ένα καράβι φυσίγγια δεν πρόκειται να ρίξω ποτέ τα φυσίγγια όμως που έχω ρίξει εγώ καλέ μου φίλε δεν τα έχεις ρίξει εσύ εγώ ως τα κοτσύφια πάω με 13 ευρώ το κουτί δεν πάω με τεσσεράμισι Ακόμα και τα σκοπευτικά που ρίχνω 24 γραμμάρια 7. 30..8 ευρώ το κουτί πάνε .. 53ευρώ το κουτί η πεντάδα μονόβολα Winchester τρία κουτιά για να δω πώς πάνε και για να ρυθμίσω τα σκοπευτικά μου .... αυτές τις πυρίτιδες που λες εσύ είναι στα τσίχλοφυσίγγια. και στα σκοπευτικά μάλλον κυνηγάμε διαφορετικά θηράματα.. ο καθένας κάνει τις επιλογές του στο κυνήγι και στο Τι ρίχνει.. Άλλοι είναι της ποιότητας και αλλη της ποσότητας..
Η αληθεια ειναι πως στα τσιχλοκοτσυφα παω με δικα μου φυσιγγια γεμισμενα με ΜΒ και δεν εχω υποψιν τιμες και τα σχετικα. Στο σκοπευτηριο παω με συγκεκριμενη μαρκα, επειδη μου αρεσουν, και ας δινω εν γνωσει μου παραπανω. Η παρατηρηση μου σχετικα με τις κοκκωδεις πυριτιδες ειναι ακριβως αυτη που αναφερω, και ο κυριος λογος που δεν χρησιμοποιω τετοια φυσιγγια. Ακομα και 1-2 να ριξεις, η κανη φαινεται σαν να εχεις ριξει ενα σωρο φυσιγγια και εχεις να την καθαρισεις χρονια.
Η εκφραση "λες και εχεις ριξει ενα καραβι φυσιγγια" δεν αναφεροταν σε σενα προσωπικα οτι δεν εχεις ριξει τοσα πολλα. Διαβασε το ως "Φαινεται η κανη σαν να εχεις ριξει ενα καραβι φυσιγγια"