοχία υλικού προφανώς της παρτίδας και η άλλη κάθε 100 φυσίγγια περίπου έτρωγε δοντακια απ' τον σιδηρόδρομο.προβληματα έχουν όλα τα όπλα.ειδικα σήμερα είναι τζόκερ.για unico xplore και lite δεν έχω ακούσει και δεν ξέρω να έχουν προβλήματα όπως προβλήματα εμπλοκών παρουσιάζει και η 400 η ultra light

Η δικη μου, Α400Light, οσες φορες την χρησιμοποιησα (λογω υπεροπλιας), με αφησε ευχαριστημενο. Δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο, αψογη.
Εξαιρετικες τουφεκιες, ανετη στο κυνηγι, ευκολη στην συντηρηση, γενικα ενα πολυ βολικο οπλο.
Εκτος απο την κανη της, το υπολοιπο κομματι μου φανταζει καπως "ψευτικο", 100% υποκειμενικη αποψη μιας και μου αρεσουν τα βαρεια οπλα.

Εγώ έχω Beretta και ρίχνω ότι πιο φθηνό βρίσκω στην αγορά....:rolleyes:
Πρόβλημα μου έβγαλε στα 9 χρόνια μετά από ελεεινή χρήση και ελάχιστη συντήρηση.
Την έφτιαξα με 50€ κόστος και συνεχίζουμε....:cool:
Είναι και urika2 όμως!

ένα καράβι φυσίγγια δεν πρόκειται να ρίξω ποτέ τα φυσίγγια όμως που έχω ρίξει εγώ καλέ μου φίλε δεν τα έχεις ρίξει εσύ εγώ ως τα κοτσύφια πάω με 13 ευρώ το κουτί δεν πάω με τεσσεράμισι Ακόμα και τα σκοπευτικά που ρίχνω 24 γραμμάρια 7. 30..8 ευρώ το κουτί πάνε .. 53ευρώ το κουτί η πεντάδα μονόβολα Winchester τρία κουτιά για να δω πώς πάνε και για να ρυθμίσω τα σκοπευτικά μου .... αυτές τις πυρίτιδες που λες εσύ είναι στα τσίχλοφυσίγγια. και στα σκοπευτικά μάλλον κυνηγάμε διαφορετικά θηράματα.. ο καθένας κάνει τις επιλογές του στο κυνήγι και στο Τι ρίχνει.. Άλλοι είναι της ποιότητας και αλλη της ποσότητας..
ποιο κουτι για κοτσιφια κανει 13 ευρω?

Παιδιά το ότι ένα φυσίγγι κάνει 13 ευρω και προορίζεται για τσίχλα , προσωπικα δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Ουτε μου λέει το άν ενα αυτογεμές κοστίζει 1500 , 500 ή 800 ευρώ. Τα όπλα πλέον ειναι λαχείο. Πάιρνεις 2 ιδια μοντέλα.Το ένα βγαζει ντουφεκιές και το άλλο σκορπάει.To ένα είναι απροβλημάτιστο και το άλλο βγαζει 2 εμπλοκές στο κουτί.Προσωπικά να δώσω 15 ευρω για ένα κουτί σφαίρες που με τιμές λιανικής το στήνω με 8 ευρώ δεν υππάρχει περίπτωση να το κάνω.Και κάτι τελευταίο , το φθηνό ισπανικότατο ντουφέκι που έχω , γκρουπάρει τα μονόβολα σε κύκλο 15 εκ μέχρι τα 70 μετρα που το έχω ρίξει και στα 55 μετρα δίνει 49,2% συγκέντρωση με το μαμα 80αρι και σκάγια νο 4 ( 3,1 mm) .
post image link

Γνώμες για το Beretta Ultra Light? Πώς συγκρίνεται με τα κλασσικά 687? Έχω δει ένα ωραίο να πουλιέται στο car, αλλά το βάρος των 2800 με την κάννη των 62 εκ. μου δίνουν την εντύπωση ότι θα κλωτσάει σαν διάολος. Αχ και να ήταν 20αρι...

Status
Not open for further replies.
Back